Sikersztorik

Design bútor, megfizethető áron

Nézd meg a történetet (01:23)

A DODO HOME online bútorbolt magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, egyedi designbútorokkal és kiegészítőkkel segíti, hogy igazán ízléses és hívogató legyen otthonunk.

Mi a DODO HOME küldetése?

Mi a DODO.HU-nál hiszünk abban, hogy az otthon megteremtése életünk egyik legnagyobb és legfontosabb feladata. Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Megfizethető designbútorok, lámpák és dekorációk internetes kereskedelmével foglalkozunk. Olyan különleges termékeket hozunk el Magyarországra, melyek magukra vonják a figyelmet, és üde színfoltjai lehetnek bármely otthonnak. Ráadásul a házhozszállítással kényelmessé és biztonságossá tesszük az otthon berendezésének folyamatát.

Mi motivált a vállalkozásod létrehozásában?

Tizenéves korom óta vállalkozó akartam lenni. Először csak az anyagiak motiváltak, de később rájöttem, hogy nekem a szabadság az, ami mindennél többet jelent. Így több időt tölthetek a családommal, és mivel rugalmasan tudom alakítani az időbeosztásomat, ezért otthon tudok lenni, amikor szükségük van rám. Ehhez persze elengedhetetlen a szuper DODO HOME csapat, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy ügyfeleink a legmagasabb színvonalú kiszolgálást kapják.

Miben vagytok mások, mint a többi online bútorbolt?

Ami megkülönböztet minket a többiektől, az egyedi kínálatunk mellett, a személyes ügyfélszolgálatunk. Hiszünk a közvetlen, személyes kapcsolattartásban és a folyamatos, transzparens tájékoztatásban. Minden rendelés után ügyfelünkkel telefonon és e-mailben is felvesszük a kapcsolatot és tájékoztatjuk a rendelését érintő fejleményekről. Ez nagyon sokat jelent vevőink számára és a termékeink minősége mellett erre kapjuk tőlük a legtöbb pozitív visszajelzést.

Mit jelent számotokra a Billingo?

A Billingo számunkra azt jelenti: egy gonddal kevesebb! Rengeteg feladatunk van nap mint nap, és örülünk, ha ezek közül legalább egy automatizálható. A Billingóval sikerült levenni a számlázás terhét kollégáinkról, és ezzel nem csak rengeteg időt spórolunk meg, de a hibák számát is nagyban csökkentettük.

A számlázási adatokat a webáruházunk automatikusan átadja a Billingónak, így nincs lehetőség a hibázásra. Ráadásul ezt az összeköttetést a webáruházunk és a Billingo között ingyenesen biztosítják számunkra!

Nagyon sok számlát állítunk ki, és július elsejétől ezeket be kell küldeni a NAV-nak. Ezért számunkra elképzelhetetlen lenne kézzel számlázni. Szerencsére a Billingóval ezt is a lehető legegyszerűbben tudjuk megoldani.


Felkészültél a számlázásod modernizálására?

Már vár a Billingo fiókod!

Billy
Oldal tetejére