Ördög Nóri és Nánási Pál is Billingóval menedzseli a vállalkozását

Billingo hírek 2021.12.09. - 2 p. olvasás

Gondoltál már valaha Ördög Nórira és Nánási Pálra vállalkozóként? Pedig az ország egyik leghíresebb és legsikeresebb házaspárja vállalkozóként éppen ugyanazokkal a problémákkal szembesül, akár mi mindannyian. Ahogy pedig nőtt a cég és túl sok lett az információ, ők is érezték, eljött az idő, hogy egyetlen, átláthatóbb rendszerbe tereljék a vállalkozásuk menedzselését. Nem is volt kérdés, hogy ehhez a Billingót választják.

Ördög Nóri és Nánási Pál is Billingóval menedzseli a vállalkozását

A hét legnagyobb részét azzal töltöm, hogy vállalkozok

Nóri elképesztően pörgős életet él: édesanyaként, műsorvezetőként, influenszerként és most már cégvezetőként is helyt kell állnia. Nem ritka, hogy reggel még forgat, délután már a repülőn ül, hazaérkezve újabb forgatásra várják. És közben a balatonakarattyai kisboltot is menedzselik párjával, a nem kevésbé elfoglalt fotóművésszel, Nánási Pállal. 

Egy ilyen életritmusba nem férnek bele a bizonytalansági tényezők. A nyári időszakban akár 30-40 embert is mozgatnak, így nem lehet csak a megérzésre hagyatkozni és intuícióból dönteni a vállalkozással kapcsolatos kérdésekben. 

A cégvezetést azonban - hiába híres emberek - ugyanúgy meg kellett tanulniuk, ahogy mindenki másnak. Időben felismerték azonban, hogy muszáj szintet lépni. Kell egy rendszer, ahol bármikor, bárhol nyomon tudják követni, mi történik a vállalkozásukban.

“A növekedés automatikusan hozta magával az igényt, hogy szeretnénk valami olyan felületet, ami a cég menedzselését is jobban segíti. Nagyon nagy segítség már most a Billingo. Megoldottuk a számlázást, de ennél sokkal-sokkal többet kapunk.”

Semmilyen módon nem éreztük meg a váltást

Nóri és Pali egy felhasználóbarát rendszert keresett, ahol könnyen és gyorsan megtalálják az információkat. A Billingóban óriási előny, hogy a program megnyitásakor azonnal átlátják a számlázást a vezérlőpulton és a vállalkozás kulcsmutatóit bármikor ellenőrizhetik. 

“A könyvelő is nagyon lelkes volt. Neki volt már több ügyfele is korábbról, akik már használták a Billingót. Úgyhogy abszolút támogatott minket ebben.”

Nóriék a váltástól sem féltek, a szükséges adatokat pillanatok alatt tudták importálni és sokat lendített az is a folyamaton, hogy a munkatársak is gyorsan kiismerték és megszokták az új rendszert. Ha pedig egy kicsit már a jövőbe is tekintünk, és ahogy tovább nő a vállalkozás, úgy tud nőni velük együtt a Billingo rendszere is. 

“Ha majd tovább szeretnénk növekedni, és ebben szeretnénk majd ugyanolyan maximalistán hozzányúlni a dolgokhoz, - mint az eredeti szakmánkban azt hiszem, hogy jellemző minkettőnkre - akkor ebben a Billingo egy tök jó segítség.”

A Billingo többet tud, mint gondolnád. Billingózz Te is!

Ingyenes regisztráció => 

Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

Back to Top