Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 3 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forintot hirdetésenként. És ehhez még csak a Billingo felületét sem kell elhagynod.

toborzás

A toborzás egyik fő célja a legmegfelelőbb jelöltek megtalálása az álláskeresők közt, hogy a cég sikeréért dolgozó kolléga válhasson belőle. Ez hatalmas felelősséggel járó feladat, ami teljes embert kíván - de ki mondja, hogy nincs segítség?

Tudod, miért nyerő a toborzás automatizálása?
Olvasd el korábbi cikkünket!

Automatizáld a toborzást!

Egy felmérés szerint a munkaadók 72%-a még ebben az évtizedben automatizálni szeretné a toborzási folyamatait. Úgy találták, hogy a munkaerő szerzési folyamat teljes költségének 17%-a megspórolható így, és a toborzásra fordított munkaidő 26%-kal rövidül. Átlagosan 14 órát veszít hetente egy HR-es, ha manuálisan végzi el az álláshirdetések feladását az automatizáció helyet. Ez óriási pénzkidobás.

A munkaerő keresés lehet bonyolult és egyszerű folyamat is, rajtad áll, mit választasz. Ha ismerős a jelenet, amikor az álláshirdető portálokra több százezres tételben töltöd fel a hirdetéseid, de lassú a kiválasztási folyamat és a jelentkezők sem az igaziak, akkor itt az ideje a váltásnak.

Toborzás indítás 5 perc alatt

Nyugodtan delegáld a jelölt gyűjtés feladatát a mesterséges intelligenciára, amellyel a folyamat megbízható és automatizált, így néhány percre csökkenti a keresésre szánt időd. Neked már csak a valóban szakképzett, releváns tapasztalattal rendelkező, az elvárásaidnak megfelelő jelöltek interjúira kell felkészülnöd.

Ma már lehetséges, hogy az álláshirdetéseket egy lépésben és automatizáltan helyezd el egyszerre több portálon, ami két oldalról teszi olcsóbbá a toborzási folyamatod:

  • Az egyszeri hirdetés ára alacsonyabb, mintha többször, külön-külön hirdetnél
  • Az így időben megspórolt munkaórák bére mind a zsebedben marad

Egyszeri, egyedi, optimalizált kampány díj

Egy toborzási folyamat egyszerűsítése iszonyú költségeket spórol meg, ami nem hátrány a jelenlegi gazdasági helyzetben. Automatizációval minden meghirdetett pozícióhoz egyedi hirdetési csomagot állíthatsz össze.

A könnyebben betölthető pozíciókért elég akár 30 000 forintot fizetned, a szakképzett munkaerő pedig jelenleg 50-80 ezer forintos kampány díjért cserébe is betölthető. A Billingo Toborzáson belül egyébként a kampányod egyszeri elindítási díján felül más fizetnivalód nem lesz. Hogyan mutatkozik meg ennek a költséghatékonysága?

A fuvarozó cég, ami több mint két milliót spórolt

A Billingóval együttműködő toborzó céghez futott be a visszajelzés, miszerint egy cég rövid időn belül 4 sofőrt munkába tudott állítani a toborzással. A visszajelzésben kitértek rá, hogy korábban, egy másik munkaerő közvetítő cég nettó 600 000 forintért hozott számukra egyetlen jelöltet. 4 munkavállaló esetében ez már több mint kétmillió forint spórolást jelent, hiszen a teljes toborzási kampány nem került többe 73 ezer forintnál. Szemmel látható összeget sikerül tehát megtakarítani egy jól irányzott toborzással.

Ne maradj le!

A toborzásnak stratégiai jelentősége van kis és nagy cégek esetében egyaránt. Azok a vállalkozások, amelyek a toborzási folyamataikat nem automatizálják, piaci hátrányba kerülhetnek. A technológiát hangsúlyosan alkalmazó versenytársak eközben egyre jobban és jobban teljesíthetnek majd a megfelelő kollégák megszerzésének köszönhetően.

Az pedig hab a tortán, hogy a technológiailag fejlettebb vállalkozások hírneve is nő, ami további közvetett költségcsökkenést eredményez számukra. A következő álláshirdetésedre emiatt több, releváns tapasztalattal rendelkező álláskereső adhatja be a jelentkezését. A jó kolléga minden cégnek ideális befektetés, kár lenne elszalasztani a lehetőségeket.

Nem akarok lemaradni, regisztrálok!

Példák sikeres toborzásokra:


Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

civil szervezetek számlázása

Közhasznú szervezeteknek ingyenes a Billingo!

Billingo hírek 2023.08.14. - 8 p. olvasás

A Billingónál nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, ami a fenntarthatóság és az etikusan működő vállalkozások egyik alappillére...

Back to Top