Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Sorra érkeznek az újdonságok a…
Velünk történt - 2022.11.08. - 2 p. olvasás

Sorra érkeznek az újdonságok a Billingo MobilAPP-ba

Több mint 30 000 letöltés alapján stabilan 4,8-as értékeléssel a Billingo MobilAPP Magyarország legjobbra értékelt online számlázó appja iOS-en és Androidon egyaránt. Fejlesztői csapatunk pedig folyamatosan, kiemelt prioritásban dolgozik azon, hogy funkcionalitásban is elérje az asztali verziót. Az elmúlt hetekben ehhez ismét közelebb kerültünk, több szuperfunkció is érkezett a MobilAPP-ba. Gyere, olvasd el és próbáld ki azonnal.

Sorra érkeznek az újdonságok a Billingo MobilAPP-ba

Népszerű funkciók érkeztek a MobilAPP-ba is 

Nincs még Billingo MobilAPP-od? Töltsd le MOST!

Már a MobilAPP-ból készíthetsz módosító számlát

A módosító számla szuper megoldás a stornó számla helyett, ha a kiállítást követően vetted észre, hogy a számlát hibásan vagy hiányos adatokkal állítottad ki. Ugyan a hatályos jogszabályok szerint az eredeti számla nem változtatható, módosító számlával azonban a hiányosság orvosolható, és még csak stornózni sem kell hozzá az eredeti bizonylatot. 

Ezt a hasznos funkciót most már a MobilAPP-ban is eléred a számlára kattintva, a műveleti sorból.

A módosító számláról ITT írtunk bővebben.

A módosító számla létrehozásához Pro online számlázó előfizetés szükséges.

 

Mobilon is beállítható a Számlaismétlődés

A Számlaismétlődés a Billingo egyik legnépszerűbb szolgáltatása, amivel a rendszeresen előforduló számlák kiállítása és kiküldése is automatizálható. Ha pedig minimálisan módosítani szeretnéd az ismétlődő számla tartalmát, a rendszer piszkozatként is létre tudja hozni. Így kiküldés előtt bármit változtathatsz rajta. 

A Számlaismétlődés beállítása csupán néhány percet vesz igénybe. Ezt pedig mostantól ott teheted meg, ahol éppen eszedbe jut. 

Az ismétlődő számlákat a kiállított számlára kattintva, a műveleti sorban rögzítheted.

A Számlaismétlődés funkció használatához legalább Basic online számlázó előfizetés szükséges, ez csupán 790 Ft+áfa/hó.


Mobilon is teljes képet kapsz a partnereidről

Az asztali verzióban népszerű Partnerprofil megjelenése után már mobilról is egyetlen felületen, minden fontos információ elérhető az egyes partnerekről. A Partnerek menüpontról azonnal kiválasztható a partner. A megjelenő egyedi Partnerprofil oldalon pedig máris megjelennek az adott partnerhez tartozó 

  • partneradatok
  • bevételi statisztikák
  • kiadási statisztikák
  • bizonylatok

Szuperújdonság, hogy a Partnerprofil mobilverziójában Céginfó előfizetés esetén a céges és pénzügyi adatok is megjelennek. Ez az újítás jelenleg még az asztali verzióban sem érhető el.

A Partnerprofil funkció használatához Pro online számlázó előfizetés szükséges.


Újdonság: Vállalkozási és biztosítási szünet az Átalányadó Asszisztens Pluszban

Az újítással egyszerűen beállíthatod az adott hónapban kezdődő, végződő vagy folyamatban lévő vállalkozási és biztosítási szüneteket is, ha például szünetelteted a tevékenységedet. 

Így a Billingo Átalányadó Asszisztens Plusz ennek megfelelően automatikusan módosítja a fizetendő adókat és járulékokat, az éves kereteket és természetesen ennek megfelelően készíti elő a 2258-as bevalláshoz az XML-t is. 

A vállalkozási és biztosítási szüneteket az Átalányadó Asszisztens Átalányadó/AAM beállítások menüpontjában állíthatod be.  

A funkció Átalányadó Asszisztens Plusz, Billingo Business vagy Billingo One előfizetéssel, egyelőre az asztali verzióban érhető el.  

Próbáld ki az újdonságokat! 


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska