Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Dr. Smitnya Sándor

Dr. Smitnya Sándor

Ügyvéd, NAV témák

Dr. Smitnya Sándor adóeljárásokra specializálódott ügyvéd is csatlakozott a Billingo szakértői csapatához. A tapasztalt szakember az adóellenőrzések és a vállalkozásban felmerülő egyéb adóhatósági eljárások témáiban támogatja majd hasznos tanácsokkal a Billingo felhasználóit. Szakértő cikkeit a Billingo blogon olvashatod. Ismerd meg Sándort!

Sándor a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi karán szerzett jogi diplomát. Ezt követően a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál dolgozott adóellenőrként. 

Az adóhivatali pályáját 2015-ben az ügyvédi hivatásra cserélte. Adóellenőri tapasztalatait felhasználva jelenleg a Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda partner ügyvédjeként támogatja ügyfeleit komplex üzleti és jogi megoldásokkal. 

Dr. Smitnya Sándor szakterülete az Áfa ellenőrzés, de óriási tapasztalata van a TAO-s, KATA-s és magánszemélyeket érintő adóhatósági eljárásokban is. 

Munkája során szinte napi szinten foglalkozik az adóeljárások különböző területeivel, így teljes körűen tudja képviselni ügyfeleit a megbízólevél átvételétől akár a bírósági jogorvoslati fórumokig, támogatói, jogkövetői és adóellenőrzési oldalon egyaránt. 

Az adójogon túl rendszeresen foglalkozik követeléskezeléssel, ingatlanjoggal, valamint társasági és polgári joggal is. 

Dr. Smitnya Sándor adóeljárásokra specializálódott ügyvéd szakértői, támogató cikkeit hamarosan a Billingo blogon is olvashatod. Írásaiban kiemelten foglalkozik majd az adóeljárásokkal, az Adóhatóság aktuális ellenőrzési terveivel, a jogkövetést segítő eljárásokkal és célcsoportokkal, valamint az adóeljárások jogkövetkezményeivel. Természetesen tőle is tudsz majd kérdezni a fenti témákban. 

Tovább
Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top