Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Csak havi 990 Ft + ÁFA / hóért komplett átalányadós megoldás a számlázó előfizetésed mellé.

Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Ördög Nóri és Nánási Pál is Bi…
Velünk történt - 2021.12.09. - 2 p. olvasás

Ördög Nóri és Nánási Pál is Billingóval menedzseli a vállalkozását

Gondoltál már valaha Ördög Nórira és Nánási Pálra vállalkozóként? Pedig az ország egyik leghíresebb és legsikeresebb házaspárja vállalkozóként éppen ugyanazokkal a problémákkal szembesül, akár mi mindannyian. Ahogy pedig nőtt a cég és túl sok lett az információ, ők is érezték, eljött az idő, hogy egyetlen, átláthatóbb rendszerbe tereljék a vállalkozásuk menedzselését. Nem is volt kérdés, hogy ehhez a Billingót választják.

Ördög Nóri és Nánási Pál is Billingóval menedzseli a vállalkozását

A hét legnagyobb részét azzal töltöm, hogy vállalkozok

Nóri elképesztően pörgős életet él: édesanyaként, műsorvezetőként, influenszerként és most már cégvezetőként is helyt kell állnia. Nem ritka, hogy reggel még forgat, délután már a repülőn ül, hazaérkezve újabb forgatásra várják. És közben a balatonakarattyai kisboltot is menedzselik párjával, a nem kevésbé elfoglalt fotóművésszel, Nánási Pállal. 

Egy ilyen életritmusba nem férnek bele a bizonytalansági tényezők. A nyári időszakban akár 30-40 embert is mozgatnak, így nem lehet csak a megérzésre hagyatkozni és intuícióból dönteni a vállalkozással kapcsolatos kérdésekben. 

A cégvezetést azonban - hiába híres emberek - ugyanúgy meg kellett tanulniuk, ahogy mindenki másnak. Időben felismerték azonban, hogy muszáj szintet lépni. Kell egy rendszer, ahol bármikor, bárhol nyomon tudják követni, mi történik a vállalkozásukban.

“A növekedés automatikusan hozta magával az igényt, hogy szeretnénk valami olyan felületet, ami a cég menedzselését is jobban segíti. Nagyon nagy segítség már most a Billingo. Megoldottuk a számlázást, de ennél sokkal-sokkal többet kapunk.”

Semmilyen módon nem éreztük meg a váltást

Nóri és Pali egy felhasználóbarát rendszert keresett, ahol könnyen és gyorsan megtalálják az információkat. A Billingóban óriási előny, hogy a program megnyitásakor azonnal átlátják a számlázást a vezérlőpulton és a vállalkozás kulcsmutatóit bármikor ellenőrizhetik. 

“A könyvelő is nagyon lelkes volt. Neki volt már több ügyfele is korábbról, akik már használták a Billingót. Úgyhogy abszolút támogatott minket ebben.”

Nóriék a váltástól sem féltek, a szükséges adatokat pillanatok alatt tudták importálni és sokat lendített az is a folyamaton, hogy a munkatársak is gyorsan kiismerték és megszokták az új rendszert. Ha pedig egy kicsit már a jövőbe is tekintünk, és ahogy tovább nő a vállalkozás, úgy tud nőni velük együtt a Billingo rendszere is. 

“Ha majd tovább szeretnénk növekedni, és ebben szeretnénk majd ugyanolyan maximalistán hozzányúlni a dolgokhoz, - mint az eredeti szakmánkban azt hiszem, hogy jellemző minkettőnkre - akkor ebben a Billingo egy tök jó segítség.”

A Billingo többet tud, mint gondolnád. Billingózz Te is!

Ingyenes regisztráció => 

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top