MOST 20% kedvezmény

MOST 20% kedvezmény

Billingo Business csomagokra, benne az Átalányadó Asszisztens Plusszal.

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Perényi András

Perényi András

E-kereskedelmi szakértő

Perényi András számos sikeres webshop felfuttatása után vágott bele az e-kereskedelem egyik legnehezebb kihívásának, a rendeléskezelésnek a megoldásába. Ez lett a Webshippy. A szakember a legújabb e-kereskedelmi trendek és hasznos megoldások terén tud segíteni a Billingo előfizetőinek, kreatív észrevételeivel. Ismerd meg Andrást!

Perényi András igen fiatalon ugrott bele a munka és az üzlet világába. 19 évesen reklámügynökséget alapított fiatal társaival, ami már 50 feletti alkalmazottnál járt, amikor eladta üzletrészét.

A 2010-es években őt is magával ragadta a startupok mámora, néha több, néha kevesebb sikerrel, majd figyelme az egyre erősödő e-kereskedelem felé fordult. 

A témában egyre inkább elmerülve Shopify-tanácsadóvá képezte magát, miközben számítástechnikai, majd kozmetikai webáruházakat hozott létre és épített fel, igen sikeresen. 

Ekkor futott bele a webáruházak ugrásszerű növekedését leginkább akadályozó problémába. A megrendelt termékek csomagolásának és kiszállításának aránytalanul sok munkát igénylő és számos hibázási lehetőséget rejtő feladatköreibe.

Mivel nem talált olyan megoldást, amivel elégedett lett volna, döntött. Itt az ideje, hogy valaki átvegye ezt a kellemetlen feladatot a többre hivatott webáruházaktól, és elhárítsa az akadályt a növekedésük elől. 

Ez a kísérlet lett az azóta számos díjat nyert és befektetői érdeklődéstől övezett Webshippy. A cég valójában egy logisztikai központ, folyamatautomatizált rendeléskiszolgáló raktárral. Emellett egy szoftver, amelyen a cég saját fejlesztő csapata megállás nélkül dolgozik, számos hasznos szolgáltatást kínálva a csatlakozó webáruházaknak. 

Perényi András a Billingo szakértői csapatában e-kereskedelmi témákban fogja segíteni a Billingo felhasználóit. Az online üzletvezetés legújabb trendjeiről és növekedési trükkjeiről írt posztjaival a Billingo blogban, ahol kérdezni is tudsz majd tőle.

Üdv a Billingo szakértői csapatában, András! Köszönet a közreműködésedért!

Tovább
2 általa írt szakértői cikk
Tippek - 2020.12.07. - 5 p. olvasás

Kezdőknek és haladóknak: turbózd fel a webshopodat dropshippinggel - már Billingo integrációval is elérhető

Bővítsd a választékot, árulj szezonális termékeket, pozicionáld magad újra, vagy akár indíts teljesen új webáruházat a meglévő mellé! A lényeg, hogy n...

Perényi András
Perényi András E-kereskedelmi szakértő
Tippek - 2019.11.13. - 8 p. olvasás

Kerülj a legnagyobb forgalmú webáruházak közé! ✅ Hogyan segíthet a kiszervezett logisztika?

Mi a közös a legsikeresebb webáruházak történeteiben, milyen perspektívák előtt áll a hazai e-kereskedelem, és hogyan jön a képbe a kiszervezett logis...

Perényi András
Perényi András E-kereskedelmi szakértő
Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top