Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Fizess elő bármelyik Billingo szolgáltatásra, és ha még ma ki is fizeted, 2 ingyenes hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet! Kuponkód: PLUSZ2HO

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Funkciók

MobilAPP

Számlázz iOS és Android mobilról és tabletről is gyorsan, kényelmesen, élvezettel!

MobilAPP

Töltsd le az ingyenes Billingo MobilAPP alkalmazást a mobilodra vagy tabletre az Apple Store-ból vagy a Google Play Áruházból és élvezd a villámgyors mobilszámlázást, a kényelmes mobilnyugtázás vagy használd mobil bankkártya-elfogadó terminálként a Billingo SoftPOS-szal bárhol, bármikor!

Céginfó és Partnerfigyelő előfizetés esetén az adatbázist bármikor, bárhol a mobilodról is eléred. Ez nagyon hasznos lesz a megbeszélések előtt, ha a pontos címre van szükséged vagy amikor útközben jut eszedbe, hogy ellenőriznél egy céget, de az irodába érve már biztosan elfelejtenéd.

Kövesd a pályázati újdonságokat bárhol a mobilodról is. A Billingo MobilAPPban minden hazai lakossági és céges pályázatot elérsz, rugalmasan szűrhetsz a preferenciáid alapján és megfigyelést állíthatsz be a legizgalmasabb tenderekre. Sőt, mobilról is kérhetsz előminősítést és akár időpontot is a havi pályázati konzultációra. 

Kezeld az értékesítéshez kapcsolódó ügyeket is akár a MobilAPP-ból. A különböző projekteket egyedi ügyek alá rendezheted, árajánlatot, megrendelőlapot, szállítólevelet és teljesítési igazolást is létrehozhatsz, amelyekből néhány gombnyomással készülhet a számla. Hatékony leszel, bármerre is dolgozol éppen. 

Állítsd be a sötét témát, így tovább bírja az akkumulátor és ha szürkület után billingózol, a szemedet is kímélheted.

A Billingo MobilAPP átlátható felületén pillanatok alatt pontos és aktuális információkat kapsz. Villámgyors megoldásaival mobilról is kényelmesen billingózhatsz!

A Billingo MobilAPP neked készült

A Billingo MobilAPP neked való, ha gyakran számlázol külsős helyszínen, mobil blokknyomtatóval szeretnél papír alapú számlát kiállítani, fontos számodra, hogy bármikor ráláthass a számlázásodra, ki tudj állítani egy számlát a mobilodról és azonnal rögzíteni tudd a kiadásaidat is.

A Billingo MobilAPP alkalmazással mostantól mindezt néhány érintéssel intézheted. A Bilingo MobilAPPot folyamatosan fejlesztjük és szépítjük. Célunk, hogy hamarosan funkcionalitásban is elérje az asztali verziót.

Mennyibe kerül?

A Billingo MobilAPP alkalmazás Free, Basic, Standard és Pro csomagokban is ingyenesen elérhető. A használatához Billingo fiókra van szükséged és le kell töltened az alkalmazást az Apple Store-ból vagy Google Play webáruházból.

Fontos! Új Billingo fiókot csak az asztali verzióban tudsz regisztrálni.


FreeBasicStandardPro
Előfizetés havidíja*0 Ft990 Ft/hó + ÁFA1490 Ft/hó + ÁFA
1990 Ft/hó + ÁFA
MobilAPP
0 Ft0 Ft0 Ft0 Ft

*Éves előfizetés esetén

A Billingo MobilAPPal élvezetesebb a mobilszámlázás, mert

 • kényelmesen és gyorsan bejelentkezhetsz közösségi média adataiddal,
 • egyetlen érintéssel eléred a számlázásodat,
 • bárhol és bármikor, játszi könnyedséggel számlázhatsz a mobilodról és tabletről is,
 • mobil blokknyomtatóval összekötve bárhol adhatsz papír alapú számlát,
 • minden kiadásodat azonnal rögzítheted a Billingódban,
 • ha összekapcsolódtál a NAV Online Számla rendszerrel, akkor a vállalkozásod részére kiállított számlák adatai automatikusan megjelennek a Bejövő számlák között,
 • Multiprofil segítségével pillanatok alatt tudsz váltani az egyes profiljaid között,
 • könnyen informálódhatsz a NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséged teljesítéséről,
 • mobilon is eléred a Billingo Céginfó adatbázisát, így láthatod a cégek fontos pénzügy- és létszámadatait, vezetőséggel kapcsolatos információit, pénzügyi beszámolóit, cégkivonatát, letölthető dokumentumait,
 • andoridos mobilodon menedzselheted Partnerfigyelődet, 
 • egyszerűen és gyorsan küldhetsz partnereidnek fizetési kérelmet.

A Billingo MobilAPPpal a számlázásod bárhova veled tart és mindig naprakész adatokkal lát el! Töltsd le ingyen és billingózz még egyszerűbben!

Használd a képes útmutatót a Billingo MobilAPP használatához!

Megnézem »

A kényelmes mobilszámlázást Te is imádni fogod!
Töltsd le ingyen a Billingo MobilAPPot!

Letöltés Apple Storeból »
Letöltés Google Playből »

A Billingo neked is segít.

Próbáld ki!

Oldal tetejére