Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Csak havi 990 Ft + ÁFA / hóért komplett átalányadós megoldás a számlázó előfizetésed mellé.

Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Újdonságok: KATA Asszisztens a…
Velünk történt - 2022.06.07. - 3 p. olvasás

Újdonságok: KATA Asszisztens a MobilAPP-ban és automatikus párosítás a Bankszinkronban

Itt a nyár és te csak a végtelen szabadságra és a nyaralásra tudsz gondolni? A Billingo vadonatúj fejlesztéseivel ismét néhány lépéssel közelebb kerülhetsz a célodhoz. Már KATÁsként is bármikor, bárhonnan billingózhatsz, és az utalások és a számlák párosítását is automatikusan intézi helyetted a kedvenc számlázód. Ráadásul ez még nem minden! Nézd meg, milyen szuper újdonságokkal bővült a Billingo májusban!

Újdonságok: KATA Asszisztens a MobilAPP-ban és automatikus párosítás a Bankszinkronban

ÚJ! Megjelent a KATA Asszisztens a MobilAPPban

Az asztali verzió után, mostantól a Billingo MobilAPP-ban is elérhető a megújult KATA Asszisztens. Bárhol is dolgozol éppen vagy utazol a nagyvilágban, mobilon vagy a tableten is bármikor ellenőrizheted

  • az aktuális KATA és AAM kereted alakulását 
  • partnerenként is szűrheted a kiszámlázott összegeket
  • megkülönböztetheted a kapcsolt vállalkozásokat
  • megkülönböztetheted a külföldi adóalanyokat. 

Töltsd le a Billingo MobilAPP-ot iOS-re vagy Androidra, mobilra vagy tabletre!

A KATA Asszisztenst a Basic csomag is tartalmazza, már havi 790 Ft+áfáért*. Ez érdekel »

ÚJ! Nyugta- és E-nyugtaadás a SoftPOS-ból 

Tovább bővült a SoftPOS szolgáltatások köre is. Mostantól a SoftPOS segítségével kifizetett tranzakciókról azonnal nyugtát és e-nyugtát is kiállíthatsz. A bizonylatot pedig e-mailben vagy SMS-ben továbbíthatod a vevőidnek, vagy mobil blokknyomtatóval összekapcsolódva akár azonnal ki is nyomtathatod.  

Így a vevőid akkor is bármikor, bárhol fizethetnek nálad bankkártyájukat a mobilodhoz érintve, ha nem vagy számlaadásra kötelezett. 

ÚJ! Megérkezett az Automatikus párosítás a Bankszinkronba

Az Automatikus párosítás funkció a Bankszinkron egyik legizgalmasabb újítása, amivel újabb fontos lépést tehetsz az adminisztráció digitalizálása felé. 

A Billingo mostantól képes a Bankszinkronban megjelenő tranzakciókat a közlemény alapján automatikusan összepárosítani a kiállított számlákkal. Egyezés esetén pedig automatikusan fizetettre is állítja a bizonylatot. 

A számla és utalás párosításáról ITT írtunk bővebben.

ÚJ! Automatikus számlakiállítás díjbekérőre utalásnál

Mostantól a Billingo akkor is képes automatikusan számlázni helyetted, ha díjbekérő alapján érkezett utalás jelenik meg a Bankszinkronban. A közlemény alapján a rendszer beazonosítja a tranzakcióhoz tartozó díjbekérőt, automatikusan kiállítja a végszámlát és fizetettre is állítja a bizonylatokat. 

Az új Bankszinkron funkciók már elérhetők az online számlázó Pro verziójában. Free, Basic vagy Standard csomag esetén pedig Bankszinkron Plusz előfizetéssel is használható, csupán havi 890 Ft+ áfáért*. Ez érdekel » 

ÚJ! Fizetett számlák párosítása a Bankszinkronban 

A Bankszinkronban mostantól a már korábban fizetettre állított számlák is párosíthatók a tranzakciókkal, így pontosan és aktuálisan vezetheted a pénzügyeidet, akár utólagos dokumentálással is

Új! Még több értesítés a Partnerfigyelőből 

Mostantól még több adat változásait figyeli helyetted a Billingo Partnerfigyelő. Így akkor is automatikusan e-mail értesítést küld, ha megváltozott a megfigyelt cég 

  • székhelye
  • cégneve
  • adószáma
  • cégjegyzékszáma

Állíts be megfigyelést még több vállalkozásra a Billingo Partnerfigyelőben! Nincs még Partnerfigyelőd? Próbáld ki =>  

Megszűnik a fizetési státuszállítás és a termékkiválasztás az ingyenes verzióban

2022. június 9-től a fizetett számlák státuszának állításához, valamint a bizonylatkészítés során a rendszerben rögzített termékek gyors kiválasztásához Basic, Standard vagy Pro előfizetés szükséges. 

Fontos! A számlázás során felvitt termékeket a Billingo továbbra is automatikusan elmenti, így, ha bármikor a későbbiekben Basic, Standard vagy Pro előfizetésre választasz, azokat a számlázás során néhány gombnyomással eléred és kiválaszthatod. 

Szeretnéd tovább használni fizetési státuszállítás és termékkiválasztás funkciókat? Válts Basic, Standard vagy Pro előfizetésre és rengeteg extra hasznos funkciót is kapsz mellé az adminisztrációs feladataid csökkentéséhez és automatizálásához.  

Csomagok összehasonlítása => 


 *Az árak éves előfizetés esetén értendők.

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top