Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Átalányadó / Az átalányadózásban és a követ…
Átalányadó - 2022.08.02. - 2 p. olvasás

Az átalányadózásban és a követeléskezelésben is segítenek a Billingo júliusi újdonságai

A KATA jogszabályok módosítása miatt a tervezettnél izgalmasabbra sikerült a júliusi fejlesztési terv. A Billingo csapat villámgyorsan reagált a változásokra. Már el is indult az Átalányadó Kalkulátor, napokon belül érkezik az Átalányadó Asszisztens és mindeközben a tervezett fejlesztések is haladni tudtak. Nézd meg, mennyi újdonság került a Billingóba júliusban.

Az átalányadózásban és a követeléskezelésben is segítenek a Billingo júliusi újdonságai

Megérkezett az Átalányadó Kalkulátor és jön az Átalányadó Asszisztens

Az Átalányadó Kalkulátor egy gyors segítség az új KATA törvény hatálya alól kiszoruló vállalkozásoknak. A kalkulátorral a jelenlegi és/vagy tervezett bevételek alapján pillanatok alatt kiszámolhatod, mennyi lenne átalányadósként a TB, SZJA és SZOCHÓ fizetendőd.

Az eszköz pontosan számol havi bontásban és évesen megadott bevételek esetén is, még akkor is, ha azok hektikusan változnak a különböző időszakokban. Mi több, figyelembe veszi az adómentes SZJA sávot is. 

Hamarosan pedig érkezik az Átalányadó Asszisztens, ami a kiállított számlák alapján, automatikusan számolja ki minden hónapban a fizetendő adót és járulékokat, miközben pontosan mutatja a még rendelkezésre álló Átalányadó és alanyi adómentes keretet is. 

Kipróbálom az Átalányadó Kalkulátort »

Megnézem, milyen lesz az Átalányadó Asszisztens »


Az ÚJ Billingo Követeléskezelő segít behajtani a lejárt határidejű számláidat

A jelenlegi gazdasági környezetben rendkívül felértékelődnek a határidőre kifizetett számlák, a Billingóra pedig akkor is számíthatsz, ha a partnered már legalább 30 napja nem utalta el az esedékes összeget. 

A Követeléskezelővel a Billingo felületéről indíthatod el a követelés behajtását, amit profi kintlévőségkezelő szakemberek intéznek, miközben a Billingóban a teljes folyamatot nyomon követheted. A legjobb, hogy a szolgáltatás díjat is csak a sikeres behajtást követően kell fizetned.

Olvass róla többet a blogon » 

ÚJÍTÁS: Gyorsabb a konzultációkérés és átláthatóbb pályázati adatlap a Pályázatfigyelőben

Felhasználói visszajelzések alapján kiemelt funkciófrissítésként élesítettük a gyorsabb és egyszerűbb pályázati konzultációkérési lehetőséget. Így mostantól konkrét időpont megadás nélkül is kérhetsz időpontot, ahol havonta 1 órában professzionális pályázatíró válaszol a pályázatokkal kapcsolatos kérdéseidre.

Megújult a pályázati adatlap is, egyértelműbbek a kiemelések és gyorsabban, könnyebben átfuthatod a kiírásokat, hogy megtudd, neked való-e az adott pályázat.

A havi 1 konzultációs lehetőség Pályázatfigyelő Standard előfizetés esetén érhető el, mindössze havi 2490 Ft+áfáért (éves előfizetés esetén), így akár már az első hónapban megtérülhet a befektetés.

Nincs még Pályázatfigyelőd? Kérd itt »

ÚJDONSÁG: Ügyek és bizonylatkezelés már a MobilAPP-ban IS

Felhasználói kérésekre reagálva máris elérhetővé tettük az Ügykezelőt is a Billingo MobilAPP-ban. A könnyen és egyedileg szerkeszthető ügyek mellett természetesen a hozzá tartozó bizonylatokat is kiállíthatod mobilról is: 

  • az árajánlatot
  • a megrendelőlapot
  • a szállítólevelet 
  • és a teljesítési igazolást is. 

Mostantól még egyszerűbb az ügyeid kezelése, bárhol is vagy és bármilyen külső helyszínen dolgozol is éppen. 

A Ügyek funkció a számlázó Pro előfizetésben érhető el, így a MobilAPP-on való használatához is Pro előfizetés szükséges. Válts Pro-ra, kezeld kényelmesen, mobilról az ügyeidet is, már havi 2490 Ft-tól (éves előfizetés esetén). Ez kell nekem »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska