Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Átalányadó / Gyere, nézd meg, mennyire könn…
Átalányadó - 2022.08.30. - 2 p. olvasás

Gyere, nézd meg, mennyire könnyű lesz átalányadósként Billingóra váltani

Leendő átalányadósként sok változás ér most téged, és különösen fontos, hogy jó segítség mellett dönts. Olyan megoldásokat kell választanod, amelyekkel a most pluszban keletkező, havi több óra adminisztrációs időd megspórolod, valós időben láthatod az adóidat és fizetendő járulékaidat, és könnyűszerrel meg tudod oldani a havi bevallásod, akár könyvelői segítséggel, akár anélkül. A Billingónál órákról percekre rövidítjük a havi átalányadós feladataid idejét.

Számlázóváltás

Átalányadósként most nagyon megéri online számlázót váltanod, hiszen katásként így is, úgy is évet kell zárnod. Miért ne térnél át egy olyan érthető, profi rendszerre, amelyben az átalányadós létedet A-tól Z-ig jóformán teljes mértékben automatizálhatod, a leendő feladataidat órákról percekre csökkented, és vállalkozóként rengeteg pénzt is megspórolhatsz vele?

A segítségnyújtás emberi oldala

Az Átalányadó Asszisztens Plusz segítségével a fárasztó és kimerítő adminisztrációs munka drámaian csökkenthető, átalányadós vállalkozásod digitalizálttá és automatizálttá tehető anélkül, hogy hibafaktor kerülne a gépezetbe. A könyvelők és vállalkozók számára az átalányadózási ügyintézés valóban pár percre csökkenhet, valamint minden eddiginél átláthatóbbá válnak az átalányadós folyamatok. Önmagában már ez is felbecsülhetetlen érték, emellett pedig az ügyfélszolgálat és a Billingo Átalányadó Asszisztens Facebook Csoport is segít neked. Mindenre választ tudunk adni, ami az átalányadózással kapcsolatos.

Nem csak meglévő partnereink elégedettségéért teszünk meg mindent, új ügyfeleink mögé is teljes mellszélességgel állunk. A regisztráció tényleg csak pár kattintás, ez után pedig a partner- és termékimportunkra is támaszkodhat a felhasználó. A NAV-os és könyvelői összekötés is pillanatok alatt készen lehet.


Más online számlázónál van előfizetésed? Jóváírjuk!

Szeretnénk a lehető legkönnyebbé tenni egy esetleges számlázó-költözést. Úgy gondoljuk, hatalmas segítség a gazdaságilag is nehéz helyzetben, ha a meglévő előfizetésed átvesszük, így nem bukod el az eddig befektetett összeged. Hátralévő részét jóváírjuk, és olyan csomagot kapsz segítségül számlázási és átalányadós szolgáltatással, amilyet szeretnél. A Billingo Business csomagban például a legmagasabb pályázatfigyelőt kaphatod havi tanácsadási lehetőséggel, emellé teljes céginformációs csomagot, amivel Magyarország összes cégének, leendő és meglévő partnereid adatait érheted el. 

Extra költségek nélkül sorolunk át csomagjaink bármelyikébe. Más számlázóban lévő előfizetésed hátralévő időszakát a számodra leginkább megfelelő Billingo előfizetésben írjuk jóvá. Kérésedet jelezd ügyfélszolgálatunknak a hello@billingo.hu címen, kollégáink a tökéletes opció kiválasztásában is segítenek.

Ha elakadsz, segítünk! Keresd bátran ügyfélszolgálatunkat.


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023