Sikersztorik

Változatos programok kicsiknek és nagyoknak, egyetlen gombnyomásra

Nézd meg a történetet (0:59)

Unatkozó és türelmetlenné váló gyerkőcök? Tanácstalanság a hétvégi programot illetően? A gyerekkel.com alkalmazás használatával búcsút inthetünk ezeknek a kellemetlen élményeknek.

A cikkben a szolgáltatás bemutatása mellett arról is szó lesz, hogy miként hasznosul a Billingo egy ilyen típusú projekt esetében.

Pontosan mi a gyerekkel.com szolgáltatás lényege?

A gyerekkel.com egy gyerekbarát hely- és élménykereső platformnak számít. Elsősorban abban segít a szülőknek, hogy különböző szűrők segítségével gyorsabban és egyszerűbben találjanak olyan helyeket vagy programokat, ahova jó elmenni a gyerekekkel.

Tehát nincs több unalmas program, vagy tanácstalanul eltöltött szombat délután. A gyerekkel.com segítségével mindössze annyi lesz a teendő, hogy a felmerülő programlehetőségek közül a legszimpatikusabbat válasszuk ki.

Miben segít még a gyerekkel.com alkalmazás?

Az app többek között azt is lehetővé teszi, hogy a szülők egy nyaralás vagy kirándulás során is rátaláljanak a közelben lévő játszósarokkal, vagy pelenkázóval rendelkező éttermekre.

Egyúttal a játszóházak és játszóterek megtalálása is lényegesen egyszerűbbé válik, miközben a közeljövőben megrendezésre kerülő koncertekről, bábszínházi előadásokról, és más gyermekprogramokról is értesülhetünk.

Sőt, a közösségi élmény jegyében látogatóként fényképes értékelésen keresztül interaktívan tudjuk támogatni a többi szülőt is a programválasztásban.

Egy szolgáltatás, ami valóban megoldást kínál egy fontos problémára

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a szolgáltatásunk hiánypótló, Magyarországon és a közép-európai térségben pedig egyedülállónak számít. Hiszen egyrészt a családi életformát segíti, másrészt a jelenlegi igényeknek megfelelően, a legkorszerűbb kommunikációs eszközök alkalmazásával juttatja el az információkat a célközönséghez.

Egyébiránt komolyabb célok is megfogalmazásra kerültek a platform folyamatos fejlesztésével. Konkrét célkitűzés a gyerekbarát szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoknak lehetőséget adni, hiszen a felület segítségével ezek a cégek népszerűsíteni tudják magukat.

Mekkora volumenben használják mostanság a szolgáltatást?

A gyerekkel applikáció mára eljutott arra a szintre, hogy 40 ezernél is több család segítségére válik rendszeresen a hétvégi programtervezés során. Valljuk be, ez azért egészen meggyőző volumennek számít.

Büszkék vagyunk továbbá arra is, hogy az alkalmazásunk 2019-ben 5 nagy szakmai díjat is bezsebelt.

Miért döntöttetek a Billingo használata mellett, illetve miként hasznosul a program a mindennapi működésetek során?

A Billingo felhasználói felülete nem csak a legigényesebb a piacon, de egyúttal nagyon gyorsan átlátható, illetve könnyen kezelhető is egyben. A Billingo tényleg sok időt takarít meg a számunkra

Példának okáért a korábbi számlák szerkesztő módban egyetlen gombnyomással duplikálhatók. Ez pedig azért roppant hasznos, mert így a számlakiállításban kevésbé jártas munkatársak is percek alatt megtanulták kezelni a rendszert. Szintén a Billingo használatából fakadó előny, hogy a címzett cég adatainak az automatikus kitöltése teljes mértékben megszüntette az elírásokat.

Azt is szeretjük, hogy a Billingo mindenben innovatív. Elsőként vezette be például a QR kódos számlafizetést. Egyértelmű, hogy cégmérettől és a kiállítandó számlák mennyiségétől függetlenül, tényleg mindenkinek ajánljuk a használatát.


Felkészültél a számlázásod modernizálására?

Már vár a Billingo fiókod!

Billy
Oldal tetejére