Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Dr. Kálix Géza

Dr. Kálix Géza

Adószakértő

dr. Kálix Géza a JB Consulting CEO-ja, jogász-közgazdász és adószakértő. Ő segíti a jövőben a Billingo felhasználóit nemzetközi adózás, könyvvizsgálat és államigazgatással kapcsolatos képviselet témákban. Ismerd meg Gézát!

dr. Kálix Géza a JB Consulting Kft. ügyviteli és könyvviteli, valamint a pénzügyi tanácsadó cégcsoport tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. Végzettségét tekintve jogász-közgazdász és adószakértő. A Billingo szakértői cikkeiben tapasztalatára és több mint 15 éves gyakorlatára támaszkodva számos hasznos tanáccsal tudja majd ellátni a számlázó felhasználóit.

Szakterülete a hazai és nemzetközi adózás, a könyvvizsgálat, az államigazgatási eljárásokkal kapcsolatos képviselet.  Emellett a mikro, kis- és középvállalkozások érdekképviselete.

Géza 2012-ben elnyerte az Év Vállalkozója és a Budapest Gazdaságáért díjakat. Legfőbb célja, hogy olyan pénzügyi szolgáltatásokkal és tanácsokat tudjon biztosítani a hazai vállalkozások számára, amely képes partnerei eredményességét növelni. Elősegíteni sikereiket.

dr. Kálix Géza szakértői cikkeiben hasznos tanácsokat és tippeket olvashatsz majd adóügyekről, nemzetközi adózásról és könyvvizsgálattal kapcsolatban is. Írásait megtalálod a Billingo blogban, ahol a kérdezni is tudsz tőle a témákban. 

Nagyon köszönjük Géza, hogy a szakértelmeddel támogatod a Billingo család munkáját!


Tovább
Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top