Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Vajon neked való a Billingo? M…
Egyéb - 2017.09.21. - 2 p. olvasás

Vajon neked való a Billingo? Most végre megtudod!

Egyre több vállalkozó cseréli számlázó programra a kézi számlatömböket. Vajon eljött az idő, hogy a te céged is váltson? Ha a következő 3+1 vállalkozó-típus bármelyikében magadra ismersz, akkor bizony erősen ajánlott kipróbálnod a Billingót. Te vajon szerepelsz a listán?

Vajon neked való a Billingo? Most végre megtudod!

1. A Billingo előnyei kezdő vállalkozóknak

Egy vállalkozás indítása rengeteg időt és energiát emészt fel, a költségekről nem is beszélve. Amikor pedig elkezdenek özönleni a vevők, csak még több feladat szakad a nyakadba. A monoton és időrabló számlázás is pontosan ilyen, a Billingóval azonban sokkal gyorsabban letudhatod az olyan funkcióknak köszönhetően, mint:

  • az ismétlődő számlák és automatikus értesítők beállítása,
  • a partner- és termékadatbázisok létrehozása,
  • az e-számlák küldése.

A számlázásra fordított idő mellett az e-számláknak köszönhetően a költségeiden is faraghatsz, ami különösen jól jön, amikor minden egyes forintot meg kell fogni. Sőt, ha 3 hónapon belül alapítottad a vállalkozásodat, akkor a Billingo StartUp programmal egy évig teljesen ingyen használhatod a számlázó Premium változatát.

2. Ismétlődő számlák a bejáratott ügyfélkörrel rendelkező vállalkozóknak

A te vállalkozásod már sikeresen működik? Esetleg már rendszeres vásárlóid is vannak? Akkor biztosan unod, hogy minden egyes hónapban ugyanazokat a számlákat állítod ki nekik újra és újra.

A Billingo ismétlődő számláival ezt a feladatot azonban ki is húzhatod a listáról. Néhány perc alatt ugyanis beállíthatod, hogy a rendszer a jövőben kiállítsa és elküldje helyetted a számlákat.

3. Így spórolnak a tapasztalt vállalkozók a Billingóval

Te már rutinos vállalkozónak számítasz, de továbbra is keresed azokat a megoldásokat, amivel faraghatnál a kiadásaidon? Akkor az e-számlákat neked találták ki, hiszen segítségükkel búcsút inthetsz a postaköltségnek, de a nyomtatással járó papír- és tintaköltséget is minimalizálhatod.

A Billingo Premiummal havonta ráadásul 500 db e-számlát állíthatsz ki teljesen ingyen, a limit átlépése után pedig minden egyes további példány 5 forintba kerül. Így minél nagyobb forgalmat bonyolítasz le annál komolyabb összegeket takaríthatsz meg.

+1 Billingo összekötés a webáruház tulajdonosoknak

Egy sikeres webáruház működése mára szinte elképzelhetetlen számlázó program nélkül. Ha egyszer beindul az üzlet, akkor órákon át körmölhetnéd kézzel a számlákat. Erre neked sincs időd ugye? Inkább kösd össze webshop-odat Billingóval és spórolj meg rengeteg időt.

A program ugyanis magától átemeli a beérkező megrendeléseket a Billingóba, kiállítja a számlát és akár ki is küldi e-mailben. Ugye te is tudnád mire fordítani az így felszabaduló órákat? Akkor nézd meg milyen könnyedén automatizálhatod webáruházad működését »

Próbáld ki milyen kényelmesen és költséghatékonyan számlázni, regisztrálj a Billingóra most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top