Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 15 előny☝️, amivel a Billingo …
Tippek - 2018.07.17. - 5 p. olvasás

15 előny☝️, amivel a Billingo forradalmasítja webáruházad számlázását

Figyelem

Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.

Ahogyan növekszik webáruházad forgalma úgy emészti fel egyre több energiádat a monoton és időrabló számlázás? Akkor felejtsd el végre a hagyományos és elavult módszereket, mert a Billingóval minden eddiginél kényelmesebbé, gyorsabbá és (költség)hatékonyabbá teheted webshopod számlázását. Mutatunk is 15 olyan előnyt, ami után soha többé nem nyúlsz majd kézi számlatömbhöz.

Webáruház számlázás

1. A Billingóval automatizálhatod webáruházad adatszolgáltatását a NAV-hoz

Már a kézi számlák körmölésével rengeteg értékes időt veszítesz. És akkor még neki sem álltál manuálisan feltöltögetni az érintett példányokat a NAV Online Számla felületére. A Billingóval erre nem is lesz szükséged! Hiszen a rendszer automatikusan teljesíti helyetted az adatszolgáltatást és emberi beavatkozás nélkül beküldi a számlákat az adóhivatalnak.

2. Másodpercek alatt elkészülnek webshopod számlái anélkül, hogy a gép elé ülnél

Ugye tudod, hogy attól még, hogy webáruházat üzemeltetsz nem kell egész nap a gép előtt ülnöd azt figyelve, hogy mikor kell kiállítanod egy számlát? Az általad feltöltött partneradatbázis és a vásárló által megadott adatok alapján a Billingo ugyanis automatikusan elkészíti helyetted a számlákat. Ezzel rengeteg időt spórolhatsz meg.

3. Az e-számlákkal még kényelmesebb lesz webáruházad működése

Sőt, akár ki is küldi helyetted e-számlaként, ha ezt előzetesen beállítod. Az elektronikus számláknak az időtakarékosság mellett egyébként rengeteg egyéb előnye is van »

4. A fizetési értesítők küldésén is rengeted időt nyerhetsz

Amint az üzlet beindul és megsokszorozódik webáruházad forgalma, előbb-utóbb belefutsz majd renitens ügyfelekbe is. Akik nem nagyon szeretnek időben fizetni. Ilyenkor jöhetnek a fizetési emlékeztetők, értesítők, végső esetben pedig felszólítások. A Billingóval ezek küldését szintén automatizálhatod, és a határidőket is Te magad állíthatod be.

5. A számlák tárolása minden eddiginél egyszerűbb és átláthatóbb lesz

A számlák kiállításánál már csak a tárolásuk okoz nagyobb fejtörést, ezt azonban a törvényi előírások miatt a webáruházak esetén is legalább 8 évre meg kell oldanod. Szerencsére a Billingo ennél még tovább, tárgy + 10 évig, az előírásoknak megfelelően eltárolja helyetted az összes számlát.

6. Több webáruházhoz tartozó számlatömböt is kezelhetsz számlázódból

Ha több webáruházat üzemeltetsz, akkor sem kell lemondanod a kényelmes és időtakarékos számlázásról. A Billingóval könnyedén váltogathatsz a különböző számlatömbök között, amelyekhez egyesével külön beállításokat adhatsz meg.

7. Bárhol és bármikor intézheted webshopod számlázását

Nem muszáj az irodában ülni, azért előfordulhat, hogy szeretnél ránézni a pénzügyi statisztikákra vagy a számlák állapotára, esetleg kiküldenél egyet. A Billingóval ez sem probléma, ugyanis a felhő alapú programot telepítés nélkül használhatod bármilyen eszközről szó szerint bárhol és bármikor.

8. Az adómentességet is feltüntetheted a számlákon

A számlákon természetesen mindent feltüntethetsz, amelyre egy kézi számlán is lehetőség nyílik. Igaz ez a nulla százalékos ÁFA kulcsra is, ahol még az adómentesség kategóriáját is kényelmesen kiválaszthatod egy legördülő menüből.

