Vuray György

Pénzügyi tervező és elemző


Vuray György

Vuray György a Vállalkozás Okosan alapítója és vezető tanácsadója. Kolléganőjével, Szilágyi Anitával 2011 óta segítenek a vállalkozóknak, hogy helyes tervezéssel, gyorsabban és több pénzt tudjanak keresni. Ismerd meg Györgyöt!

Vuray György több mint 10 éve kezdett el vállalkozásfinanszírozással foglalkozni, ezen belül üzleti- és pénzügyi tervezéssel, elemzéssel.

Szakterületei az induló és működő vállalkozások rendszerszemléletű pénzügyi tervezése, elemzése.

György pontosan ismeri a kkv cégek működését, az őket érintő problémákat. Nem elméleteket gyárt, hanem megismerve a problémát, korábbi, releváns tapasztalatait felhasználva, egyéni lehetőségeket figyelembe véve ad lehetséges megoldási javaslatokat, mutat gyakorlati megoldásokat. Ha pedig szükséges, részt vesz azok megvalósításában is. 

Tipikus ügyfelei a mikrovállalkozói szinttől a kb. 1,5 milliárd éves árbevételig terjedő méretű cégek, akik főleg szolgáltatással, és kereskedelemmel, esetleg gyártással foglalkoznak. Ez a két terület az, ahol a legtöbb tapasztalattal bír.

Vuray György szakértői cikkeivel sokat segíthet neked, ha céged működését szeretnéd számszerűsíteni, szeretnéd látni, és érteni, hogy mi, és miért történik benne. Segíteni tud új ötlet, üzletág megvalósításának pénzügyi tervezésében, költségeid tervezésében, elemzésében. Vállalkozásod finanszírozási szükségleteinek, és lehetőségeinek megismerésében, az ezekhez szükséges tervek elkészítésében.

Rendszeresen ír szakcikkeket a Piac&Profit oldalaira, de szerepelt a HVG-ben és a Kontent magazinban is. Tavaly segített a Cápák Között tv-show szereplőinek a felkészülésben, illetve előadóként részt vett a műsor után a K&H bank által szervezett rendezvénysorozaton is. Tartott előadást a Design Week rendezvénysorozaton és a Kárpát Régió Üzleti Hálózat által szervezett, 4 környező országban szervezett vállalkozásfejlesztési roadshown.

György szakértői cikkeivel is találkozhatsz a jövőben a Billingo szakmai blogon. Hasznos írásokat olvashatsz tőle az új üzleti ötleteid megvalósításához, a vállalkozás működtetéséhez szükséges pénzügyi és számviteli alapok elsajátításához, pénzügyi tervezéshez, cash flow készítéshez, pénzügyi kockázatkezeléshez és -felméréshez, stratégiai és a döntések pénzügyi szemléletű tervezéséhez, az árképzés kialakításához vagy éppen finanszírozáshoz kapcsolódó témákban. Abban segít majd a Billingósoknak, hogy év végén több maradjon a zsebben. 

Szerző által írt cikkek (1)

Katás vállalkozás költségei

Kata pénzügyi 1x1 - letölthető cash-flow tervezővel és óradíj kalkulátorral

Adózás, NAV 2021.01.06. - 9 p. olvasás

„A kata a világ legegyszerűbb dolga: havonta befizeted a fix adót, évente az iparűzési adót, azzal minden le van tudva, és csak csinálni kell.” Ami az adózási o...

Back to Top