Bemutatkozik a Billingo csapata

2016-09-01 - Hírek

Bemutatkozik a Billingo csapata

2016-09-01 - Hírek

2012-ben, amikor megszületett a fejünkben a Billingo gondolata, még csak álmodoztunk egy szebb, egyszerűbb és gyorsabb számlázó programról, mint amelyek közül akkoriban lehetett válogatni. Az elképzeléseket aztán sok-sok tervezői és fejlesztői munka követte, míg végre 2014-ben az álomból valóság lett, és élesben is elindult a Billingo.hu.

A program használóinak száma az első évben elérte az 1000-t, 2 év után pedig már közel 6000-re nőtt a Billingót használók száma. Úgy éreztük eljött a megfelelő pillanat, hogy egy kicsit jobban bemutatkozzon a Billingo csapat, és te is megismerhesd a monitor túloldalán ülőket.

Fekete Dániel

Mikor és hogyan kerültél a Billingo csapatba? A Billingo gyakorlatilag az én fejemből pattant ki, és szerencsére sikerült a többieket is “megfertőznöm” az ötletemmel. A Billingo szinte a gyermekem, imádom, szeretem és azért dolgozom minden nap, hogy minél többre vigye.

Mi a feladatod? Hivatalos a Billingo vezető fejlesztője vagyok, szinte a program minden apró részletében ott a kezem nyoma. De mindenki hozzám fordul, ha bármilyen kérdés merül fel a programmal kapcsolban.

Mi motivál a legjobban a munkádban? Imádom a munkámat, el sem tudnám képzelni, hogy mást csináljak. Szeretem, hogy változatos, hogy egyszerre van szükség a kreativitásra és muszáj a relativitás talaján maradni.

Hogy telik egy napod? Reggel 8 és 9 között érkezem, átfutjuk az aznapi elrendezni valókat (főleg technikai jellegű ügyfélszolgálati kérdéseket), ha ezzel megvagyok akkor vagy egy meglévő roadmap alapján haladok tovább a fejlesztésekkel, vagy megpróbálom kitalálni, hogy a jövőbeli fejlesztések miképp történjenek és hogyan működjenek. Délután mégegyszer átbeszéljük az ügyfélszolgálati kérdéseket és kikapcsolásképpen néha elmegyek edzeni. Ezután rövid pihenő és folytatódik a nap. Szeretek esténként új funkciókon gondolkozni vagy átolvasni az internetes szaksajtót, esetleg szakmai könyveket.

Miért szeretsz a Billingón dolgozni? Mert olyan dolgot csinálhatunk, amit szeretünk és a legjobb, hogy ezt más emberek is szeretik. Ennél jobbat el sem tudnék képzelni.

Hogyan pihened ki a fárasztó napokat? Esténként vagy egy-két sorozat vagy esetleg egy film. Rosszabb esetben Netflixen egy sorozatból 4-5 rész egymás után :-) Pénteken és szombaton többnyire a barátaimmal találkozom, jó idő esetén otthon grillezünk, bulizunk, mozizunk.

Sárospataki Albert

Mikor és hogyan kerültél a Billingo csapatba? Tavaly, 2015. januárjában kerültem bele a csapatba, miután a fejlesztőkkel, akik egyben barátaim is, elhatároztuk, hogy az addig is meredeken felfele ívelő Billingo programot egy nagyobb fejlesztési ütemre kapcsoljuk, így a finanszírozási, ügyfélszolgálatos és irodai hátteret biztosítottam a program számára. Így a sikereket ezzel a fúzióval hatványra emeltük :)

Mi a feladatod? A fejlesztési etapok meghatározása, kontrolling, pénzügyi feladatok, stratégiai döntések, illetve a cég működésének a rendben tartása.

Mi motivál a legjobban a munkádban? Robbanásszerűen érünk el elképesztő sikereket, ami hihetetlen hajtóerőt ad minden nap az újabbnál újabb fejlesztések kitalálásához és megvalósításához. A főbb fejlesztési irányokat már több, mint egy évre előre látjuk, így magabiztosan mondhatom, hogy a világon soha nem látott fejlesztéseken dolgozunk a Billingo-val kapcsolatban, ennek a motivációja pedig egyszerűen leírhatatlan.

Hogy telik egy napod? A Billingo-val kapcsolatban reggelente átnézzük az aznapi teendőket, az ügyfélszolgálatot és a fejlesztési feladatokat, meghatározzuk az aznapi irányokat, nap végén pedig összegezzük a napi eredményeket. Hétfőnként a heti, minden hónap elején pedig a havi főbb irányokat és teendőket határozzuk meg, illetve elemezzük az addigi eredményeinket.

Miért szeretsz a Billingón dolgozni? Fantasztikus a Billingo csapata, az ügyfelek pozitív visszajelzései pedig minden nap mosolyt csalnak az arcomra. Imádunk jó és különleges dolgokon, feladatokon dolgozni! A fejlesztési mániáinkat pedig itt abszolút kiélhetjük :)

Hogyan pihened ki a fárasztó napokat? A pihenést egyértelműen a családomnak, a feleségemnek és a kislányomnak szentelem, akikkel leginkább utazni és mindenféle programot szoktunk kitalálni.

Egyed Bálint

Mikor és hogyan kerültél a Billingo csapatba? A kezdeteknél még kevésbé folytam bele a munkálatokba. Miután a srácok kitalálták és elkészítették a Billingo első verzióját, ami hamar elég sikeres lett, 2014 őszén úgy gondoltuk, jó lenne újratervezni, és teljesen új alapokra helyezni. Ekkor kezdtem intenzívebben foglalkozni a Billingóval, ekkor született meg a mostani kinézet és az arculat az illusztrációkkal.

Mi a feladatod? Összefogom a grafikai- és kezelőfelület-tervezési munkákat, és aktívan részt is veszek bennünk. Két nagy területe van a munkámnak. Az egyik az alkalmazás kezelőfelületének és használatának tervezése. A másik terület az arculat és promóciós anyagok, a bemutató weboldal tervezése. A Billingo figuráit, Billyt és a többieket is én rajzoltam.

Mi motivál a legjobban a munkádban? Számomra a legérdekesebb az egészben az, hogy egy teljesen száraz, néhol nehezen érthető és inkább megtűrt, mint szeretett tevékenységet hogyan lehet a felhasználók életének könnyen érthető, kedves és élvezhető részévé tenni. Ennek eredményeként jó látni, mennyire szeretik a felhasználóink, ez mindig elégedettséggel tölt el.

Hogy telik egy napod? Reggel az olvasással kezdődik a nap, online újságok és blogok, főleg szakmába vágó anyagok vannak terítéken. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam. Az irodába érve természetesen az ügyintézés jön, emailek megválaszolása. Ezután egyeztetünk a többiekkel a napi teendőkről, átnézzük, ami készült előző nap. Innentől a nap végéig váltakozik a tervezés és az egyeztetés a többiekkel. Munka után elég változatos a program: találkozás a barátokkal, torna, vagy épp nyugis otthonülős este.

Miért szeretsz a Billingón dolgozni? Mert saját gyermekünk. Szerencsére a Billingo mellett a Voovnál elég bátor és bevállalós ügyfeleink vannak, ennek ellenére a számlázóval kapcsolatban sokkal több mindent ki tudunk próbálni, meg tudunk valósítani, olyat, amit esetleg más ügyfélnél nem lehet. Sok új ötletet és megoldást próbáltunk ki így, amit később használtunk ügyfeleknek készült munkáknál is.

Hogyan pihened ki a fárasztó napokat? Barátokkal találkozom, kirándulok az autómmal. Szeretem a számítógépes játékokat is, mert teljesen lekötnek és közben biztosan nem jár máson az agyam. Van olyan is, hogy betűket vagy egyéb kis grafikákat rajzolok magamnak, ami azért meglepő, mert munka közben is ugyanezt teszem, de azért teljesen saját munkán dolgozni mindig más.

Honti Péter

Mikor és hogyan kerültél a Billingo csapatba? Danival évek óta együtt dolgozunk, így amikor előállt a Billingo ötletével, nem volt kérdés, hogy együtt valósítjuk meg.

Mi a feladatod? Front-end developerként dolgozom a Billingónál, a feladatom, a designerek és a fejlesztők munkájának prezentálása, összefogása.

Mi motivál a legjobban a munkádban? Nagyon jó látni, hogy egyre többen szeretik a Billingót és fantasztikus érzés, hogy mindezt a semmiből teremtettük. A felhasználók pozitív visszajelzéseinél több motiváció nem is kell.

Hogy telik egy napod? Reggelenként elviszem a kisfiamat a bölcsödébe, aztán kezdődhet a nap. Általában én érek legkorábban az irodába. Szeretem, hogy ilyenkor még nem csörögnek a telefonok, nem jönnek az e-mailek, ilyenkor nagyon hatékonyan tudok dolgozni. Hét elején átbeszéljük a heti teendőket, így a nap többi részében a kiírt feladatokon dolgozom. A felgyülemlett feszültséget squasholással vezetem le.

Miért szeretsz a Billingón dolgozni? A Billingo csapatának tagjai nemcsak munkatársaim, hanem barátaim is. Jó látni, hogy egy közös célért hatékonyan tudunk együtt dolgozni, a sikerek pedig mindannyiunkat motiválnak.

Hogyan pihened ki a fárasztó napokat? A pihenés számomra a családomról szól. Kirándulunk, játszunk és kertészkedünk a feleségemmel és a kisfiammal, vagy a családunkkal, barátainkkal töltődünk fel.

Fábián Zsanett

Mikor és hogyan kerültél a Billingo csapatba? Tavaly szeptemberben csöppentem bele a csapatba, szokásos állásinterjús szituáció volt, de azonnal éreztem, hogy ez más, mint az eddigi munkahelyeim.

Mi a feladatod? Én vagyok a lány a vonal másik oldalán :) Fő feladatom az ügyfélszolgálatra beérkező kérdések megválaszolása. Segítek a felhasználóknak a program használatában, továbbítom a fejlesztőknek a kéréseiket, jogszabályokról tájékozódom, szorgosan gyűjtöm a hasznos fejlesztési ötleteket, javaslatokat, amik az ügyfélszolgálatra érkeznek be.

Mi motivál a legjobban a munkádban? Jó érzés látni azt, hogy a Billingo milyen terheket vesz le az elfoglalt cégtulajdonosok válláról egyszerű kezelhetőségével és hasznos funkcióival. Ha valahol mégis kérdés maradna, akkor nagyon nagy örömmel tölt el, ha segíteni tudok, hogy még gördülékenyebben menjen a számlázás, vagy hogy partnerünk megtalálja egy-egy problémájára a tökéletes megoldást.

Hogy telik egy napod? Minden reggel kávéval hangolódom a napra, közben összeszedem és átgondolom, hogy milyen feladataim lesznek nap közben. Utána megválaszolom az előző este beérkezett üzeneteket, délután közösen átnézzük a fejlesztést igénylő ügyfélszolgálatos kéréseket.

Miért szeretsz a Billingón dolgozni? Elsősorban a csapat miatt. Nagyon jó olyan emberekkel együtt dolgozni, akik lelkesek és imádják azt amit csinálnak. Mindenki a maga területén kiemelkedően teljesít. A kemény munka mellett nagyon sokat nevetünk, ilyen inspiráló környezetben könnyű motiváltnak maradni, és reggelente örömmel menni be dolgozni.

Hogyan pihened ki a fárasztó napokat? Mostanában van két új hobbim: a squash és a geocaching, egy irodában töltött hosszú nap után szívesen sétálok a természetben, jógázom, vagy különleges teákat kóstolok meg hangulatos teaházakban.

