Az átalányadózásban és a követeléskezelésben is segítenek a Billingo júliusi újdonságai

Adózás, NAV 2022.08.02. - 2 p. olvasás

A KATA jogszabályok módosítása miatt a tervezettnél izgalmasabbra sikerült a júliusi fejlesztési terv. A Billingo csapat villámgyorsan reagált a változásokra. Már el is indult az Átalányadó Kalkulátor, napokon belül érkezik az Átalányadó Asszisztens és mindeközben a tervezett fejlesztések is haladni tudtak. Nézd meg, mennyi újdonság került a Billingóba júliusban.

Az átalányadózásban és a követeléskezelésben is segítenek a Billingo júliusi újdonságai

Megérkezett az Átalányadó Kalkulátor és jön az Átalányadó Asszisztens

Az Átalányadó Kalkulátor egy gyors segítség az új KATA törvény hatálya alól kiszoruló vállalkozásoknak. A kalkulátorral a jelenlegi és/vagy tervezett bevételek alapján pillanatok alatt kiszámolhatod, mennyi lenne átalányadósként a TB, SZJA és SZOCHÓ fizetendőd.

Az eszköz pontosan számol havi bontásban és évesen megadott bevételek esetén is, még akkor is, ha azok hektikusan változnak a különböző időszakokban. Mi több, figyelembe veszi az adómentes SZJA sávot is. 

Hamarosan pedig érkezik az Átalányadó Asszisztens, ami a kiállított számlák alapján, automatikusan számolja ki minden hónapban a fizetendő adót és járulékokat, miközben pontosan mutatja a még rendelkezésre álló Átalányadó és alanyi adómentes keretet is. 

Kipróbálom az Átalányadó Kalkulátort »

Megnézem, milyen lesz az Átalányadó Asszisztens »


Az ÚJ Billingo Követeléskezelő segít behajtani a lejárt határidejű számláidat

A jelenlegi gazdasági környezetben rendkívül felértékelődnek a határidőre kifizetett számlák, a Billingóra pedig akkor is számíthatsz, ha a partnered már legalább 30 napja nem utalta el az esedékes összeget. 

A Követeléskezelővel a Billingo felületéről indíthatod el a követelés behajtását, amit profi kintlévőségkezelő szakemberek intéznek, miközben a Billingóban a teljes folyamatot nyomon követheted. A legjobb, hogy a szolgáltatás díjat is csak a sikeres behajtást követően kell fizetned.

Olvass róla többet a blogon » 

ÚJÍTÁS: Gyorsabb a konzultációkérés és átláthatóbb pályázati adatlap a Pályázatfigyelőben

Felhasználói visszajelzések alapján kiemelt funkciófrissítésként élesítettük a gyorsabb és egyszerűbb pályázati konzultációkérési lehetőséget. Így mostantól konkrét időpont megadás nélkül is kérhetsz időpontot, ahol havonta 1 órában professzionális pályázatíró válaszol a pályázatokkal kapcsolatos kérdéseidre.

Megújult a pályázati adatlap is, egyértelműbbek a kiemelések és gyorsabban, könnyebben átfuthatod a kiírásokat, hogy megtudd, neked való-e az adott pályázat.

A havi 1 konzultációs lehetőség Pályázatfigyelő Standard előfizetés esetén érhető el, mindössze havi 2490 Ft+áfáért (éves előfizetés esetén), így akár már az első hónapban megtérülhet a befektetés.

Nincs még Pályázatfigyelőd? Kérd itt »

ÚJDONSÁG: Ügyek és bizonylatkezelés már a MobilAPP-ban IS

Felhasználói kérésekre reagálva máris elérhetővé tettük az Ügykezelőt is a Billingo MobilAPP-ban. A könnyen és egyedileg szerkeszthető ügyek mellett természetesen a hozzá tartozó bizonylatokat is kiállíthatod mobilról is: 

  • az árajánlatot
  • a megrendelőlapot
  • a szállítólevelet 
  • és a teljesítési igazolást is. 

Mostantól még egyszerűbb az ügyeid kezelése, bárhol is vagy és bármilyen külső helyszínen dolgozol is éppen. 

A Ügyek funkció a számlázó Pro előfizetésben érhető el, így a MobilAPP-on való használatához is Pro előfizetés szükséges. Válts Pro-ra, kezeld kényelmesen, mobilról az ügyeidet is, már havi 2490 Ft-tól (éves előfizetés esetén). Ez kell nekem »

Hasonló cikkek a kategóriában

A 2024-es adóév legfontosabb változásai

A 2024-es adóév legfontosabb változásai

Adózás, NAV 2024.01.29. - 17 p. olvasás

Elindult az év, de fogalmad sincs, hogy milyen adóügyi változásokkal kell számolnod? Ebben a cikkben Fülöp Olga, a Számpatikus összefoglalta a legfontosabbakat,...

vállalkozó táppénz

Ha a vállalkozó táppénzre megy

Adózás, NAV 2023.11.09. - 7 p. olvasás

A vállalkozók között sokszor felmerül kérdésként, hogy mikor, milyen esetben jár számukra egy-egy pénzbeli ellátás. Ebben a cikkben most a táppénzzel kapcsolato...

Főállásúból mellékállású vállalkozás? Itt a vonatkozó szabályok

Főállásúból mellékállású vállalkozás? Itt a vonatkozó szabályok

Adózás, NAV 2023.08.31. - 10 p. olvasás

Sokszor felmerül kérdésként a Billingo Facebook csoportban is, hogy főállás mellett hogyan, milyen formában vállalkozhatunk. Illetve az is, hogy ennek milyen ad...

hipa

Hogyan számítjuk ki az iparűzési adót?

Adózás, NAV 2023.07.28. - 7 p. olvasás

Mivel az iparűzési adó egy helyi adó, ezért annak pontos szabályait mindig a helyi adó törvény (1990. évi C. tv.), valamint a székhelyünk és telephelyünk szerin...

kismama vállalkozó

Egyéni vállalkozás működtetése kismamaként

Adózás, NAV 2023.06.21. - 9 p. olvasás

Az közismert tény, hogy a heti 36 órát elérő munkaviszony mellett vállalkozók nem kötelezettek minimum járulékfizetésre. Viszont ha valaki gyermeket vállal, és ...

környezetvédelmi termékdíj

Ha érintett vagy, május 31-ig ne feledd nyilvántartásba vetetni magad!

Adózás, NAV 2023.05.24. - 7 p. olvasás

A hamarosan bevezetendő kiterjesztett gyártói felelősség egyrészről kissé nehezíti az érintett vállalkozók életét, másrészről azonban óriási, a körforgásos gazd...

Back to Top