Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Dr. Kálix Géza

Dr. Kálix Géza

Adószakértő

dr. Kálix Géza a JB Consulting CEO-ja, jogász-közgazdász és adószakértő segíti a jövőben a Billingo felhasználóit nemzetközi adózás, könyvvizsgálat és államigazgatással kapcsolatos képviselet témákban. Ismerd meg Gézát!

dr. Kálix Géza a JB Consulting Kft. ügyviteli és könyvviteli, valamint a pénzügyi tanácsadó cégcsoport tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. Végzettségét tekintve jogász-közgazdász és adószakértő. A Billingo szakértői cikkeiben tapasztalatára és több mint 15 éves gyakorlatára támaszkodva számos hasznos tanáccsal tudja majd ellátni a számlázó felhasználóit.

Szakterülete a hazai és nemzetközi adózás, a könyvvizsgálat, az államigazgatási eljárásokkal kapcsolatos képviselet, valamint a mikro, kis és középvállalkozások érdekképviselete.

Géza 2012-ben elnyerte az Év Vállalkozója és a Budapest Gazdaságáért díjakat. Legfőbb célja és hitvallása, hogy olyan pénzügyi szolgáltatásokkal és tanácsokat tudjon biztosítani a hazai vállalkozások számára, amely képes partnerei eredményességét növelni és sikereiket elősegíteni. 

dr. Kálix Géza szakértői cikkeiben hasznos tanácsokat és tippeket olvashatsz majd adóügyekről, nemzetközi adózásról és könyvvizsgálattal kapcsolatban is. Írásait megtalálod a Billingo blogban, ahol a kérdezni is tudsz tőle a témákban. 

Nagyon köszönjük Géza, hogy a szakértelmeddel támogatod a Billingo család munkáját!


Tovább
Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top