Horváth Fanni

Mikor és hogyan kerültél a Billingo csapatba? Az elejétől a csapat tagja vagyok, ott voltam a Billingo születésénél. Én terveztem a Billingo logóját.

Mi a feladatod? Főleg azon dolgozom, hogy minél érthetőbb és könnyebben használható legyen a számlázó azoknak, akik már használják, és minél gyorsabban átlátható legyen a Billingo weboldala azoknak, akik még csak először találkoznak vele. Próbálok a felhasználók fejével gondolkodni és megkönnyíteni az életüket azzal, hogy olyan eszközt kapnak, amivel egyszerűen és gyorsan el tudják végezni a számlázással kapcsolatos teendőiket. Ennek a két fő eszköze a felhasználói felület kitalálása és a szövegírás.

Mi motivál a legjobban a munkádban? Hogy próbálom kicsit szebbé és gördülékenyebbé tenni mások számára az interneten töltött időt. Az a legjobb, ha olyan weboldalt vagy alkalmazást tudunk az emberek kezébe adni, ami magától értetődően működik, és még szép is. Így nem azzal kell az idejüket tölteniük, hogy megtanulják egy rosszul tervezett rendszer használatát, ahelyett, hogy azt tennék, amiért jöttek - legyen az számlázás, cipő vásárlása egy webshopban vagy alkatrész keresése az autóhoz. A munkám legtöbbször olyan felhasználói felületek és grafikai megjelenések tervezése, amiket nap mint nap használnak, ezért folyamatosan változik a mindennapi életünkkel és igényeinkkel együtt. Ez gyakran ugyanakkora kihívás, mint amekkora motiváció, de soha nem unalmas.

Hogy telik egy napod? A nap elején átnézem az emaileket, és kitalálom, hogy körülbelül mit csinálok aznap. A legnehezebb feladatoknak még délelőtt nekiállok, ezekkel fáradtan már nem mindig van bátorságom szembenézni. Ha van egy kis időm ebéd után, elsétálok a boltba. Délután befejezem a korábban elkezdett dolgokat, így szerencsés esetben a nap végére csak kisebb feladatok maradnak.

Miért szeretsz a Billingón dolgozni? Szeretek problémákat megoldani, megkeresni a legegyszerűbb lehetőséget, és a Billingo folyamatosan lehetőséget ad, hogy ezt gyakoroljam. Mindig örülök, ha sikerül olyan elegánsan kitalálni egy funkciót, hogy a használata nem igényel magyarázatot, és mindenki gondolkodás nélkül tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy az történjen, amit szeretne. A Billingoval szerencsére a visszajelzések alapján ez egyre jobban és jobban sikerül.

Hogyan pihened ki a fárasztó napokat? Esténként és hétvégén szeretek minél távolabb kerülni a számítógéptől, ezért általában átváltok nem-digitális rajzolásra, kötök, főzök a barátommal, nyáron tavakhoz, egyébként meg az erdőbe megyünk, vagy meglátogatjuk a rokonainkat és a barátainkat.

Hujber Melinda

Mikor és hogyan kerültél a Billingo csapatba? 2015 őszén csatlakoztam a Billingo tervezéséhez, elsőként a számlázó új arculatának mobilos és tabletes megjelenését készítettem el.

Mi a feladatod? Főleg a különböző felbontásokon való megjelenésért felelek, de hozzám tartoznak a hamarosan megjelenő új számlasablonok is. Folyamatosan felmerülnek szükséges új kiegészítések a weboldalhoz, ezekkel is gyakran én foglalkozom.

Mi motivál a legjobban a munkádban? Élvezem, ha komplex munkákon dolgozhatok, és ha felépíthetek egy brandet az alapoktól, az arculaton keresztül csomagoláson át a weboldalig.

Hogy telik egy napod? Minden napom sétával indul az irodába. Gyorsan egyeztetek a többiekkel, és nekilátok az aznapi feladatoknak. Munka után hazasétálok, találkozom barátaimmal, hetente többször tornázni megyek.

