Billy

NAV adatszolgáltatási kötelezettség 2020. Július 1-től. Nincs már sok időd hátra, regisztrálj INGYEN

Bezárom
Sikersztorik

Hogy fért meg a chatbot és az „old school” számlázás

Nézd meg a történetet (01:22)

A RoboRobo egy Startup stúdióból nőtte ki magát, és most óriási lelkesedéssel és odaadással terveznek chatbotokat, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsák a felhasználóik számára. Bavrak Yusufot, a RoboRobo alapítóját kérdeztük vállalkozásáról.

Hogy tudnád pár szóban elmondani, hogy mivel is foglalkoztok?

Ha pár szóban kellene jellemeznem a tevékenységünket, akkor azt mondanám, hogy Messengeren és Viberen keresztül elérhető intelligens alkalmazásokat fejlesztünk.

Kik a legnagyobb partnereitek?

Büszkék vagyunk rá, hogy kisebb ügyfeleink mellett olyan nagynevű cégeket is partnereinknek tudhatunk, mint az Extreme Digital, a MÁV, vagy a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Alkalmazásainkat már több mint 800.000 magyar felhasználó használja.

Miben segítenek az általatok fejlesztett alkalmazások az ügyfeleiteknek?

Szöveges üzenet alapú alkalmazásokat fejlesztünk, így leegyszerűsítjük a kommunikációt a felhasználó és a program között. A felhasználó pontosan megfogalmazhatja, hogy mire van szüksége, és az alkalmazások válaszolnak rá. Például legelső fejlesztésünk, a SIHUHU MÁV menetrend alkalmazást indulása óta több mint 280.000 felhasználó használta.

Miben látod a chatbot alkalmazás legnagyobb előnyét? 

Egy chatbot alkalmazásnál a legfontosabb, hogy ne a felhasználó igazodjon a bot működéséhez, hanem a bot legyen képes automatikusan felismerni a felhasználó saját szavaival megfogalmazott igényeit, és a lehető legrövidebb időn belül szolgálja ki azokat.

Miért döntöttetek a Billingo mellett? 

19 évesen, amikor a vállalkozásomat alapítottam, még az „old school”, papír alapú számlázást választottam, mivel újszülöttként nem ismertem, milyen lehetőségek állnak a rendelkezésemre. Ez rengeteg időt, energiát vett el, kezdve a számlatömbök beszerzésétől, a kézzel, egyesével történő kitöltésig. Nem is beszélve arról, hogy milyen nehézkes volt a számlák ügyfélhez történő eljuttatása. Azt a rengeteg időt, amit a számlák postázásával töltöttünk, sokkal értékesebb tevékenységre is fordíthattuk volna.

A cégünk egyre nagyobb lett, hatalmas fejlődésen mentünk keresztül, ehhez pedig a számlázási folyamatainknak is igazodnia kellett, aminek a csúcspontja a Billingo lett. A számlázószoftver egyik alappillére a gazdasági folyamatainknak, ezt használjuk tervezésre és monitorozásra is. Tökéletesen gyors és nagyon egyszerű volt átlátni a működését. Mostanra bizton állíthatom, nélkülözhetetlen eleme lett a cégünknek! Segítségével a számlák kiállítása pillanatokon belül megtörténhet és a rendszer saját maga el is juttatja azt az ügyfeleinknek. Ennél egyszerűbb megoldást nem is találhattunk volna! 


Oldal tetejére
Erste Power számlacsomag

Kapcsolj be új energiákat a vállalkozásodba

az Erste Power számlacsomaggal!

  • 0 Ft havi számlavezetési díj 18 hónapig
  • 0 Ft elektronikus NAV utalások banki díjmentesek 18 hónapig
  • 0 Ft saját számlák közötti átutalás banki díjmentes és tranzakciós illetékmentes