Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Farkas Dezső

Farkas Dezső

Céginformáció

A cégjog és a pénzügyek a vállalkozó lét legfontosabb területei közé tartoznak. Óriási siker, hogy a Farkas Dezsőt, a Cégjelző Kft. ügyvezetőjét is a Billingo szakmai csapatában üdvözölhetjük, és kompetenciáit a billingósok is kamatoztathatják. Ismerd meg Dezsőt!

Farkas Dezső a Cégjelző Kft. ügyvezetője, 2013 óta dolgozik a céginformáció területén. A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett pénzügy mesterszakon és vállalati pénzügyek szakirányon. 

Eredményeiért Köztársasági ösztöndíjat kapott. Az egyetemen megalapította a Pro Nobilitas ösztöndíjat, és az 50 tehetséges magyar fiatal közé is beválasztották, a Magyar Templeton Program támogatottja.

Szakterülete a cégjog és a vállalkozási pénzügyek.

Dezső nevéhez 2 TEDx előadás is fűződik. 2015-ben az ASEF Young Leaders Summit eseményen Luxemburgban a 150 országból résztvevő fiatal vezetők közül ő képviselte Magyarországot. A Youth Leaders Forum alumnija, valamint a WEF Global Shapers Budapest Hub exkurátora.

Dezső jelenleg a Cégjelző Kft. ügyvezetőjeként egy előfizetéses alapú céginformációs rendszert épít. Ez a cégek, egyéni vállalkozók, civil szervezetek és költségvetési szervek adatbázisát, jogi és pénzügyi adatait tartalmazza. Erős technológiai alapú szolgáltatása könnyen alkalmazható. Vállalkozása a leggyorsabban fejlődő és leginnovatívabb cég az iparágban.

Kiemelt feladatának érzi edukálni a hazai piacot a cégjog és a pénzügy területén. Célja, hogy minél többen ingyenesen is hozzáférjenek a vállalkozáshoz szükséges egyik legfontosabb két terület alapinformációihoz.

Farkas Dezső szakmai cikkeit a Billingo blogon is megtalálod. Rengeteg hasznos és értékes tartalmat olvashatsz majd tőle cégjog, vállalati pénzügyek és vállalkozás különböző témáiban, és természetesen kérdezni is tudsz majd tőle. 

Tovább
1 általa írt szakértői cikk
Egyéb - 2019.11.27. - 4 p. olvasás

10 fontos cégjogi alapfogalom érthetően

Amikor elkezdtem ismerkedni az alapinformációkkal, csupa paragrafusjeleket és zárójeleket láttam, mindezt nehezen érthető jogi megfogalmazással fűszer...

Farkas Dezső
Farkas Dezső Céginformáció
Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram