Sikersztorik

Haladó szintű számlázási megoldások a szépségiparban

Nézd meg a történetet (01:02)

Milyen számlázási szokások számítanak bevett gyakorlatnak a szépségiparban tevékenykedők körében, illetve mennyire van meg a nyitottság részükről az innovatív megoldások kipróbálására?

Többek között ezekről a kérdésekről is beszélgettünk Pálmai Adriennel, aki a sminkes vállalkozása mellett a számlázási szokásaiba is betekintést engedett.

Mesélsz kicsit a vállalkozásodról?

Immáron több mint 15 éve dolgozom a szépségiparban. Először még kozmetikusként tevékenykedtem, később pedig a sminkelés vette át a főszerepet. Azóta folyamatosan aktívan vagyok jelen televíziós műsoroknál, fotózásokon, reklámfilmeknél, továbbá egyéni sminktanácsadásokon.

Mi az, amit a leginkább szeretsz a munkádban?

Amellett, hogy én osztom be az időmet, imádom, a magam ura is vagyok. Magamért és a családomért dolgozhatok, miközben a saját márkámat is folyamatosan építeni tudom.

Mindezek mellett én szabom meg az áraimat, egyúttal én döntöm el, milyen munkát vállalok el. Ezek a tényezők hatalmas szabadságérzetet biztosítanak a számomra. Ennek köszönhetően sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, mint korábban alkalmazottként bármikor.

Milyen számlázási szokások jellemzők a szépségipar területén?

A legtöbb szakmabelihez hasonlóan egyéni vállalkozóként működöm én is. A szakmában szinte mindenki papír alapú számlázást alkalmazott korábban, egyszerűen ezt szoktuk meg a hosszú évek alatt.

Nem titok, hogy volt bennem némi tartózkodás az elektronikus számlázással szemben. Ugyanakkor be kellett látnom, hogy sokkal gyorsabb és praktikusabb megoldásnak számít. Nem utolsó sorban környezetbarát is, ami egyértelmű motivációt jelentett a váltáshoz.

Milyen szempontok miatt döntöttél a Billingo használata mellett?

Korábban papír alapú számlát használtam, de aztán a kipróbálást követően szempillantás alatt rájöttem, hogy az elektronikus számlázás több szempontból is előnyösebbnek számít.

Példának okáért akár telefonon is meg tudom írni a számlát néhány kattintással. Nem kell papírfecniket pakolgatnom és őrizgetnem, vagy a postára rohangálnom és sorban állnom vele. Helyette egyetlen kattintással elküldöm az e-számlát emailben az ügyfelemnek.

Miként jelenik meg a Billingo hozzáadott értéke a munkád során?

A Billingo használatával nemcsak kényelmesebb és gyorsabb a számlázás, hanem nagyságrendekkel profibb működést tesz lehetővé. Ezt egyébként az ügyfeleim hozzáállásán is érzem, hiszen számukra is egyszerűbb ez a módszer.

Hálásan viszonyulnak hozzám, mióta váltottam. A számlázás tehát gyors, tiszta és egyszerű metódussá változott. Nem utolsó sorban pedig környezetbarát is, a Billingo használatával.


Felkészültél a számlázásod modernizálására?

Már vár a Billingo fiókod!

Billy
Oldal tetejére