Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Fizess elő bármelyik Billingo szolgáltatásra, és ha még ma ki is fizeted, 2 ingyenes hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet! Kuponkód: PLUSZ2HO

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Átalányadó / Több mint 100 kérdésre válaszo…
Átalányadó - 2022.08.17. - 2 p. olvasás

Több mint 100 kérdésre válaszolt Böröczky Zsuzsi kisvállalati adószakértő a Billingo LIVE streamben

Az új KATA törvény bejelentése óta rengeteget foglalkoztunk a Billingón a KATÁsok helyzetével. A hétfő délutáni LIVE stream keretein belül azonban konkrétan a Billingósok kérdései kerültek napirendre. Vendégünkön, Böröczky Zsuzsin nem lehetett kifogni, elképesztő profizmussal és részletességgel válaszolta meg a legösszetettebb kérdéseket is.

Több mint 250 kérdésre válaszolt Böröczky Zsuzsi kisvállalati adószakértő a Billingo LIVE streamben

Böröczky Zsuzsi kisvállalati adószakértő az egyik leghitelesebb és legtapasztaltabb szakértő a témában. Nem is csoda, hogy rengetegen voltak kíváncsiak a szakvéleményére. A Billingo Facebook oldalára előzetesen is több mint 100 kérdés érkezett, a LIVE stream alatt pedig még tovább záporoztak az izgalmas és részletes kérdések. Így ebben az értékes másfél órában rendkívül sok oldalról közelíthettük meg a KATA és átalányadózás kérdéskörét.  

A beszélgetésről készült videót most Te is megnézheted. Ne hagyd ki! 

A videóban Böröczky Zsuzsi többek között beszélt 

 • az új KATA törvény hatályba lépését követő időszakról
 • a KATA, az iparűzési adó alá történő ki- és bejelentkezésekről
 • a jelenleg a KATÁs vállalkozásukat szüneteltetők feladatairól
 • az augusztus 31-ig KATÁsként kiszámlázott, de csak később befolyó bevételek adózásáról
 • a GYED-en, GYES-en lévők adózási lehetőségeiről
 • a kiegészítő tevékenységet végzők választható adózási formáról
 • a rokkantsági ellátásban részesülő KATA kisadózók kedvezményeiről, járulékkötelezettségeiről
 • a legfontosabb augusztus 31-i könyvelési teendőkről
 • az SZJA mentesség lehetőségeiről
 • a főállásúak és mellékállásúak járulékfizetési kötelezettségeiről
 • a megszűnés miatti kötelező bevallásokról és bejelentésekről 
 • és még sok-sok izgalmas és fontos kérdésről is. 

Sajnos az idő rövidsége miatt Zsuzsi az élő adásban nem tudott mindenre válaszolni, de a kérdéseket már továbbítottuk neki, és amint megérkeznek a válaszok, azokkal is frissítjük a blogposztot. Emellett létrehoztuk nektek a Billingo Átalányadó Asszisztens Facebook csoportot, amelyben addig is feltehetitek kérdéseiteket, szakértőink, így Böröczky Zsuzsi, Szilágyi Anita, Sárospataki Albert, Fülöp Olga és Mészáros Anikó válaszait pedig a kommentfolyamban érdemes bevárnod.

Addig is nézd meg a videót és küldd tovább minden ismerősödnek, akit csak érinthet a KATA változás. A tapasztalatunk az, hogy sok olyan kérdést meg is válaszoltunk már benne, amelyek most a közösségi oldal népét lázban tartják. Egy tea mellett is végig hallgathatod, érdemes.


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér