Funkciók

Pályázatszűrő

Állíts be szűrőket pályázati céljaidhoz, így azonnal értesülhetsz az ideális támogatási lehetőségekről.

Pályázatszűrő

A Billingo Pályázatszűrő funkciójával preferenciáidnak megfelelően, naprakészen követheted nyomon az aktuális hazai pályázati lehetőségeket.

Egyszerűen állítsd be a saját szempontjaidnak megfelelő szűrési feltételeket, és máris láthatod a számodra releváns támogatási felhívásokat. A szűrési feltételek elmentésével teljesen automatizálhatod a pályázatfigyelést, hiszen Billingód azonnal e-mailben értesít, ha az igényeidnek megfelelő tender került be a rendszerbe.

A Pályázatszűrő Neked készült

A Pályázatszűrő neked való, ha nem szeretnél lemaradni a milliós támogatási összegekről és még időt és energiát is spórolnál magadnak. A Pályázatszűrő segítségével nem kell naponta végigböngészned az aktuális pályázati lehetőségeket, nyugodtan hátradőlhetsz hiszen Billingód azonnal szól, ha megfelelő pályázat érkezett. Szűrési feltételeidet teljesen személyre szabhatod, így nem kell attól sem tartanod, hogy olyan pályázatokról kapsz értesítést amelyek nem felelnek meg az igényeidnek. Beállíthatod a kedvezményezettek körét, a pontos fejlesztési célt, a régiót, a támogatási formát, az igényelhető összeget és a pályázat státuszát is. Nem csak az aktív pályázatokról, de a már előkészítés alatt álló tenderekről is értesülhetsz, hogy legyen időd alaposan felkészülni a pályázati anyag beadására.

Mennyibe kerül?

A Billingo Pályázatfigyelőt a számlázó program előfizetéstől függetlenül igénybe veheted. Ehhez mindössze egy Billingo regisztrációra van szükséged.

A Pályázatszűrő funkció Billingo Pályázatfigyelő Basic és Standard csomagban érhető el.


FreeBasicStandard
Előfizetés havidíja*-1490 Ft + ÁFA2490 Ft + ÁFA
Pályázatszűrő funkció-0 Ft0 Ft
Szűrési lista mentése-5 dbKorlátlan

* Éves előfizetés esetén

A Pályázatszűrő funkcióval könnyebb pályázni, mert

  • saját preferenciáidnak megfelelő szűrési feltételeket állíthatsz be
  • megadhatod a kedvezményezettek körét, a pontos fejlesztési célt, a régiót, a támogatási formát, az igényelhető összeget és a pályázat státuszát a még pontosabb eredményért
  • Billingód azonnal e-maiben értesít, ha a feltételeidnek megfelelő pályázat érhető el
  • rengeteg időt és energiát spórolsz, hogy nem kell átnézned az összes pályázati felhívást
  • az előkészítés alatt lévő tendereket is láthatod, így jobban fel tudsz készülni a sikeres pályázati anyag összeállítására
  • közvetlenül Billingódban követheted nyomon a pályázatokat

Miközben Pályázatfigyelőd folyamatosan monitorozza az aktuális pályázatokat, Te zavartalanul végezheted mindennapi teendőidet  és fókuszálhatsz vállalkozásod építésére.

Használd a képes útmutatót a Billingo Pályázatfigyelő beállításához!
Én is beállítom »

Videó

A Pályázatszűrő funkcióval automatizálhatod a pályázatfigyelést!
Próbáld ki!

Kipróbálom »
Megnézem a demóban »

Információk

Csomag(ok), amiben szerepel

A Billingo neked is segít.

Próbáld ki!

Oldal tetejére