ÚJ funkció: Így működik a Számlacsatolmány a Billingóban

Billingo hírek 2020.07.15. - 2 p. olvasás

Megrendelőlapot, szállítólevelet vagy más bizonylatot is csatolnál a számláid mellé? A Billingo online számlázóban mostantól ezt is bármikor megteheted. Élesítettük a Számlacsatolmány funkciót, olvass tovább, mutatjuk, mire való és hogyan működik.

Billingo számlacsatolmány

Mire való a Számlacsatolmány funkció? 

Gyakran előfordul, hogy egy számla mellé egyéb bizonylatot is csatolnánk. Ez lehet maga a szerződés, egy megrendelőlap, szállítólevél, teljesítési igazolás, ÁSZF, elállási nyilatkozat, vagy bármilyen egyéb bizonylat. Mostantól ezeket nem kell külön e-mailben küldened, a Billingóból kiállított számla mellé csatolhatod és a számlával együtt küldheted el. 

 Ez azért jó, mert:

  • a számlát és a hozzá tartozó bizonylatot átlátható módon kezelheted, 
  • a partnered egyetlen e-mailben kapja meg a számlát és a hozzá tartozó bizonylatokat is. 

A funkciónak köszönhetően a Te adminisztrációd is hatékonyabb és rendezettebb lesz, az ügyfél pedig kisebb eséllyel kérdőjelezi meg a számlád létjogosultságát.  

Fontos!
Bármilyen bizonylatot csak létező számla/piszkozat/díjbekérő mellé tudsz csatolni. Ezért, ha azt szeretnéd, hogy a csatolmányt a partnered is megkapja, akkor először hozd létre a piszkozatszámlát, ezt követően csatold a kívánt bizonylatokat, majd ezt követően készítsd el a végleges számlát. 

Így működik a Számlacsatolmány funkció a Billingóban

1. Hozd létre a számlát.

Ha a csatolmányt a partnerednek is azonnal, egy e-mailben szeretnéd elküldeni, akkor egyelőre csak piszkozatként mentsd el, és a csatolmány feltöltését követően véglegesítsd. 

 2. A számla melletti műveletgombra kattintva válaszd a Csatolt fájlok pontot.

Billingo számlacsatolmány

3. A felugró ablakban kattints a Feltöltés gombra, majd tallózd be a csatolni kívánt bizonylatokat, és kattints a Feltöltés gombra. Egy számlához max. 5 csatolmányt tölthetsz fel. Ezek egyenként max. 50 MB méretűen lehetnek. 

Billingo számlacsatolmány

4. A feltöltött bizonylatok azonnal megjelennek a feltöltési ablakban. Innen bármikor letöltheted vagy akár törölheted is. 

Billingo számlacsatolmány

A feltöltött bizonylatokat a számla melletti műveleti gombról, a Csatolmányok a bizonylathoz gombra kattintva bármikor eléred. 

Tipp: 

Csatolmányt már kiállított és kiküldött bizonylat mellé, utólag is csatolhatsz a Billingo számlázóban. Ehhez ugyanígy kövesd a fenti lépéseket. A csatolmányok feltöltése után kattints a műveleti gomb Értesítés küldési gombjára, így a rendszer újra kiküldi a számlát.

Billingo számlacsatolmány


Ezúttal a számla letöltő oldalán már a csatolmány is szerepelni fog a Csatolmányok a bizonylathoz részben.

Billingo számlacsatolmány

A Számlacsatolmány funkciót már a KATA és Master csomagokban is extra felár nélkül használhatod.
Próbáld ki!

Kérdésed, észrevételed van a funkcióval kapcsolatban? Írd meg nekünk a hello@billingo.hu e-mail címre.

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

Back to Top