9. Fejlesztési javaslatokkal teheted még hatékonyabbá a számlázó működését

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a Billingo minél egyszerűbbé és kényelmesebbé tegye céged mindennapjait. Ezért a vállalkozók és felhasználók véleményét is minden alkalommal meghallgatjuk. Nyugodtan küldhetsz nekünk fejlesztési javaslatot, ha úgy érzed, hogy azzal webáruházad még hatékonyabban üzemelne.

10. Egyedi számladizájnnal nyűgözheted le webáruházad vásárlóit

A megtakarított időn kívül rengeteg egyéb előnye is akad a Billingónak, ha szeretnéd még tovább fejleszteni webáruházadat. A látványos és igényes számlasablonokkal például megmutathatod vállalkozásod profizmusát és lenyűgözheted vásárlóidat.

11. Könnyedén beletanulsz a számlázó program használatába

Bár cégek tízezrei váltottak a NAV-bekötés előtt programra, sokan még mindig nem merik eldobni a kézi számlatömböket. Tapasztalataink szerint ennek egyik leggyakoribb oka a bizonytalanság és az új módszer betanulásától való félelem.

Már meg is nyugtatunk. A Billingo használatába akár percek alatt beletanulhatsz. A rendszert ugyanis eleve a felhasználók igényeinek figyelembevételével terveztük meg, hogy annak használata a lehető legkényelmesebb és átláthatóbb legyen.

Ráadásul rengeteg hasznos segítséget is adunk. Hiszen a folyamatosan bővülő kézikönyvben rengeteg kérdésedre megtalálod a választ, de a blogcikkekben is számos fontos tudnivaló vár rád. És akkor a tesztüzemmódot még nem is említettük, ahol az összes funkciót kipróbálhatod anélkül, hogy éles számlát állítanál ki.

12. Több munkatársad is számlázhat a Billingóból

Ahogyan fejlődik webáruházad, előfordulhat, hogy új kollégákat kell majd felvenned. Ők akár az olyan adminisztratív feladatokba is bármikor besegíthetnek, mint például a számlázás. A Billingóhoz ugyanis egy cégen belül több munkatársat is hozzáadhatsz, számukra pedig egyesével különböző jogosultságokat állíthatsz be.

13. A könyvelés előkészítését is könnyedén letudhatod

A kollégákon kívül könyvelődnek is hozzáférést adhatsz Billingo fiókodhoz, aki így eléri az összes számlát anélkül, hogy téged kéne hívogatnia. De számlázódat akár könyvelő programmal is összekötheted, így bármikor kényelmesen exportálhatod számláidat.

14. Korlátlan API

2020. májusban startolt el a vadiúj alapokra helyezett, OpenAPI 3.0-ás iparági szabványra épülő Billingo REST API 3.0. A Billingónál nincs extra költsége az API használatnak, ahogyan darabáras használati költség sem terhel.

A Billingo proaktívan alakítja ki a főbb webáruház rendszerekkel, könyvelő programokkal, CRM vagy más ügyviteli, támogató rendszerekkel az integrációkat, így vállalkozóként nem kell idő- és pénzigényes fejlesztésekkel bajlódni, hanem pillanatok alatt automatizálhatod

15. Webáruházad számlázását biztonságban tudhatod

Bár a webáruház tulajdonosok többsége - nem meglepő módon - megbízik az online megoldásokban, mégis előfordul, hogy valaki aggódik a számlázó programok biztonsága miatt. A Billingóra azonban teljes nyugalommal rábízhatod webshopod számlázását, hiszen a kötelező törvényi előírásokon kívül számos egyéb fejlesztés felel adataid védelméért:

  • Kétlépcsős bejelentkezés,
  • 256 bites SSL/TLS titkosítás,
  • Napi biztonsági mentések,
  • Védett szerverek

Turbózd fel webáruházad számlázását, próbáld ki egy hónapig teljesen ingyen, bármiféle kötelezettség nélkül a Billingót. Regisztrálj egy fiókot most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top