Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Profitnövelés és spórolás az e…
Velünk történt - 2023.02.24. - 5 p. olvasás

Profitnövelés és spórolás az e-kereskedelemben? Lehetséges!

A Billingo február 23-án bevette a Lurdy Házat! Az elképesztően színes előadásokat felvonultató E-commerce Expón veséztük ki a vállalkozói hatékonyságnövelési lehetőségeket, amelyeket az online számlázás és a vállalatvezetést támogató szoftverek rejtenek magukban. Dér Brúnó termékfejlesztési menedzserünk magyarázta el közérthetően, hogyan lehet apró lépésekkel nagy távokat megtenni.

ecommerce expo

Az e-commerce területén is rendkívül fontos a költséghatékonyság, ezért gondoltuk, hogy az idei Ecommerce Expón a Rezsifaragás a számlázásban, könyvelésben címmel tartunk közös előadást Várgedő Lajossal az Adrianától. Miért kikerülhetetlen az API, és hogyan számoljuk fel a papírkupacokat? Hogy miért ne féljünk a változástól, és miben befolyásolja ez a vállalati büdzsét? Brúnó minden kérdést megválaszolt.

Egy e-kereskedő kihívásait sorolva kezdte mondandóját, hiszen aki webshopot visz a hátán, annak nem könnyű kiépítenie a jó marketingtől kezdve a hatékony üzleti modellen át a szuperül működő logisztikai megoldásokig mindent. A számlázás és a könyvelés is rejthet kihívásokat magában, amelyekkel akár minden nap megküzd a vállalkozó, és persze megoldások is kínálkoznak.

Fontos, hogy az üzleti modell legyen stabil, ugyanakkor a hatékonyság alappillére a folyamatos újratervezés - lehet, hogy ami ma tolja a vállalkozás szekerét, az holnap már kontraproduktív, pedig a vállalkozásnak a hatékonyságnövelés irányába kell elmozdulnia a sikerért. Az pedig, valljuk be, semmiképp nem hatékony, ha az adminisztráció sokszorosan több energiát emészt el egy vállalkozásban, mint amennyit minimálisan kéne.

  • Hogyan szerezz versenyelőnyt a vállalkozásoddal?
  • Amit tudsz, automatizálj, hiszen ezzel bőven spórolhatsz magadnak erőforrást
  • Az e-számlázás legyen alap - ezzel tudsz véget vetni a papírhalmok uralmának
  • Ha számlázó programot választasz, az automatizálás fokára helyezz hangsúlyt, és szuper, ha egyedi támogató funkciók segítik az adminisztrációd
  • Megkerülhetetlen a jó könyvelő

Egyszerű, mégis speciális számlázó

Ezen felül a szoftvereidet is tedd rendbe. Azt gondolod, ez nagy falat? Nem lehetetlen az egyszerű és egyben a sztenderdeket megugró webshopot üzemeltetni, és ugyanez egy online számlázóra is igaz lehet. A Billingónál 16 előkészített “plug and play” integráció érhető el (nem csak a webáruházak felé), és ahogy webshop esetében fontos a speciális igényeid kielégítése és a hatékony működés, úgy a számlázási folyamataidnál is legyen az. Túlnőttél a sztenderd opciókon? Van lehetőség a fejlődésre!


A léptéket növelő API, és egy Billingo újdonság

Ott van például a Billingo API, amely használatával hipersebességre lehet kapcsolni egy vállalkozást, és még extrém fejlesztői tudás sem kell hozzá. De ha szakértői segítségre lenne szükséged, akkor készül a Billingo egy újdonsággal. Brúnó megszellőztette az információt, hogy az API integrációhoz fejlesztőkeresőt készítünk, vagyis lesz egy Billingo találkozási pont fejlesztők és e-kereskedők közt. Ezzel hamarosan jelentkezünk. :)

Intézd a pénzügyeid gyorsan

Azt már tudjátok, hogy a fizetést támogató szolgáltatásaink közt ott az emlékeztető, a bankszinkron és a bankkártyás számlafizetési lehetőség. Egy flottul működő e-commerce cég számára elengedhetetlenek, hiszen pár kattintásra lehet redukálni velük a fizetési ügyintézést. Minél gyorsabban megvagy az adminisztrációval, annál több időd lesz pénzt keresni.

Fordulj az innovatív marketing eszközök felé

Az e-commerce cégek igyekeznek faragni a marketing költségeken, ami nem mindig jó irány, de érthető is. Ott van viszont a lehetőség, hogy valaki a számláját használja hirdetésre vagy elérésre, akciók prezentálására, ebben a Billingo Ads például világbajnok eszköz, és egyedi designnal lehet személyre szabni a hirdetéseket - az egyediség fontossága pedig többször előkerült az Expo egyéb előadásain is.

Kapjon nagyobb hangsúlyt a mobilod

Minél több mindent tudsz elintézni a mobiloddal, annál jobb - ehhez jó, ha mobilappon intézed a vállalkozásod adminisztrációját, erre ott a Billingo Átalányadó Asszisztense, ahol a fizetendő járulékok és a kata keret is nyomon követhető, kiszámítható. Ugyanez igaz a te ügyfeleidre - lásd el őket szuper mobilappal, ha teheted.

A fekete öves e-kereskedőknek

Mitől kerül valaki a legjobbak közé? Mondjuk ne félj a változástól, mindig monitorozd és optimalizáld a folyamataid, hiszen időről időre elavulhatnak. A fejlődés persze lehet egyszerű is, mondjuk a számlázóváltás esetében tudott Brúnó példát hozni a Számlázóköltöztetővel.

Vagy ott a Billingo könyvelői fiók, amely könnyen, egy helyről követheti figyelemmel a szakember az ügyfelei adatait, valamint a könyvelői programokkal is szinkronban van. Például jól működő adatkapcsolat van a Billingo és az Adriana közt, amelynek alapítója, Várgedő Lajos adott elő utánunk.

Brúnó előadásából tehát megtudhattuk, hogy a fejlődéssel hogyan lehet előnyhöz jutni, így pedig faragni a költségeken. Lajos erre rátett egy lapáttal, és már a prezentációja elején megfogta a lényeget: minden forint, amit a költségein csökkent a cég, az a profitot fogja növelni.

Tisztázta, hogy a dupla munka megszüntetése például az első lépés a költségcsökkentésben - minél kevesebb szoftvert használ a vállalkozó, annál jobb. A folyamataid átlátása is fontos, például a könyvelés és pénzügy dupla munkáját is el kell tüntetni a hatékonyságért: ha a könyvelő fel tudja használni a pénzügyes munkáját, az már fél siker.

A teljes sikerhez pedig hozzátesznek azok a bármelyik vállalkozás számára könnyen kivitelezhető lépések, amelyeket fontosnak tartottunk megemlíteni az előadáson. Amennyire az lehetséges, a Billingo mögöttetek áll ebben is. Annyira élveztük az Expót, hogy még mindig a hatása alatt vagyunk. Reméljük, jövőre találkozunk veletek!


Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska