Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 5 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságosabbá tettük a Billingót a weben és a mobilappban egyaránt. Gyerekjáték lesz vele megtalálnod a legjobb kollégákat, miközben az automatikus számlázásod stabilabb, a Billingózásod összességében pedig védettebb lett.

billingo fejlesztések

Újdonság: elstartolt a Billingo Toborzás!

A Billingo már a toborzási folyamataidat is egyszerűsíti, és bár hihetetlennek tűnik, ezen a téren is farag a költségeidből. A MelonApp hatékony, mesterséges intelligencia alapú toborzó rendszerén keresztül vesszük le a válladról a munkaerőkeresés terheit, hogy neked már csak az állásinterjúkra és a felvételre kelljen koncentrálnod.

A Billingo Toborzással összeállíthatod, majd automatikusan posztolhatod a hirdetéseket egyszerre több álláskereső felületen. A rendszer lefuttatja a jelölt gyűjtő kampányokat, az adataikat feldolgozza, amelyek alapján egszerűen priorizálhatsz. Rengeteg munkaórát és vesződést spórolsz ezzel, és csak egyszeri díja van, nem kerül százezrekbe egy jelölt munkába állítása. Akit mellesleg napok alatt is megtaláhatsz.

A keresést a Billingo Toborzás oldalon tudod elindítani, ha pedig sikersztorikból csemegéznél, leírtuk, miért nem álom többé az olcsó és hatékony munkaerő. Sok szerencsét az új kollégákhoz és a céged sikerének javításához!

Billingo = az év honlapja?

Rajtad is múlik, hogy az alcímből eltűnjön a kérdőjel! A Billingo már a kezdetek óta azon fáradozik, hogy az online számlázója és a digitalizációt segítő megoldásai könyvelőknek és vállalkozóknak egyaránt valódi segítséget nyújtsanak. Hogyan? A 100% mobil reszponzív webes felület mellett, a piacon egyedülálló módon iOS és Android készülékekre is elérhetők. Ti is tapasztalhattátok, hogy kényelmesen, gyorsan és szinte bárhonnan használhatjátok a Billingót, amire nagyon büszkék vagyunk.

Hat kategóriában indultunk az Év Honlapja 2023 pályázaton, mindegyikben számítunk a szavazatodra, amely Facebook regisztrációval tényleg csak egy gombnyomás. Keresd a Billingo pályaműveket az Év Honlapja 2023 weboldalán. Szavazz, és legyünk együtt büszkék a sikereinkre!

Címlapra velünk, irány a Forbes!

Olvasnál rólunk a novemberi Forbes-ban? Az idén 10 éves Forbes 100-as listáján szerepel a Billingo vezérigazgatója, Sárospataki Albert is.

Ha szavazatoddal hozzájárulsz, hogy a legjobbak közt a legjobb legyen, a címlapon láthatod viszont. A Billingóról pedig egy nagyon informatív és érdekes cikk jelenhet meg a magazinban. Ez nem jelent kevesebbet, mint hogy te is ott leszel a Forbes-ban, hiszen a Billingo téged képvisel. Légy részese velünk valami nagyszerűnek, legyünk a legjobbak együtt! Számítunk a támogatásodra, szavazz IDE KATTINTVA.

További fejlesztéseink: frissült az ügyfélátvilágítás

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni hatékony fellépéséhez szükség van rá, hogy a rájuk vonatkozó szabályokat folyamatosan felülvizsgálják és megerősítsék. Ezáltal a pénzeszközök elrejtése nehezebb még egy folyamatosan változó világban is. Hol voltak még pár éve például a kriptovaluták, ma pedig mekkora szerepük van? Fontos tehát, hogy évről évre kiegészítsék vagy szigorítsák a jogszabályokat.

A Billingónál mindig kiemelt figyelmet fordítottunk az ügyféladatok védelmére. Mint pénzforgalmi intézménynek minősülő cég, kötelességünk és érdekünk is haladni az uniós törvényi módosításokkal.

Ennek okán júliustól találkozhattak a Bankszinkront használók az új adatátvilágítási rendszerünkkel, amelyen kötelező átesniük, és szerencsére csak pár kattintást jelent.


A Bankszinkron menüpontból éred el az adatátvilágítást, ami ahhoz szükséges, hogy továbbra is használni tudd a Bankszinkront - az adatok megadása nélkül ugyanis erre nem lesz módod. Arra figyelünk, hogy illetéktelenek kezébe ne kerüljenek az adatok, fokozott érzékenységgel kezeljük ezt a kérdést, a szivárgástól nem kell félned.

Te tisztában vagy, melyik partnereddel kockázatos üzletelned?
Megnézem!

MobilApp újítások

A Bankszinkron felhasználók átvilágítása a Billingo MobilApp-on is zavartalanul történik meg, ami szintén egy nyári fejlesztésnek köszönhető.


És ami még nem volt! Már social media fiókkal is elvégezhető a Billingo regisztráció! Az eddig is egyszerű belépés így még gyorsabb, hiszen kevesebb adatot kell megadni.

A bejelentkezésed működhet jelszó nélkül, ami nagyon hasznos, ha elfelejtetted a jelszavad. A kizárólag a Billingo MobilApp-ban működő funkció lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt, maximális biztonság mellett belépj pötyögés nélkül.

Ha a jelszó nélküli bejelentkezést választod, kapsz tőlünk egy e-mailt, az ebben szereplő “Belépés a Billingóba” gombra kattintva jutsz el egyből a Billingo fiókodba.


Push üzeneteket is beállíthatsz magadnak, amelynek köszönhetően sokszor már meg sem kell nyitnod az appunkat - automatikusan értesítünk, ha például a járulékfizetési kötelezettséged elmulasztottad, túllépted a kereted, esetleg valamelyik partnered adataiban változás történt.

Egy csomó hasznos notificationt jelölhetsz be. Ebben a cikkben elolvashatod, hogyan könnyíti ez meg a biznisz ügyeid intézését a mobilodról.

Shopify-os vagy? Itt a ropogós és hasznos fejlesztés

A Shopify alkalmazás és Billingo kapcsolódási fennakadásában felmerülő problémák miatt elkészült egy Webhook összekötést használó megoldás. A Webhook lényegében egy fordított API, amire azért van szükség, hogy az automatikus számlázás megtörténjen, és erről a Shopify értesítse a felhasználót.

Ezzel az ügyfélnek közel ugyanazt a funkcionalitást tudjuk biztosítani, amit korábban, ám sokkal stabilabban. Ezáltal a Shopify számlázásod automatikus lesz, így még erre sem kell külön erőforrást szánnod.

Néhány beállítást meg kell tenned, ehhez ITT találsz pontos és követhető, screenshotokkal gazdagon ellátott leírást. A használathoz előfizetésre és API csomagra szükséged lesz. 

Neked van már API-d, hogy egyszerűsíthesd az életed?
Ingyenesen regisztrálok!

Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

civil szervezetek számlázása

Közhasznú szervezeteknek ingyenes a Billingo!

Billingo hírek 2023.08.14. - 8 p. olvasás

A Billingónál nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, ami a fenntarthatóság és az etikusan működő vállalkozások egyik alappillére...

Back to Top