Manapság sajnos annyira felpörgetett életet élünk, hogy sokszor még a szomszédainkat sem ismerjük. A Miutcánk.hu csapata erre talált ki egy nem hétköznapi megoldást.

Mi is tulajdonképpen a Miutcánk? 

Ez egy egyedülálló lokális közösségi platform, ahol a szomszédok megismerhetik egymást, megoszthatják egymással tárgyaikat, tudásukat és közösen programokat szervezhetnek, jobbá tehetik a környezetüket.

Szerettük volna megreformálni a szomszédolási kultúránkat és elősegíteni, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.

A másik célunk ezzel a platformmal az volt, hogy felvegyük a harcot a mérhetetlen pazarlással szemben. Ezzel a kommunikációs felülettel fel tudják venni egymással a kapcsolatot az egymás közelében élők, így könnyen spórolhatnak pénzt, időt és energiát.

Hogy működik az oldal?

Egy egyszerű regisztráció után azonnal láthatod, hogy kik élnek a környezetedben. Így felfedezeted, hogy milyen emberek és lehetőségek vannak a közvetlen közeledben.

Miért éppen a Billingót választottátok?

A vállalkozói lét fegyelmezett és hatékony életmódra ösztönöz minket, ami által szabadságra tehetünk szert. Ebben sokat köszönhetünk a Billingónak is. A Billingo felülete egyszerű, a designja pedig nagyszerű.

Rengeteg számlát állítunk ki hirdetési ügyfeleinknek, és szeretjük ezt gyorsan, egyszerűen megtenni. Így több időnk marad arra, hogy a Miutcánk Platformot és közösséget fejlesszük.

Miért ajánlanátok másnak is a Billingót?

Szerintünk a Billingo azért lehet jó másnak is, mert könnyen integrálható, egyszerű a felhasználói felülete, és van külön startupoknak való csomagjuk is. Mindemellett pedig folyamatosan fejlesztik, az aktuális jogszabályoknak, és felhasználói igényeknek megfelelően.


Felkészültél a számlázásod modernizálására?

Már vár a Billingo fiókod!

Billy
Oldal tetejére