Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Dr. Treer Ferenc

Dr. Treer Ferenc

Ügyvéd, jogi témák

Dr. Treer Ferenc Mór, a Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda ügyvédje is segíti a jövőben a Billingósokat. Feri a társasági és kereskedelmi jogban van igazán otthon, de óriási tapasztalata van egyéb, kapcsolódó ágazatokban is. Szakértő cikkei sokat segíthetnek a Billingo felhasználónak. Ismerd meg Ferit!

Dr. Treer Ferenc Mór ügyvéd, a Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda tagja több éve foglalkozik a társasági és kereskedelmi joggal, ügyfelei között a legkülönbözőbb piaci szereplők is megtalálhatók. 

Szakterülete a társasági és kereskedelmi jog, a fogyasztóvédelem, az élelmiszerjog, az ingatlanjog és a vagyonkezelés. 

Dr. Treer Ferenc Mór csapatával közreműdik az ügyfeleik stratégiai tervezési feladataiban és a megvalósításban egyaránt. Ügyfelei között élelmiszerkereskedő vállalatok, gyógyszerforgalmazók, kozmetikai gyártók, építési vállalkozók és vendéglátóhelyek is megtalálhatók. Így rendkívül sokféle tapasztalattal rendelkezik a közreműködések és képviseletek kapcsán.

Mindennapi munkája során a megoldás keresése előtt az alapprobléma megértését tekinti a legfőbb feladatnak. Ennek szellemében szorosan együttműködik a megbízó menedzsmentjével, egészen az üzleti döntés meghozatalától és a motivációk megfogalmazásától kezdődően. Úgy véli, munkájával így valós értéket teremthet ügyfelei számára.

Dr. Treer Ferenc Mór szakértői cikkeit is olvashatod a Billingo blogon, amelyekben a hazai kereskedelmi jog útvesztőiben segít majd eligazodni a Billingo olvasói számára. 

Olyan izgalmas témákban olvashatsz tőle hasznos tanácsokat és ötleteket, mint a szerződések felépítése, az operatív működést érintő hazai szabályozások vagy a hatékony követeléskezelés és biztosítéki rendszerek kialakítása. A fenti témákban persze kérdezni is tudsz majd a szakértőtől.

Tovább
Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top