Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Online számlázó ingyen, tele h…
Egyéb - 2019.02.21. - 3 p. olvasás

Online számlázó ingyen, tele hasznos funkcióval? Létezik!

A lehető leggyorsabban letudnád az időrabló papírmunkát, de induló- vagy kisvállalkozásként nem éri meg előfizetni egy komolyabb online számlázóra? Nem is kell, hiszen létezik ingyenes megoldás! A rugalmas, felhő alapú Billingónál ugyanis a díjmentes csomagban sem egy lecsupaszított alapprogramot kapsz. Hanem számos olyan kényelmi funkciót, amelyekkel valóban hatékonyabbá teheted a dolgos hétköznapokat. Mutatjuk is, olvass tovább!

Online számlázó ingyen, tele hasznos funkcióval? Létezik!

Villámgyors és szuper kényelmes számlázás ingyen

Jó lenne körmölés nélkül, néhány kattintással kiállítani a számlákat és a díjbekérőket? A Billingo ingyenes online számlázójával megteheted! Nincs más dolgod, mint feltölteni egy termék- és partneradatbázist. A rendszer pedig minden szükséges adatot átvesz majd helyetted, miután kitöltöttél néhány mezőt pár másodperc alatt.

Automatizált folyamatok a még hatékonyabb teljesítményhez

Sőt, a rendszeres vásárlóknál még ezt a pár kattintást is megspórolhatod. Billingo fiókodon belül beállíthatod, hogy az ismétlődő számlákat automatikusan kiküldje helyetted a rendszer a megfelelő időben. A fizetési értesítők és felszólítások küldését szintén automatizálhatod, így ezekkel sem kell többet szöszölnöd.

A kifizetett számlák és a cég pénzügyeinek nyomon követése

A teljesített számlák alapján pedig egy látványos grafikon segítségével követheted nyomon vállalkozásod pénzügyeit. Természetesen ezért sem kell külön fizetned, elég az ingyenes csomag.

Online számlázás bárhol, bármikor, bármilyen eszközről

Nemcsak gyors, hanem rugalmas ügyintézésre vágysz? A Billingo mindig kéznél lesz. A felhő alapú rendszernek köszönhetően ugyanis bárhol, bármikor és bármilyen eszközről kibökhetsz néhány számlát akár az irodai gépről, akár okostelefonról. Még az sem probléma, ha más operációs rendszer fut rajtuk.

Átlátható működés, könnyen használható funkciók

Ha már online, legyen kényelmes! Ugye Neked sincs semmi kedved egy bonyolult rendszert bogarászni folyamatosan? A Billingo online számlázójába villámgyorsan beletanulsz majd. Logikus felépítés, átlátható és felhasználóbarát felület vár, a munkádat pedig tooltipek, ügyfélszolgálat és kézikönyv is segíti szükség esetén.

Saját logó a számlákon & 25 ingyenes dizájn márkád erősítéséhez

A gyorsaság mellett akad még jó néhány olyan előny, amely miatt megéri programra cserélni a kézi számlatömböket. A Billingóval kiállított számlákon például feltüntetheted vállalkozásod logóját, és ez még csak a kezdet. Az ingyenes csomaghoz is jár ugyanis 25 díjmentes, látványos számladizájn. Ezekkel könnyedén megragadhatsz ügyfeleid emlékezetében és megmutathatod profizmusodat.

Számlák exportálása többféle formátumban

A számlák exportálása szintén nagy könnyítést jelent jó néhány esetben. Gondolj csak bele például, mennyivel könnyebb lesz úgy a könyvelés előkészítése, ha az összes számlaadatot lementheted egy táblázatba és átküldheted a könyvelődnek. Mintha folyamatosan hívogatna, te pedig dobozok alján kutakodnál a keresett példány után.

Online számlázás ingyen a felhő alapú Billingóval

A legjobb az egészben, hogy havi 20 kiállított számláig vagy nettó 250 000 Ft bevételig mindez teljesen ingyenes. Ha vállalkozásod rohamos ütemben fejlődésnek indul és a számláznivaló is megnövekszik, akkor sem kell izgulnod. Bármikor átválthatsz ugyanis Billingo Premiumra akár 1 000 forintos havidíjjal.

Billingo tipp: 3 hónapon belül alapítottál vállalkozást vagy még csak most készül belevágni? Akkor nézz rá StartUp programunkra, amivel egy éven át teljesen ingyen használhatod a Billingo Premium változatát.

Fedezd fel a villámgyors és szuperkényelmes számlázás élményét ingyen, regisztrálj egy Billingo fiókot most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés