Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Farkas Dezső

Farkas Dezső

Céginformáció

A cégjog és a pénzügyek a vállalkozó lét legfontosabb területei közé tartoznak. Óriási siker, hogy a Farkas Dezsőt, a Cégjelző Kft. ügyvezetőjét is a Billingo szakmai csapatában üdvözölhetjük, és kompetenciáit a billingósok is kamatoztathatják. Ismerd meg Dezsőt!

Farkas Dezső a Cégjelző Kft. ügyvezetője, 2013 óta dolgozik a céginformáció területén. A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett pénzügy mesterszakon és vállalati pénzügyek szakirányon. 

Eredményeiért Köztársasági ösztöndíjat kapott, az egyetemen megalapította a Pro Nobilitas ösztöndíjat, és az 50 tehetséges magyar fiatal közé is beválasztották, a Magyar Templeton Program támogatottja.

Szakterülete a cégjog és a vállalkozási pénzügyek.

Dezső nevéhez 2 TEDx előadás is fűződik, 2015-ben az ASEF Young Leaders Summit eseményen Luxemburgban a 150 országból résztvevő fiatal vezetők közül ő képviselte Magyarországot, a Youth Leaders Forum alumnija, valamint a WEF Global Shapers Budapest Hub exkurátora.

Dezső jelenleg a Cégjelző Kft. ügyvezetőjeként olyan előfizetéses alapú céginformációs rendszert épít, amely a cégek, egyéni vállalkozók, civil szervezetek és költségvetési szervek adatbázisát, jogi és pénzügyi adatait tartalmazza. Erős technológiai alapú szolgáltatása könnyen alkalmazható. Vállalkozása a leggyorsabban fejlődő és leginnovatívabb cég az iparágban.

Kiemelt feladatának érzi edukálni a hazai piacot a cégjog és a pénzügy területén, hogy minél többen ingyenesen is hozzáférjenek a vállalkozáshoz szükséges egyik legfontosabb két terület alapinformációihoz.

Farkas Dezső szakmai cikkeit a Billingo blogon is megtalálod. Rengeteg hasznos és értékes tartalmat olvashatsz majd tőle cégjog, vállalati pénzügyek és vállalkozás különböző témáiban, és természetesen kérdezni is tudsz majd tőle. 

Tovább
1 általa írt szakértői cikk
Egyéb - 2019.11.27. - 4 p. olvasás

10 fontos cégjogi alapfogalom érthetően

Amikor elkezdtem ismerkedni az alapinformációkkal, csupa paragrafusjeleket és zárójeleket láttam, mindezt nehezen érthető jogi megfogalmazással fűszer...

Farkas Dezső
Farkas Dezső Céginformáció
Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top