Perényi András

E-kereskedelmi szakértő


Perényi András

Perényi András számos sikeres webshop felfuttatása után vágott bele az e-kereskedelem egyik legnehezebb kihívásának, a rendeléskezelésnek a megoldásába. Ez lett a Webshippy. A szakember a legújabb e-kereskedelmi trendek és hasznos megoldások terén tud segíteni a Billingo előfizetőinek, kreatív észrevételeivel. Ismerd meg Andrást!

Perényi András igen fiatalon ugrott bele a munka és az üzlet világába. 19 évesen reklámügynökséget alapított fiatal társaival, ami már 50 feletti alkalmazottnál járt, amikor eladta üzletrészét.

A 2010-es években őt is magával ragadta a startupok mámora, néha több, néha kevesebb sikerrel, majd figyelme az egyre erősödő e-kereskedelem felé fordult. 

A témában egyre inkább elmerülve Shopify-tanácsadóvá képezte magát, miközben számítástechnikai, majd kozmetikai webáruházakat hozott létre és épített fel, igen sikeresen. 

Ekkor futott bele a webáruházak ugrásszerű növekedését leginkább akadályozó problémába. A megrendelt termékek csomagolásának és kiszállításának aránytalanul sok munkát igénylő és számos hibázási lehetőséget rejtő feladatköreibe.

Mivel nem talált olyan megoldást, amivel elégedett lett volna, döntött. Itt az ideje, hogy valaki átvegye ezt a kellemetlen feladatot a többre hivatott webáruházaktól, és elhárítsa az akadályt a növekedésük elől. 

Ez a kísérlet lett az azóta számos díjat nyert és befektetői érdeklődéstől övezett Webshippy. A cég valójában egy logisztikai központ, folyamatautomatizált rendeléskiszolgáló raktárral. Emellett egy szoftver, amelyen a cég saját fejlesztő csapata megállás nélkül dolgozik, számos hasznos szolgáltatást kínálva a csatlakozó webáruházaknak. 

Perényi András a Billingo szakértői csapatában e-kereskedelmi témákban fogja segíteni a Billingo felhasználóit. Az online üzletvezetés legújabb trendjeiről és növekedési trükkjeiről írt posztjaival a Billingo blogban, ahol kérdezni is tudsz majd tőle.

Üdv a Billingo szakértői csapatában, András! Köszönet a közreműködésedért!

Szerző által írt cikkek (2)

Webshop dropshipping Billingo integrációval

Kezdőknek és haladóknak: turbózd fel a webshopodat dropshippinggel - már Billingo integrációval is elérhető

Billingo hírek 2020.12.07. - 5 p. olvasás

Bővítsd a választékot, árulj szezonális termékeket, pozicionáld magad újra, vagy akár indíts teljesen új webáruházat a meglévő mellé! A lényeg, hogy ne hagyd ki...

Webáruház kiszervezett logisztika

Kerülj a legnagyobb forgalmú webáruházak közé! ✅ Hogyan segíthet a kiszervezett logisztika?

Vállalkozásfejlesztés 2019.11.13. - 8 p. olvasás

Mi a közös a legsikeresebb webáruházak történeteiben, milyen perspektívák előtt áll a hazai e-kereskedelem, és hogyan jön a képbe a kiszervezett logisztika? Per...

Back to Top