Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Ördög Nóri és Nánási Pál is Bi…
Velünk történt - 2021.12.09. - 2 p. olvasás

Ördög Nóri és Nánási Pál is Billingóval menedzseli a vállalkozását

Gondoltál már valaha Ördög Nórira és Nánási Pálra vállalkozóként? Pedig az ország egyik leghíresebb és legsikeresebb házaspárja vállalkozóként éppen ugyanazokkal a problémákkal szembesül, akár mi mindannyian. Ahogy pedig nőtt a cég és túl sok lett az információ, ők is érezték, eljött az idő, hogy egyetlen, átláthatóbb rendszerbe tereljék a vállalkozásuk menedzselését. Nem is volt kérdés, hogy ehhez a Billingót választják.

Ördög Nóri és Nánási Pál is Billingóval menedzseli a vállalkozását

A hét legnagyobb részét azzal töltöm, hogy vállalkozok

Nóri elképesztően pörgős életet él: édesanyaként, műsorvezetőként, influenszerként és most már cégvezetőként is helyt kell állnia. Nem ritka, hogy reggel még forgat, délután már a repülőn ül, hazaérkezve újabb forgatásra várják. És közben a balatonakarattyai kisboltot is menedzselik párjával, a nem kevésbé elfoglalt fotóművésszel, Nánási Pállal. 

Egy ilyen életritmusba nem férnek bele a bizonytalansági tényezők. A nyári időszakban akár 30-40 embert is mozgatnak, így nem lehet csak a megérzésre hagyatkozni és intuícióból dönteni a vállalkozással kapcsolatos kérdésekben. 

A cégvezetést azonban - hiába híres emberek - ugyanúgy meg kellett tanulniuk, ahogy mindenki másnak. Időben felismerték azonban, hogy muszáj szintet lépni. Kell egy rendszer, ahol bármikor, bárhol nyomon tudják követni, mi történik a vállalkozásukban.

“A növekedés automatikusan hozta magával az igényt, hogy szeretnénk valami olyan felületet, ami a cég menedzselését is jobban segíti. Nagyon nagy segítség már most a Billingo. Megoldottuk a számlázást, de ennél sokkal-sokkal többet kapunk.”

Semmilyen módon nem éreztük meg a váltást

Nóri és Pali egy felhasználóbarát rendszert keresett, ahol könnyen és gyorsan megtalálják az információkat. A Billingóban óriási előny, hogy a program megnyitásakor azonnal átlátják a számlázást a vezérlőpulton és a vállalkozás kulcsmutatóit bármikor ellenőrizhetik. 

“A könyvelő is nagyon lelkes volt. Neki volt már több ügyfele is korábbról, akik már használták a Billingót. Úgyhogy abszolút támogatott minket ebben.”

Nóriék a váltástól sem féltek, a szükséges adatokat pillanatok alatt tudták importálni és sokat lendített az is a folyamaton, hogy a munkatársak is gyorsan kiismerték és megszokták az új rendszert. Ha pedig egy kicsit már a jövőbe is tekintünk, és ahogy tovább nő a vállalkozás, úgy tud nőni velük együtt a Billingo rendszere is. 

“Ha majd tovább szeretnénk növekedni, és ebben szeretnénk majd ugyanolyan maximalistán hozzányúlni a dolgokhoz, - mint az eredeti szakmánkban azt hiszem, hogy jellemző minkettőnkre - akkor ebben a Billingo egy tök jó segítség.”

A Billingo többet tud, mint gondolnád. Billingózz Te is!

Ingyenes regisztráció => 

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér