Funkciók

MobilAPP

Számlázz iOS és Android mobilról és tabletről is gyorsan, kényelmesen, élvezettel!

MobilAPP

Töltsd le az ingyenes Billingo MobilAPP alkalmazást a mobilodra vagy tabletre az Apple Store-ból vagy a Google Play Áruházból és élvezd a villámgyors mobilszámlázást, a kényelmes mobilnyugtázás vagy használd mobil bankkártya-elfogadó terminálként a Billingo SoftPOS-szal bárhol, bármikor!

Céginfó és Partnerfigyelő előfizetés esetén az adatbázist bármikor, bárhol a mobilodról is eléred. Ez nagyon hasznos lesz a megbeszélések előtt, ha a pontos címre van szükséged vagy amikor útközben jut eszedbe, hogy ellenőriznél egy céget, de az irodába érve már biztosan elfelejtenéd.

Kövesd a pályázati újdonságokat bárhol a mobilodról is. A Billingo MobilAPPban minden hazai lakossági és céges pályázatot elérsz, rugalmasan szűrhetsz a preferenciáid alapján és megfigyelést állíthatsz be a legizgalmasabb tenderekre. Sőt, mobilról is kérhetsz előminősítést és akár időpontot is a havi pályázati konzultációra. 

Kezeld az értékesítéshez kapcsolódó ügyeket is akár a MobilAPP-ból. A különböző projekteket egyedi ügyek alá rendezheted, árajánlatot, megrendelőlapot, szállítólevelet és teljesítési igazolást is létrehozhatsz, amelyekből néhány gombnyomással készülhet a számla. Hatékony leszel, bármerre is dolgozol éppen. 

Állítsd be a sötét témát, így tovább bírja az akkumulátor és ha szürkület után billingózol, a szemedet is kímélheted.

A Billingo MobilAPP átlátható felületén pillanatok alatt pontos és aktuális információkat kapsz. Villámgyors megoldásaival mobilról is kényelmesen billingózhatsz!

A Billingo MobilAPP neked készült

A Billingo MobilAPP neked való, ha gyakran számlázol külsős helyszínen, mobil blokknyomtatóval szeretnél papír alapú számlát kiállítani, fontos számodra, hogy bármikor ráláthass a számlázásodra, ki tudj állítani egy számlát a mobilodról és azonnal rögzíteni tudd a kiadásaidat is.

A Billingo MobilAPP alkalmazással mostantól mindezt néhány érintéssel intézheted. A Bilingo MobilAPPot folyamatosan fejlesztjük és szépítjük. Célunk, hogy hamarosan funkcionalitásban is elérje az asztali verziót.

Mennyibe kerül?

A Billingo MobilAPP alkalmazás Free, Basic, Standard és Pro csomagokban is ingyenesen elérhető. A használatához Billingo fiókra van szükséged és le kell töltened az alkalmazást az Apple Store-ból vagy Google Play webáruházból.

Fontos! Új Billingo fiókot csak az asztali verzióban tudsz regisztrálni.


FreeBasicStandardPro
Előfizetés havidíja*0 Ft1290 Ft/hó + ÁFA1890 Ft/hó + ÁFA
2490 Ft/hó + ÁFA
MobilAPP
0 Ft0 Ft0 Ft0 Ft

*Éves előfizetés esetén

A Billingo MobilAPPal élvezetesebb a mobilszámlázás, mert

 • kényelmesen és gyorsan bejelentkezhetsz közösségi média adataiddal,
 • egyetlen érintéssel eléred a számlázásodat,
 • bárhol és bármikor, játszi könnyedséggel számlázhatsz a mobilodról és tabletről is,
 • mobil blokknyomtatóval összekötve bárhol adhatsz papír alapú számlát,
 • minden kiadásodat azonnal rögzítheted a Billingódban,
 • ha összekapcsolódtál a NAV Online Számla rendszerrel, akkor a vállalkozásod részére kiállított számlák adatai automatikusan megjelennek a Bejövő számlák között,
 • Multiprofil segítségével pillanatok alatt tudsz váltani az egyes profiljaid között,
 • könnyen informálódhatsz a NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséged teljesítéséről,
 • mobilon is eléred a Billingo Céginfó adatbázisát, így láthatod a cégek fontos pénzügy- és létszámadatait, vezetőséggel kapcsolatos információit, pénzügyi beszámolóit, cégkivonatát, letölthető dokumentumait,
 • andoridos mobilodon menedzselheted Partnerfigyelődet, 
 • egyszerűen és gyorsan küldhetsz partnereidnek fizetési kérelmet.

A Billingo MobilAPPpal a számlázásod bárhova veled tart és mindig naprakész adatokkal lát el! Töltsd le ingyen és billingózz még egyszerűbben!

Használd a képes útmutatót a Billingo MobilAPP használatához!

Megnézem »

A kényelmes mobilszámlázást Te is imádni fogod!
Töltsd le ingyen a Billingo MobilAPPot!

Letöltés Apple Storeból »
Letöltés Google Playből »

A Billingo neked is segít.

Próbáld ki!

Oldal tetejére