Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 3 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forintot hirdetésenként. És ehhez még csak a Billingo felületét sem kell elhagynod.

A toborzás egyik fő célja a legmegfelelőbb jelöltek megtalálása az álláskeresők közt, hogy a cég sikeréért dolgozó kolléga válhasson belőle. Ez hatalmas felelősséggel járó feladat, ami teljes embert kíván - de ki mondja, hogy nincs segítség?

Tudod, miért nyerő a toborzás automatizálása?
Olvasd el korábbi cikkünket!

Automatizáld a toborzást!

Egy felmérés szerint a munkaadók 72%-a még ebben az évtizedben automatizálni szeretné a toborzási folyamatait. Úgy találták, hogy a munkaerő szerzési folyamat teljes költségének 17%-a megspórolható így, és a toborzásra fordított munkaidő 26%-kal rövidül. Átlagosan 14 órát veszít hetente egy HR-es, ha manuálisan végzi el az álláshirdetések feladását az automatizáció helyet. Ez óriási pénzkidobás.

A munkaerő keresés lehet bonyolult és egyszerű folyamat is, rajtad áll, mit választasz. Ha ismerős a jelenet, amikor az álláshirdető portálokra több százezres tételben töltöd fel a hirdetéseid, de lassú a kiválasztási folyamat és a jelentkezők sem az igaziak, akkor itt az ideje a váltásnak.

Toborzás indítás 5 perc alatt

Nyugodtan delegáld a jelölt gyűjtés feladatát a mesterséges intelligenciára, amellyel a folyamat megbízható és automatizált, így néhány percre csökkenti a keresésre szánt időd. Neked már csak a valóban szakképzett, releváns tapasztalattal rendelkező, az elvárásaidnak megfelelő jelöltek interjúira kell felkészülnöd.

Ma már lehetséges, hogy az álláshirdetéseket egy lépésben és automatizáltan helyezd el egyszerre több portálon, ami két oldalról teszi olcsóbbá a toborzási folyamatod:

  • Az egyszeri hirdetés ára alacsonyabb, mintha többször, külön-külön hirdetnél
  • Az így időben megspórolt munkaórák bére mind a zsebedben marad

Egyszeri, egyedi, optimalizált kampány díj

Egy toborzási folyamat egyszerűsítése iszonyú költségeket spórol meg, ami nem hátrány a jelenlegi gazdasági helyzetben. Automatizációval minden meghirdetett pozícióhoz egyedi hirdetési csomagot állíthatsz össze.

A könnyebben betölthető pozíciókért elég akár 30 000 forintot fizetned, a szakképzett munkaerő pedig jelenleg 50-80 ezer forintos kampány díjért cserébe is betölthető. A Billingo Toborzáson belül egyébként a kampányod egyszeri elindítási díján felül más fizetnivalód nem lesz. Hogyan mutatkozik meg ennek a költséghatékonysága?

A fuvarozó cég, ami több mint két milliót spórolt

A Billingóval együttműködő toborzó céghez futott be a visszajelzés, miszerint egy cég rövid időn belül 4 sofőrt munkába tudott állítani a toborzással. A visszajelzésben kitértek rá, hogy korábban, egy másik munkaerő közvetítő cég nettó 600 000 forintért hozott számukra egyetlen jelöltet. 4 munkavállaló esetében ez már több mint kétmillió forint spórolást jelent, hiszen a teljes toborzási kampány nem került többe 73 ezer forintnál. Szemmel látható összeget sikerül tehát megtakarítani egy jól irányzott toborzással.

Ne maradj le!

A toborzásnak stratégiai jelentősége van kis és nagy cégek esetében egyaránt. Azok a vállalkozások, amelyek a toborzási folyamataikat nem automatizálják, piaci hátrányba kerülhetnek. A technológiát hangsúlyosan alkalmazó versenytársak eközben egyre jobban és jobban teljesíthetnek majd a megfelelő kollégák megszerzésének köszönhetően.

Az pedig hab a tortán, hogy a technológiailag fejlettebb vállalkozások hírneve is nő, ami további közvetett költségcsökkenést eredményez számukra. A következő álláshirdetésedre emiatt több, releváns tapasztalattal rendelkező álláskereső adhatja be a jelentkezését. A jó kolléga minden cégnek ideális befektetés, kár lenne elszalasztani a lehetőségeket.

Nem akarok lemaradni, regisztrálok!

Példák sikeres toborzásokra:


Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top