Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Újdonságok: Valósidejű szűrés…
Velünk történt - 2014.04.28. - 1 p. olvasás

Újdonságok: Valósidejű szűrés

Az új innovatív technológiának hála, most már egyszerűen a grafikonod használatával tudod szűrni a kiválasztott időszakot a meglévő szintén valósidejű szűrési lehetőségek mellett.

Újdonságok: Valósidejű szűrés

Szűrd le a neked fontos adatokat

Válaszd ki, hogy melyik időszakra vagy kiváncsi, és húzd be a grafikon két oldalát, hogy egyből lásd az adott időszakra vonatkozó számláidat és a statisztikákat! Kiváncsi vagy arra, hogy az elmúlt 3 hónapban mennyi adót kell befizetned a számláid után? Állítsd be a szűrőt, és automatikusan frissül a bal oldali sávban az adott időszakra vonatkozó adat.

Egy számlán különböző ÁFA értékekben számlázom!

Semmi gond! Nem számlánként számoljuk az ÁFÁ-t, hanem tételenként a statisztikában is, így a pontos ÁFA adatot látod!

Mi van, ha nem Forintban számlázok?

Mindenhol tároljuk, hogy aznap milyen MNB árfolyamon számláztál ha nem forintban tetted meg, és így mindig látod a valós adatokat forintban. Így nem kell aggódnod, nálunk nem tolódnak el az adatok a különböző árfolyamok miatt!

Nem akarok emiatt felkelni a fotelból!

Nem kell, a grafikon működik tableten is! Ragadd meg a kedvenc tabletedet, nyisd meg a Billingot, és állítsd be a grafikon ablakot az ujjaiddal, mintha egy egeret használnál.

UPDATE: A grafikon időközben megváltozott, ezért úgy tudsz szűrni ha egérrel kijelölöd az adott időszakot. A szűrést a jobb felső sarokban található „show all” gombbal tudod törölni.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés