Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Számlázóköltöztetővel is újíto…
Tippek - 2022.12.06. - 1 p. olvasás

Számlázóköltöztetővel is újított a Billingo novemberben

Külföldön már bevett gyakorlat a gyors és egyszerű szoftverből szoftverbe költözés. Az új Számlázóköltöztetővel ez mostantól a Billingóban is elérhető. De nem csak ezzel bővül novemberben a kedvenc számlázód. Gyere, máris mutatjuk a legfrissebeket.

Számlázóköltöztetővel is újított a Billingo novemberben

ÚJDONSÁG: Megérkezett a Számlázóköltöztető 

Szuper eszközzel bővült a Billingo eszköztára, ami különösen akkor hasznos neked, ha megszületett a döntés, hogy Billingóra váltanál vagy már Billingós vagy, de a máshonnan számlázott vállalkozásaidat vagy tevékenységeidet is egyetlen közös helyről, a Billingóból számláznád. 

A Számlázóköltöztetővel a korábban más számlázóval kiállított számláidat biztonságos és automatikus adatszinkronnal költöztetheted át a Billingóba. Így minden számlaadatodat egyetlen, biztonságos felületen tárolhatsz, és pontosan ott folytathatod a számlázást, ahol korábban abbahagytad. 

Az átköltöztetett számlaképek érvényes adóügyi bizonylatok, amelyek szükség esetén

  • stornózhatók
  • módosíthatók
  • újra kiküldhetők e-mailben
  • fizetési emlékeztetővel is nyomatékosíthatók.

Izgalmas, igaz? Olvass róla még többet »

Részletfizetés már az Átalányadó Asszisztensben is 

Szuper újdonsággal frissült az Átalányadó Asszisztens, hiszen mostantól a részteljesítéseket is pontosan dokumentálhatod a rendszeredben. 

Ez azért is jó, mert így a Billingo akár számlánként bontottan is figyelembe tudja venni a részteljesítéseket, és így az összegek az átalányadó és alanyi adómentes statisztikákban és a fizetendők között is tört összegként jelenik meg. 

Nincs még Átalányadó Asszisztensed? Próbáld ki »

Kényelmes bizonylattömb-kezelés már a MobilAPP-ban is

Mostantól nemcsak az asztali verzióban hozhatsz létre különböző bizonylattömböket vagy szerkesztheted a meglévőket, hanem akár néhány gombnyomással, mobilról is. 

Ez szuperhasznos segítség, ha több tevékenységi kör is van a vállalkozásodban, és szeretnéd őket számlázásban, pénzügyileg és statisztikák tekintetében is teljesen külön kezelni.

A funkció a Továbbiak > Beállítások > Bizonylattömbök menüpontban érhető el.

Nincs még MobilAPP-od? Töltsd le most !

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér