Billy

NAV adatszolgáltatási kötelezettség 2020. Július 1-től. Nincs már sok időd hátra, regisztrálj INGYEN

Bezárom

Manapság sajnos annyira felpörgetett életet élünk, hogy sokszor még a szomszédainkat sem ismerjük. A Miutcánk.hu csapata erre talált ki egy nem hétköznapi megoldást.

Mi is tulajdonképpen a Miutcánk? 

Ez egy egyedülálló lokális közösségi platform, ahol a szomszédok megismerhetik egymást, megoszthatják egymással tárgyaikat, tudásukat és közösen programokat szervezhetnek, jobbá tehetik a környezetüket.

Szerettük volna megreformálni a szomszédolási kultúránkat és elősegíteni, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.

A másik célunk ezzel a platformmal az volt, hogy felvegyük a harcot a mérhetetlen pazarlással szemben. Ezzel a kommunikációs felülettel fel tudják venni egymással a kapcsolatot az egymás közelében élők, így könnyen spórolhatnak pénzt, időt és energiát.

Hogy működik az oldal?

Egy egyszerű regisztráció után azonnal láthatod, hogy kik élnek a környezetedben. Így felfedezeted, hogy milyen emberek és lehetőségek vannak a közvetlen közeledben.

Miért éppen a Billingót választottátok?

A vállalkozói lét fegyelmezett és hatékony életmódra ösztönöz minket, ami által szabadságra tehetünk szert. Ebben sokat köszönhetünk a Billingónak is. A Billingo felülete egyszerű, a designja pedig nagyszerű.

Rengeteg számlát állítunk ki hirdetési ügyfeleinknek, és szeretjük ezt gyorsan, egyszerűen megtenni. Így több időnk marad arra, hogy a Miutcánk Platformot és közösséget fejlesszük.

Miért ajánlanátok másnak is a Billingót?

Szerintünk a Billingo azért lehet jó másnak is, mert könnyen integrálható, egyszerű a felhasználói felülete, és van külön startupoknak való csomagjuk is. Mindemellett pedig folyamatosan fejlesztik, az aktuális jogszabályoknak, és felhasználói igényeknek megfelelően.


Erste Bank Oldal tetejére
Erste Power számlacsomag

Kapcsolj be új energiákat a vállalkozásodba

az Erste Power számlacsomaggal!

  • 0 Ft havi számlavezetési díj 18 hónapig
  • 0 Ft elektronikus NAV utalások banki díjmentesek 18 hónapig
  • 0 Ft saját számlák közötti átutalás banki díjmentes és tranzakciós illetékmentes