Itt az eddigi legnagyobb Billingo bravúr: Új Billingo születik

Billingo hírek 2021.10.06. - 9 p. olvasás

Az idei évben elképesztő tempóban érkeztek az új funkciók, szolgáltatások és fejlesztések a Billingóba. Mindennek csak egyetlen oka volt: egy olyan elképesztő rendszert álmodtuk, ami képes szinte mindent elárulni neked a vállalkozásodról, amire csak kíváncsi vagy!

Itt az eddigi legnagyobb Billingo bravúr: Új Billingo születik

Hatalmasat ugrunk most ebben előre.

Egy kívül-belül vadonatúj Billingo született, ami egyetlen célt szolgál: minél inkább átlátható, hatékony és sikeres legyen a vállalkozásod. Gyere, nézzünk be a kulisszák mögé! Megmutatom, milyen fantasztikus új vállalkozói lét vár rád a Billingódban.

Friss, fiatalos üzleti design, kívül és belül

Hangolódásként kezdjük mindjárt a vadonatúj Billingo designnal, ami a honlapon és a Billingo belső felületein is visszaköszön. 

7 éve indult a Billingo, egészen idáig ragaszkodtuk a dinamikus Billingo-piroshoz. De mára eljött az ideje, hogy búcsút intsünk és hangulatban, stílusban a jelenlegi Billingóhoz sokkal inkább passzoló árnyalatokra váltsunk. 

Az új ezüst-kék Billingo honlap és felület sokkal közelebb áll a márka jelenlegi szellemiségéhez. Az új Billingo felületre belépve hamarosan te is megtapasztalod majd a végtelen, nyugodt profizmust és magabiztosságot, amit a vállalkozásod minden eddiginél jobb átláthatósága nyújt. Persze változik a tartalom is, de erről majd egy kicsit később. 

Nyugalom!
Billy továbbra is velünk tart és minden egyes gomb is a helyén marad. 

Nézzük meg, először, hogyan segítheti a munkádat az új Billingo weboldal. 

Célzott, informatív, billingósokkal színesített weboldal 

Billingózni egy szuper életérzés. Soha nem volt unalmas adminisztráció és a jövőben ez csak még jobb lesz. 

Jól tudjuk, hogy minden vállalkozó és minden vállalkozás egyedi, más megoldásokra és szolgáltatásokra van szüksége a hatékony és sikeres működéshez. Az új Billingóval ebben is maximálisan hozzád igazodunk. 

Az új weboldalt úgy alkottuk meg, hogy minden egyes billingóssal és leendő billingóssal személyre szabottan kommunikálhassunk. Ezért kiválogattuk az adott élethelyzetekhez, munkakörökhöz és vállalkozási formákhoz leginkább illeszkedő funkciókat, szolgáltatásokat és integrációkat, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a vállalkozásodból. 

A Billingót több mint 100 000 magyar vállalkozás használja nap mint nap. Az igazi billingós életérzést most az új Billingo honlap fotóin is megmutatjuk. 

Billingo megoldások és funkciók, pont neked

A Billingo mára több mint 550 funkcióját, integrációját és szolgáltatását még mi is nehezen tartjuk fejben. De miért is kellene?

Az új honlapon a Billingo összes megoldását naprakészen megtalálod, így könnyen összeállíthatod a számodra legideálisabb Billingo csomagot.

SPOILER!

A vadonatúj honlap menüjében 2 szuper újdonságot, egy további elnevezés alatt 4 új bizonylattípust is elrejtettünk. Sőt, már az egyik legjobban várt, - a weboldalmenüben szintén felbukkanó - ÚJ Billingo szolgáltatást is láthatod, amivel még 2021-ben biztosan találkozhatsz. Ugye, megtalálod őket?


Az új Funkciók menüpont alatt mostantól minden egyes funkcióról célzott, pontos és naprakész információkat találsz. Előnyök, működési elv, videók, kapcsolódó blogposztok egy helyen. A több száz Billingo funkció között így kényelmesen és gyorsan tudsz szűrni, és bármit, villámgyorsan megtalálsz. 

Napokon belül már tesztelheted is! 

Röviden ennyit az új honlapról és akkor most vágjunk bele, nézzük, mi minden érkezik az ÚJ Billingóba!

ÚJ Vezérlőpult informál minden pillanatban - egyedi, személyre szabott és pont neked dolgozik

Mitől lehetne a vállalkozásod átláthatóbb, egyszerűbben menedzselhető és extra hatékony? 

