Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / 3 041 500 Ft gyűlt össze a Bi…
Egyéb - 2019.10.28. - 4 p. olvasás

3 041 500 Ft gyűlt össze a Billingo családtól a kis Levi gyógykezelésére

113 fantasztikus billingósnak köszönhetően 2019. október 24-ig, 3 nap alatt összesen 2 041 500 Ft Billingo előfizetésre szánt összeg érkezett a kis Levente Alapítványának bankszámlájára. A Billingo vezetése és munkatársai pedig mind rendkívül elkötelezettek a cél érdekében. Ezért további összesen 1 000 000 Ft-tal egészítették ki az összeget és utalták át Levi alapítványa számára.

SMA Levente

Esély Levinek

Így Levi még közelebb került ahhoz, hogy részt vehessen a 700 millió forintba kerülő génterápiás kezelésen, ami számára egy új, teljesebb életet jelent.

Fantasztikusak vagytok, Levi nevében is nagyon hálásak vagyunk Nektek. Köszönjük, hogy vagytok!

Még nincs vége, a visszaszámlálás elkezdődött

Bár a Billingo akciónak vége, Levi gyógykezelésére a teljes összeg még nem gyűlt össze. Már csak néhány napig lehet utalni Levi alapítványi számlaszámára, hogy a kis Zentéhez hasonlóan neki is lehetősége legyen részt venni a sorsfordító génterápián.

Levi nevében is elképesztően hálásak vagyunk azonban minden egyes forintért, amellyel a kis beteg gyógyulását támogatod. Most tényleg szükség van rá, és Rád!

A szülők létrehozták az Összefogás Levente Lépteiért Alapítványt, így a kisfiú gyógyulását magánszemélyek mellett most már cégek is támogathatják.

ÖSSZEFOGÁS LEVENTE LÉPTEIÉRT ALAPÍTVÁNY

Számlaszám: 10402221-50526856-49831002

IBAN szám: HU21 10402221-50526856-49831002

Devizaszámla EUR: 10402221-50526856-49831019

IBAN szám: HU47 10402221-50526856-49831019

SWIFT kód: OKHBHUHB

Paypal: https://www.paypal.me/adomanyLevinek…

Gofundme euro: https://www.gofundme.com/f/levente-sma-2

Gofundme font/pound: https://www.gofundme.com/f/levente-sma

Adószám: 19187743-1-07

Nem tudod, miről is van szó? Olvasd el ITT »

Miért pont Levi, miért pont most?

Gondolatok motivációról, elkötelezettségről, jövőről és társadalmi felelősségvállalásról Sárospataki Alberttől, a Billingo CEO-jától

Nagyon szeretem figyelni az embereket, rengeteget lehet tanulni mások életéből, hozzáállásából, szemléletéből. Különösen azoknak az embereknek a társaságát szoktam keresni, akik képesek motiválólag hatni, új szemléletet mutatni, akikből árad a pozitív szellem. Nagyon sok olyan emberre nézek fel, akik képesek a társaságukat, környezetüket, a társadalmat pozitívan befolyásolni, és valamiben mernek különlegesen lenni. Legyen az bármi. Nem számít a kor, társadalmi osztály, semmi. Nagyon tisztelem azokat az embereket, akiknek pozitív céljaik vannak, és azért akarnak, mernek is tenni. Közülük kerülnek ki a mindennapi példaképeim, akik rengeteget adnak a saját motivációmhoz, és ráébresztenek, hogy nincs lehetetlen.

A “lehetetlen” fogalom mindenki számára mást jelent. Nekem is volt egy elképzelésem róla. Ez egy olyan “fal”, ami mindenkinek másmilyen, más méretű, más tulajdonságokkal bír.

Számomra a lehetetlen fogalma teljesen más dimenzióba került, amikor egyik reggel munkába menet legelőször megláttam a kis Zente Facebook oldalát. Azon egy nagyon egyszerű, de annál mélyebb üzenet volt megfogalmazva, lefordítva a céljaikhoz: 700ft - 1 millió embertől. Onnantól kezdve teljesen felkavarodtak nekem is az érzéseim és teljesen bevonzott Zente Facebook oldala. Talán soha életemben nem éreztem akkora tiszteletet és nagyságot, mint Zente Szülei iránt. Számomra, és sok ezer embernek olyan értéket, hitet adtak, ami felfoghatatlan. Ők elhitték és tettek a céljaikért. A célért, hogy a Kisfiúk életét meg fogják változtatni. A hit akkora volt, amekkorát soha nem tapasztaltam.

Amikor sikerült nekik elérni a céljaikat, elmondhatatlanul boldog voltam, nagyon meghatódtam. Ennek hatalmas üzenete van számunkra, talán fel sem fogjuk teljesen, hogy mekkora. Zente Családja az elsőszámú példaképem lett, mert a semmiből előbukkanva, csupa hittel és kitartással rengeteg ember életét változtatták meg pozitívan.

Kell ennél több bizonyíték arra, hogy a lehetetlen nem is annyira lehetetlen?! Zente Szülei rávilágítottak olyan értékekre, amiért mindannyian hálásak vagyunk.

Szerencsére elhitette az emberekkel, hogy az “összefogás” fogalma igenis létezik, ez egy valós jelenség. Hihetetlen jó érzés olyanban részt venni, ami emberek életét változtatja meg pozitív irányba. És tenni könnyű érte. Nagyon könnyű.

Tiszteletem adom mindazon Szülőknek, akik keresztülmennek ezeken és hasonló nehézségeken. Úgy gondolom, tartozunk mindannyian annyival, hogy a céljaikat segítsük azoknak a szülőknek, akik hisznek és tesznek gyerekeik egészségesebb és jobb életéért. Nem gondolom, hogy ennyit ne engedhetnénk meg. Ahogy szokást alakítunk ki nagyon sok mindenből, úgy abból is szokást kell kialakítanunk, hogy segítünk. Ha kell, akkor minden hónapban. Ez nem egy egyszeri “hobbi", hanem egy életen át tartó olyan cselekedet sorozat, ami többet ér nagyon sok "amúgy haszontalan" dolognál.

Emberek sokaságán vagyunk képesek segíteni. Hiszem, hogy ezt egyre többen látják és elhiszik.

Zente mellett a kis Levente története is pont ilyen, amiben rengeteg hit, kitartás, akarat van, és az lehetetlen, hogy ne érje el a célját. Ezekhez a célokhoz nekünk is tennünk kell. Én hiszek Leventéék álmában, és mindent meg is teszek az álmaikért. Levente szüleinek kitartása, akarata, hite, példát mutat minden embernek. Számomra a legmagasabbat.

Támogassuk együtt Leventét, hogy ő is elérje azt az álmot, amit a Szüleivel közösen álmodtak meg! Nekik az életet jelenti!

Mi ahol tudunk, minden fronton azon dolgoztunk az elmúlt napokban, hogy az álom valósággá váljon Leventének!

Sárospataki Albert

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér