Szenzáció: 900 MILLIÓS tőkebefektetést kapott a Billingo

Billingo hírek 2021.06.01. - 5 p. olvasás

Szinte napra pontosan 1 évvel ezelőtt megváltozott minden, amit eddig az online számlázásról gondoltunk. Már akkor egyértelművé vált, hogy a Billingo számára az online számlázás jóval több, mint a különböző ügyleteket lezáró kötelező adminisztráció. Hamarosan pedig új értelmet nyer a digitális cégvezetés fogalma is. A Billingo ugyanis a számlázási feladatköröket bővítve és jelentősen kiegészítve egy innovatív, egyedülálló és biztonságos digitális üzleti központot hoz létre neked és a többi hazai vállalkozó részére.

900 milliós tőkebefektetés a digitális cégvezetés létrehozására

A trendeket figyelve egyértelműen látszik, hogy a billingózásra a kezdetek óta jellemző átláthatóság, az egyszerűsítés, az automatizálási lehetőségek és a jelentős hatékonyság-növelés egyre inkább alapvető elvárássá válik a modern vállalkozói lét szinte minden területén. A billingózás során ezt a számlázásban eddig is maximálisan kiaknáztuk. De miért ne terjeszthetnénk ki a cégvezetés minél több területére? 

Az előttünk álló néhány hónap a Billingo történetének legjelentősebb időszaka lesz!

Ebből a 900 millió forintból Te digitalizálhatod a vállalkozásodat

A Billingo szinte szárnyakra kapott. Mára az ország egyik leginnovatívabb szoftvercégévé nőtte ki magát. A jövőre nézve pedig a hatékony cégvezetés és pénzügyek egy helyen való kezelésének üzleti platformjának megteremtését tűzte ki célul.

Az új vízió megvalósításához azonban még több erőforrásra van szükség. Ilyen nagyívű átalakuláshoz elengedhetetlen a lehető legtapasztaltabb szakértői háttér, mind menedzsmentben, fejlesztésben és támogatásban egyaránt. 

A változás pedig elkezdődött, tavaly ilyenkor közel 30 főre bővült a Billingo csapat, újraálmodtuk és kompletten újraírtuk a Billingót, stabilizáltuk és egy extrém módon terhelhető rendszert hoztunk létre, az automatizálási folyamatok támogatására pedig egy világbajnok színvonalú API-t fejlesztettünk. Ez volt az első lépés. 

A megálmodott digitális üzleti központ azonban egy minden eddiginél komplexebb rendszer. Ennek gyors, biztonságos és hatékony fejlesztéséhez még több erőforrásra van szükség, hogy a szolgáltatásokat a megszokott Billingo minőségben, minél rövidebb idő alatt, minél több hazai vállalkozás számára biztosítani tudjuk. 

Hatalmas tőkebefektetés érkezik

És itt került a képbe a hazai KKV szektor kiemelt tőkefinanszírozó stratégiai partnere, a Széchenyi Alapok (korábban Széchenyi Tőkealap). Amely nem kevesebb mint 900 MILLIÓ forintnyi tőkebefektetéssel segíti az új, digitális cégvezetést támogató Billingo létrehozását. 

A befektetés legnagyobb nyertesei pedig Ti, a hazai, modern vállalkozók vagytok!

A tavaly megújult Széchenyi Alapok hazánkban kiemelkedő tranzakciós tapasztalattal rendelkező új csapatának nem titkolt célja a hazai tőkepiac és tőkepiaci ökoszisztéma erősítése. Értékteremtő és hosszútávú befektetéseikkel a hazai kis-, közép- és nagyvállalatok erősítését támogatják méretben és teljesítményben egyaránt. 

Ugye, hogy ez egy az egyben a Billingóra illik? 

Óriási kapu tárult ki, érkeznek az új fejlesztések

Igen, igen, hatalmas most a boldogság, de nem ülünk a babérokon. A változás máris elkezdődött. Az idő pénz, a Billingóval megspórolt idő, munka és pénz pedig rendkívül látványos lesz!

Talán már láthattad, hogy nagy erőkkel zajlik a szakembergárdánk bővítése, a megálmodott célok megvalósításához idén is közel duplájára bővül a Billingo csapata, ahol minden posztra a szakmailag legjobb szakembereket választjuk ki.

Élmény velük dolgozni! Nézd meg a nyitott pozíciókat, lehet, hogy Rád is vár egy álomállás!

Megnézem »

Jelentősen bővül a Billingo menedzsmentje is. A vezérkarba igazi nagyágyúk érkeztek, akik nemcsak papíron kiváló szakemberek, hanem óriási gyakorlattal rendelkeznek stratégiai, humán- és fejlesztői területen is. Alighanem a Billingo az ország egyik legkiemelkedőbb tudássűrűségű és kompetenciájú vállalata lesz a fintech piacon.

Te vagy a tőkebefektetés legnagyobb nyertese

A Billingo előttünk álló fejlődése elképesztő lehetőségeket ad a vállalkozások kezébe, ahol már egyáltalán nem számít, hogy milyen programmal számlázunk, milyen ügyviteli szoftvereket használunk. A megújuló Billingóban mindent egyetlen felületen, egyetlen közös rendszerben érsz majd el. 

Az új Billingóban egyetlen szoftverben koncentrálódik mindaz, amihez eddig 4-5 különböző rendszert és szolgáltatást kellett használnod, számos dolgot intézhetsz online, ami eddig elképzelhetetlennek tűnt és mindezt szoftverváltás nélkül. 

Elképesztően izgalmas és előremutató irány, ami a töredékére csökkenti a jelenlegi adminisztrációs és ügyviteli feladatokat, illetve hatékonyabbá teszi az időmenedzsmentet. A célok szerint 1 éven belül a Billingo lesz az a digitális üzleti központ, ami a legtöbb feladatot képes megoldani a vállalkozói mindennapokban. Jól hangzik, igaz?

A változás már elkezdődött, íme a bizonyíték:

Már van pályázatfigyelőd 

A Pályázatfigyelővel a Billingód felületén minden eddiginél egyszerűbben, hatékonyabban és vállalkozásodra vagy személyedre szabottan követheted a hamarosan megjelenő 18 500 milliárd forintnyi pályázati forrás megjelenését. 

Szuper újítás az is, hogy már itt helyben kérheted az előminősítést és akár pályázati tanácsadásra is egyeztethetsz időpontot. Így a telefonálás, információgyűjtés már nem rabolja feleslegesen az idődet. Erről ITT írtunk korábban. 

Elindult a Postai feladás

Az új Postai feladással közvetlenül a számla kiállítását követően, online intézheted a postai feladást. Nem kell nyomtatnod vagy emiatt külön postára járnod, sorba állnod. Olvass róla többet ITT

ÚJDONSÁG: megnyílt a Marketplace

Nemrégiben debültált a Billingo bevásárlóközpontja, a Marketplace, ahol a virtuális sorok között haladva pillanatok alatt válogathatod össze a munkádat egyszerűsítő és gyorsító kiegészítőket, funkciókat, pluginokat, integrációkat és az összekötésekhez szükséges API-kat. 

A Billingo Marketplace hatalmas és nagyon fontos mérföldkő a Billingo előtt álló átalakulás folyamatában, hiszen itt egy helyen, minimális időráfordítással hozhatod ki a lehető legtöbbet a Billingódból. A későbbiekben innen menedzselhetsz majd minden funkciót és ide érkeznek az újabb és újabb szolgáltatások is.

Olvass róla még többet ITT.

Most jön a java!

A Billingód hamarosan Magyarország legszélesebb körű online szolgáltatás-platformjává válik, ahol a jelenleg használt számlázó programtól függetlenül bárki billingózhat. 
Figyeeelj, hamarosan jönnek a részletek és még sok-sok újdonság!

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top