Egyszerű. Ha minden, SZÁMODRA fontos adatot és információt egy helyen, egy felületen, naprakészen látsz. Megvalósítottuk neked.

Íme, elkészült a Billingo Vezérlőpultod, a vállalkozásod irányítópultja, amelyet tökéletesen a saját elképzeléseid és a vállalkozásod igényei szerint alakíthatsz ki. 

Mostantól, ha bármikor belépsz a Billingóba, akkor nem a számlalista oldalra, hanem a Vezérlőpultra érkezel majd. Azt azonban, hogy mit látsz a Vezérlőpultodon, te állíthatod be. 

Minden egyes widget (box) egy-egy Billingo funkció vagy szolgáltatás adatait, aktuális információit mutatja. Ahogy fejlődnek a funkciók, velük együtt frissülnek automatikusan a widgetek nyújtotta előnyök is. 

A Vezérlőpultra kitehető widgeteket folyamatosan bővítjük. Ahogy pedig új funkció, szolgáltatás vagy integráció jelenik meg a Billingóba, úgy bővülhet a widgetek száma is. Azt, hogy melyik widget és hol jelenjen meg, te döntöd el. Bármikor átalakíthatod, új widgeteket vehetsz fel vagy törölheted is a meglévőket.

A Vezérlőpulttal a billingózás átlátható digitális élménnyé alakul, ahol azt érezheted, hogy minden egyes karakter és adat a te munkádat támogatja. Segít, hogy bármikor, bármit megtudhass a vállalkozásod működéséről. A digitális cégvezetés itt kezdődik. 

Olvass még többet a Vezérlőpultról itt »

Átláthatóbb felület, egyszerűbb folyamatok

Az új Billingóban átláthatóbb elrendezést kapott a menüsor, így gyorsabban, egyszerűbben megtalálod, amit keresel. 

Egy menüpont alá került a Marketplace és az Előfizetések menü, és még informatívabbra terveztük őket, így a Billingo előfizetésedet, funkcióidat és a Marketplace-ben elérhető szolgáltatásokat is pillanatok alatt éred el, és jóval könnyebb kezelni is.

Külön menüpontba kerültek az összekötések is, hogy még egyszerűbb legyen az intergációid menedzselése.

Máshol számlázol? Billingód akkor is lehet!

Az új Billingóban átalakult a regisztrációs folyamat és mostantól bárki lehet Billingós, még akkor is, ha a számlázást máshol intézi. 

Mondd el minden partnerednek, barátodnak és ismerősödnek. Hálásak lesznek a tippért.

Gyors regisztrációt követően a szolgáltatások a Marketplace-en választhatók ki. Az adatok és információk pedig a widgetek segítségével a Vezérlőpulton is megjelennek. Szuperokos.

Sokan kértétek, mi megcsináltuk - Árajánlat, Megrendelőlap, Szállítólevél és Teljesítési igazolás

A Billingo 4 új bizonylattípusa segít átláthatóan kézben tartani a folyamataidat és minden eddiginél gyorsabban, gördülékenyebben intézni az adminisztrációt. 

Az árajánlatból 1 gombnyomással készülhet megrendelőlap, újabb gombnyomásra szállítólevél, egy újabbal teljesítési igazolás és persze a számlázás is ugyanilyen villámgyors lesz. 

A folyamatokat és a sorrendet persze te határozod meg, a Billingód csak segít, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban elintézhesd. Sőt, a bizonylatok státuszát is rugalmasan állíthatod, így még átláthatóbb lesz az ügyeid kezelése.

És itt még mindig nincs vége, hiszen kapsz mellé egy szuperjó Ügykezelő funkciót is!

Olvass róla még többet »

Újdonság: Érkezik a Ügykezelő funkció

Az új Billingo Ügykezelő segít a munkáidat, ügyeidet, projektjeidet egy helyen, átláthatóan, struktúráltan kezelni és nyomon követni. 

Az Ügykezelőben minden egyes munkához külön, egyedi ügyszámmal ellátott ügyet hozhatsz létre, és ebbe rendezheted az adott ügyhöz tartozó összes bizonylatodat, pl.

  • Számlákat
  • Nyugtákat
  • Díjbekérőket
  • Piszkozatokat
  • Árajánlatokat
  • Megrendelőlapokat
  • Szállítóleveleket
  • Teljesítési igazolásokat
  • Szerződéseket
  • vagy bármilyen egyéb, az ügyhöz tartozó dokumentumot.

A Billingóban mostantól minden egyes ügyhöz tartozó dokumentumot és bizonylatot pillanatok alatt megtalálsz, lementhetsz. Sőt, akár egybefűzve, a Billingón keresztül továbbíthatod is a partnerednek. 

Az Ügykezelő szuperhasznos neked is, mert 

  • struktúrált, átlátható, a saját logikád szerint felépített rendszered lesz,
  • megszüntetheted a föléd tornyosuló papírhegyeket, 
  • minimalizálhatod a nyomtatási kiadásokat, 
  • villámgyorsan megtalálod a fontos dokumentumokat akkor is, ha a könyvelőd, az ügyfeled vagy akár a NAV kéri.

Olvass még többet az új Ügykezelőről »

Hamarosan érkezik a Billingo Készletkezelő

A Bankszinkron és az új bizonylatok mellett a Készletkezelő a 3. legjobban várt Billingo megoldás. Hogyan is mondhatnánk rá nemet? 

Jó hír, hogy extra ütemben haladnak a Billingo Készletkezelő fejlesztési munkálatai, így a tervek szerint még ebben az évben ezzel az elképesztő újítással is bővítheted a Billingódat. 

Milyen lesz az új Készletkezelő? Tagadhatatlanul billingós: 

  • tele különleges funkciókkal, 
  • okosmegoldásokkal, 
  • automatizmusokkal. 

A terveket látva, a Billingo Készletkezelő várhatóan rengeteg ügyfelünk számára fog teljesen új horizontot nyitni a termékek, készletek és raktárak kezelésében. Már nagyon várjuk, hogy ti is használhassátok.

Új csomagok és változnak az árak

A számok nem hazudnak. Ár-érték arányban a Billingo verhetetlen az online számlázó piacon. Ráadásul egyre több üzleti alkalmazással is segíti a mindennapi munkádat. És ez a jövőben is így marad.

Az egyre bővülő szolgáltatáspalettához igazodva egy olyan új árazási rendszert dolgoztunk ki, amiben

  • az ár mellé extra sok értéket kapsz,
  • mindig pontosan tudod, hogy mennyiért billingózol, 
  • és tervezhetőbbek a kiadásaid is. 

A Billingo szolgálatásait így mostantól 4 új, villámgyorsan értelmezhető csomagba rendezzük. Minden egyes szolgáltatásnál Free, Basic, Standard és Pro elnevezésekkel találkozol majd, és ennek megfelelően változik az árazás is. 

Az új csomagokról itt olvashatsz többet »

Új ingyenes csomagok

Az új Billingo szolgáltatásaival szeretnénk minél könnyebbé tenni a mindennapi munkádat. Ezért minden szolgáltatást a Free csomagokban ingyen, kötelezettség nélkül próbálhatsz ki.

Online számlázás Free
Billingo Ads Free
Céginfó Free
Partnerfigyelő Free
Pályázatfigyelő Free

Csomagot a későbbiekben bármikor válthatsz a Marketplace-ben. 

Új API és Tömeges számlagenerálás tarifák

A Billingo API fejlesztése az elmúlt évben elképesztő változásokon ment keresztül. Egy világszínvonalú, minden eddiginél könnyebben használható API-t biztosítunk felhasználóinknak, amivel szinte bármilyen másik szoftvert gyerekjáték összekötni. 

Az API fejlesztésére és folyamatos karbantartására eddig is jelentős erőforrást fordítottunk, az újítások bevezetése óta azonban még inkább erre kerül majd a fókusz. Emiatt 2021. november 1-től az API-használat díja megváltozik. Az árazást azonban úgy alakítottuk, ki, hogy az tökéletesen igazodni tudjon a vállalkozásod aktuális igényeihez.

A részletekről minden érintettet külön, e-mailben is tájékoztatunk. 

Ingyenes marad az e-számla a fizetős csomagokban

Eltökélt célunk, hogy a kényelmes és gyors e-számlázás előnyeit minél több vállalkozó élvezhesse, ezért az e-számlázás minden Basic, Standard és Pro előfizetésben továbbra is ingyenes marad. Hurrá!!

Fontos!
Az árváltozás a meglévő és már befizetett előfizetéseidet azok lejáratáig nem befolyásolja.

Biztos lehetsz benne, hogy ár-érték arányban a Billingo továbbra is a legjobb onlineszámlázó-ajánlat marad a piacon, egy csomó hasznos új üzleti funkcióval és szolgáltatással. 

Már tehát csak néhányat kell aludni, és a megálmodott digitális cégvezetés valósággá válik!
Érkezik a vadonatúj Billingo!

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

Back to Top