Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Újdonságok: Valósidejű szűrés…
Velünk történt - 2014.04.28. - 1 p. olvasás

Újdonságok: Valósidejű szűrés

Az új innovatív technológiának hála, most már egyszerűen a grafikonod használatával tudod szűrni a kiválasztott időszakot a meglévő szintén valósidejű szűrési lehetőségek mellett.

Újdonságok: Valósidejű szűrés

Szűrd le a neked fontos adatokat

Válaszd ki, hogy melyik időszakra vagy kiváncsi, és húzd be a grafikon két oldalát, hogy egyből lásd az adott időszakra vonatkozó számláidat és a statisztikákat! Kiváncsi vagy arra, hogy az elmúlt 3 hónapban mennyi adót kell befizetned a számláid után? Állítsd be a szűrőt, és automatikusan frissül a bal oldali sávban az adott időszakra vonatkozó adat.

Egy számlán különböző ÁFA értékekben számlázom!

Semmi gond! Nem számlánként számoljuk az ÁFÁ-t, hanem tételenként a statisztikában is, így a pontos ÁFA adatot látod!

Mi van, ha nem Forintban számlázok?

Mindenhol tároljuk, hogy aznap milyen MNB árfolyamon számláztál ha nem forintban tetted meg, és így mindig látod a valós adatokat forintban. Így nem kell aggódnod, nálunk nem tolódnak el az adatok a különböző árfolyamok miatt!

Nem akarok emiatt felkelni a fotelból!

Nem kell, a grafikon működik tableten is! Ragadd meg a kedvenc tabletedet, nyisd meg a Billingot, és állítsd be a grafikon ablakot az ujjaiddal, mintha egy egeret használnál.

UPDATE: A grafikon időközben megváltozott, ezért úgy tudsz szűrni ha egérrel kijelölöd az adott időszakot. A szűrést a jobb felső sarokban található „show all” gombbal tudod törölni.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top