Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Átalányadó / Billingóval átalányadózik a De…
Átalányadó - 2022.09.05. - 2 p. olvasás

Billingóval átalányadózik a Designer Csávó - az újhullámos Gazduig Creative Agency-nél jártunk

Szabad, friss, modern, lelkes - ez mind jellemzi a Gazduig Creative Agency-t, amelynek tagjai nemrég váltottak katáról átalányadózásra. A Designer Csávó, Gazdig Bence úgy gondolja, a Billingo szellemiségével közösséget tud vállalni ebben a helyzetben. Hát, mi is imádjuk a dinamikájukat, és megmutatjuk nektek, miben rejlik az egyedülállóságuk.

átalányadós lettem

A 2022-es trendeknek tökéletesen megfelelő, mégis egyedi weboldaluk szerint a Gazduig Creative Agency ütős megoldásokat kínál azoknak a cégeknek, akik a megszokott, kissé rozsdás designer stratégiáktól elszakadva, sikerük érdekében meglovagolnák az új hullámokat. Gazdig Bence szerint a piac már túltelített, rengetegen alkottak és alkotnak ugyanolyat, a kreatív szférában egymást másolni szinte rutin. Ő viszont már a kezdetektől mást akart. Hogy elsőként a Gazduig jusson eszébe az embereknek, ha kreatív supportot keresnek.

Bence figyelme 2017-ben terelődött a designerek világa felé, igazából húga nyomott a kezébe egy Adobe szoftver csomagot, hogy forgassa kicsit. Bence aztán a Youtube-on kezdett el videókat nézni a témában, folyamatosan fejlesztette tudását, és később megtalálta magát ebben a világban. Az alapgondolat 2019-ben kezdett kiforrni, amikor már régiós marketing vezető volt egy cégnél, később pedig szabadúszóvá vált. Aztán megalakult az ügynökség.

Vállalkozóként imádja, hogy lehet kísérletezni, nincs felette senki, aki szabotálná a folyamatokat. Olyanná formálhatja a munkáját, amilyenné szeretné, és ez szabadságot ad neki, miközben a vállalkozás fejlődik - és igencsak jó irányba, ma már majdnem 10 ezer insta követővel és számos felkéréssel a háta mögött köti az üzleteket, mi is épp futtában értük őt el telefonon.

A tökéletes nap számára korán kezdődik, hogy minél hosszabb lehessen. Persze a legjobb napot meglehetősen produktívan írja le, és ami visszaköszön benne, hogy a csapat minden tagjára számíthat, ez pedig vice versa. Közösen csinálnak mindent, amennyire csak lehetséges. Szereti, ha teltházon van az iroda, délelőtt pedig van legalább egy meeting, amiből aztán tárgyalás lesz, majd egy közös, kollégákkal elköltött ebéd után két újabb tárgyalásból is biznisz lesz, lefojtásként pedig intézik a további teendőket kapuzárásig.

Gazdig egyéni vállalkozóként azt várja el másoktól is, amit kínál - az ütős megoldásokat. Kollégáinak egy jó része katázott eddig, és mivel gyorsan kellett más adózási forma után nézni, az átalányadó mellett döntöttek - ebben pedig a Billingo is segített, hiszen elsőként reagáltunk a helyzetre a felbolydult piacon. A számtalan hasznos funkciónk pedig elnyerték a vállalkozók tetszését.

Igyekeztünk hozzájárulni Bence víziójához, a gyorsaság és alaposság részünkről megvalósult. Bence azon fáradozik, hogy a nagy cégek számára hamarosan legalább akkora presztízs legyen a Gazduig Creative Agency-vel együtt dolgozni, mint fordítva. Mi úgy látjuk, ehhez a szél már a vitorlákban van.

Bencééknél jártunk megnézni, mi a helyzet náluk a váltás után - az erről készült rövid videónkat érdemes megnézned.

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023