Ördög Nóri és Nánási Pál is Billingóval menedzseli a vállalkozását

Billingo hírek 2021.12.09. - 2 p. olvasás

Gondoltál már valaha Ördög Nórira és Nánási Pálra vállalkozóként? Pedig az ország egyik leghíresebb és legsikeresebb házaspárja vállalkozóként éppen ugyanazokkal a problémákkal szembesül, akár mi mindannyian. Ahogy pedig nőtt a cég és túl sok lett az információ, ők is érezték, eljött az idő, hogy egyetlen, átláthatóbb rendszerbe tereljék a vállalkozásuk menedzselését. Nem is volt kérdés, hogy ehhez a Billingót választják.

A hét legnagyobb részét azzal töltöm, hogy vállalkozok

Nóri elképesztően pörgős életet él: édesanyaként, műsorvezetőként, influenszerként és most már cégvezetőként is helyt kell állnia. Nem ritka, hogy reggel még forgat, délután már a repülőn ül, hazaérkezve újabb forgatásra várják. És közben a balatonakarattyai kisboltot is menedzselik párjával, a nem kevésbé elfoglalt fotóművésszel, Nánási Pállal. 

Egy ilyen életritmusba nem férnek bele a bizonytalansági tényezők. A nyári időszakban akár 30-40 embert is mozgatnak, így nem lehet csak a megérzésre hagyatkozni és intuícióból dönteni a vállalkozással kapcsolatos kérdésekben. 

A cégvezetést azonban - hiába híres emberek - ugyanúgy meg kellett tanulniuk, ahogy mindenki másnak. Időben felismerték azonban, hogy muszáj szintet lépni. Kell egy rendszer, ahol bármikor, bárhol nyomon tudják követni, mi történik a vállalkozásukban.

“A növekedés automatikusan hozta magával az igényt, hogy szeretnénk valami olyan felületet, ami a cég menedzselését is jobban segíti. Nagyon nagy segítség már most a Billingo. Megoldottuk a számlázást, de ennél sokkal-sokkal többet kapunk.”

Semmilyen módon nem éreztük meg a váltást

Nóri és Pali egy felhasználóbarát rendszert keresett, ahol könnyen és gyorsan megtalálják az információkat. A Billingóban óriási előny, hogy a program megnyitásakor azonnal átlátják a számlázást a vezérlőpulton és a vállalkozás kulcsmutatóit bármikor ellenőrizhetik. 

“A könyvelő is nagyon lelkes volt. Neki volt már több ügyfele is korábbról, akik már használták a Billingót. Úgyhogy abszolút támogatott minket ebben.”

Nóriék a váltástól sem féltek, a szükséges adatokat pillanatok alatt tudták importálni és sokat lendített az is a folyamaton, hogy a munkatársak is gyorsan kiismerték és megszokták az új rendszert. Ha pedig egy kicsit már a jövőbe is tekintünk, és ahogy tovább nő a vállalkozás, úgy tud nőni velük együtt a Billingo rendszere is. 

“Ha majd tovább szeretnénk növekedni, és ebben szeretnénk majd ugyanolyan maximalistán hozzányúlni a dolgokhoz, - mint az eredeti szakmánkban azt hiszem, hogy jellemző minkettőnkre - akkor ebben a Billingo egy tök jó segítség.”

A Billingo többet tud, mint gondolnád. Billingózz Te is!

Ingyenes regisztráció => 

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top