Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Vajon neked való a Billingo? M…
Egyéb - 2017.09.21. - 2 p. olvasás

Vajon neked való a Billingo? Most végre megtudod!

Egyre több vállalkozó cseréli számlázó programra a kézi számlatömböket. Vajon eljött az idő, hogy a te céged is váltson? Ha a következő 3+1 vállalkozó-típus bármelyikében magadra ismersz, akkor bizony erősen ajánlott kipróbálnod a Billingót. Te vajon szerepelsz a listán?

Vajon neked való a Billingo? Most végre megtudod!

1. A Billingo előnyei kezdő vállalkozóknak

Egy vállalkozás indítása rengeteg időt és energiát emészt fel, a költségekről nem is beszélve. Amikor pedig elkezdenek özönleni a vevők, csak még több feladat szakad a nyakadba. A monoton és időrabló számlázás is pontosan ilyen, a Billingóval azonban sokkal gyorsabban letudhatod az olyan funkcióknak köszönhetően, mint:

  • az ismétlődő számlák és automatikus értesítők beállítása,
  • a partner- és termékadatbázisok létrehozása,
  • az e-számlák küldése.

A számlázásra fordított idő mellett az e-számláknak köszönhetően a költségeiden is faraghatsz, ami különösen jól jön, amikor minden egyes forintot meg kell fogni. Sőt, ha 3 hónapon belül alapítottad a vállalkozásodat, akkor a Billingo StartUp programmal egy évig teljesen ingyen használhatod a számlázó Premium változatát.

2. Ismétlődő számlák a bejáratott ügyfélkörrel rendelkező vállalkozóknak

A te vállalkozásod már sikeresen működik? Esetleg már rendszeres vásárlóid is vannak? Akkor biztosan unod, hogy minden egyes hónapban ugyanazokat a számlákat állítod ki nekik újra és újra.

A Billingo ismétlődő számláival ezt a feladatot azonban ki is húzhatod a listáról. Néhány perc alatt ugyanis beállíthatod, hogy a rendszer a jövőben kiállítsa és elküldje helyetted a számlákat.

3. Így spórolnak a tapasztalt vállalkozók a Billingóval

Te már rutinos vállalkozónak számítasz, de továbbra is keresed azokat a megoldásokat, amivel faraghatnál a kiadásaidon? Akkor az e-számlákat neked találták ki, hiszen segítségükkel búcsút inthetsz a postaköltségnek, de a nyomtatással járó papír- és tintaköltséget is minimalizálhatod.

A Billingo Premiummal havonta ráadásul 500 db e-számlát állíthatsz ki teljesen ingyen, a limit átlépése után pedig minden egyes további példány 5 forintba kerül. Így minél nagyobb forgalmat bonyolítasz le annál komolyabb összegeket takaríthatsz meg.

+1 Billingo összekötés a webáruház tulajdonosoknak

Egy sikeres webáruház működése mára szinte elképzelhetetlen számlázó program nélkül. Ha egyszer beindul az üzlet, akkor órákon át körmölhetnéd kézzel a számlákat. Erre neked sincs időd ugye? Inkább kösd össze webshop-odat Billingóval és spórolj meg rengeteg időt.

A program ugyanis magától átemeli a beérkező megrendeléseket a Billingóba, kiállítja a számlát és akár ki is küldi e-mailben. Ugye te is tudnád mire fordítani az így felszabaduló órákat? Akkor nézd meg milyen könnyedén automatizálhatod webáruházad működését »

Próbáld ki milyen kényelmesen és költséghatékonyan számlázni, regisztrálj a Billingóra most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár online számlázás vállalkozás fejlesztés NAV Törvény hasznos tippek KATA új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem online számlázó adatszolgáltatási kötelezettség számlatömb tévhitek kata adatszolgáltatás online számla és billingo összekötés nav online számla ügyfélszolgálat e-számlázás katás számlázás pénztárgép áfa NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése nav online számla regisztráció kata szüneteltetése online adatszolgáltatási kötelezettség startup billingo fintech adó katás vállalkozás adatszolgáltatása online számla regisztráció egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk koronvírus fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo számla társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 koronajárvány Díjbekérő Proforma e-számlák integráció díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés katás egyéni vállalkozás üzleti terv API válságkezelés egyéni cég egyéni cég alapítása alanyi adómentes