Miért szeretsz a Billingón dolgozni? Szeretem az új dolgokat és kihívásokat, ami itt mindig akad, mert teljesen új perspektívából közelítjük meg az egyébként már ismert témát. Inspirál, hogy hasznos dolgokat tervezek, amit minden nap több ezren örömmel használnak.

Hogyan pihened ki a fárasztó napokat? Nagyon szeretek jókat enni-inni, gyakran próbálok ki új dolgokat, például ínyenc sajtokat, sonkákat, kézműves söröket. Rendszeresen tornázom. Gyakran találkozom a barátaimmal és sokat utazgatok.

Te is szívesen tartoznál a Billingo csapatba? Írj nekünk a hello@billingo.hu-ra.

Mire vársz?
A Billingóval csak nyerhetsz!
Regisztrálj és próbáld ki teljesen INGYEN!

Billingo

Szólj hozzá Te is

További bejegyzések

A Billingo márciusi fejlesztései
A Billingo márciusi fejlesztései

2017-03-23

A még nagyobb felhasználói élmény és a gördülékeny számlázás érdekében folyamatosan azon gondolkodunk, hogyan fejleszthetjük a Billingót. Márciusban is számos javítást és fejlesztést eszközöltünk, amivel még egyszerűbb lesz a számlázás, ezeket gyűjtöttük most össze neked.…

Elolvasom
5 rossz szokás, amit elhagyva még sikeresebb leszel
5 rossz szokás, amit elhagyva még sikeresebb leszel

2017-03-16

Az olyan időrabló tevékenységek mellett, mint a számlák megírása számtalan olyan dolog hátráltat napközben, amire nem is gondolnál. Összegyűjtöttünk neked 5 jelentéktelennek tűnő rossz szokást, amiket elhagyva sokkal hatékonyabb és sikeresebb lehetnél. Te hányat szoktál ezek közül csinálni?…

Elolvasom
A Billingo 2017. februári fejlesztései
A Billingo 2017. februári fejlesztései

2017-03-02

Februárban is számos fejlesztésen dolgoztunk, hogy még élvezetesebbé és gördülékenyebbé tegyük számodra a számlázást. Ezenkívül rengeteg új funkció is beépítésre került a Billingóba, nézd meg milyen újdonságokkal várunk téged.…

Elolvasom
Webshopod van? Így nevelj könnyen visszatérő vásárlót
Webshopod van? Így nevelj könnyen visszatérő vásárlót

2017-02-23

Tudtad, hogy webáruházas rendelés egyik hátrányát, a kiszállítási idő okozta várakozást, könnyedén előnnyöddé is kovácsolhatod? Most megmutatjuk neked, hogy egy emlékezetes csomagélménnyel hogyan szerezhetsz egyszeri megrendelők helyett hűséges és rendszeres vásárlókat. …

Elolvasom
Tömeges számlagenerálás – így készíts több száz számlát néhány kattintással
Tömeges számlagenerálás – így készíts több száz számlát néhány kattintással

2017-02-16

Unod már, hogy minden hó végén rengeteg számlát állítasz ki, de ezeket egyesével kell megírnod? A Billingo tömeges feltöltés funkciója segít, hogy ezt az órákon át tartó monoton robotolást néhány kattintással letudd. Összegyűjtöttünk mindent, amit a tömeges számlagenerálásról tudnod kell.…

Elolvasom
Hatékonyságnövelés 3 lépésben – 3. rész
Hatékonyságnövelés 3 lépésben – 3. rész

2017-02-09

Vállalkozásod fejlődéséhez neked is folyamasan tanulnod, fejlődnöd, javulnod kell. Hatékonyságnövelő sorozatunk utolsó részében ehhez is adunk néhány tippet!…

Elolvasom
Összes bejegyzés
Hírlevél

Szeretnél mindig naprakész lenni?

Ha tudni szeretnél a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók, add meg a neved és az email címed.

Billingo nav

A Billingo megfelel a legfrissebb magyar jogszabályoknak