Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Horváth György

Horváth György

Könyvelés

Horváth György könyvvizsgáló és igazságügyi könyvszakértőt is a Billingo szakértői csapatában üdvözölhetjük. Könyvvizsgálat, könyvelés és bérszámfejtés témákban olvashatsz tőle hasznos cikkeket a Billingo blogban. Ismerd meg a Horváth Györgyöt!

Horváth György közgazdász, okleveles könyvvizsgáló és igazságügyi könyvszakértő. 1976 óta van a pályán, a mai napig együtt él a szakmával, gyakorlati tapasztalatait a billingósok is hasznosíthatják cikkeiből. 

Szakterülete a könyvvizsgálat, a könyvszakértés, az adó- és vállalkozási tanácsadás, könyvelés és bérszámfejtés. 

György önálló könyvelő irodáját 30 éve nyitotta meg Veszprémben, jelenleg 30 fős csapatával 500 ügyfél könyvelését, könyvvizsgálatát látják el.

Tisztában van vele, hogy a gyorsan változó jogszabályok követése és értelmezése jelentős erőforrást igényel a vállalkozásoktól. Ezért kiemelt feladatának tekinti a jogszabályi labirintusban való eligazodás elősegítését. 

Horváth György szakértői cikkeiben értékes tartalmakat olvashatsz majd a könyvelés, bérszámfejtés és könyvvizsgálat témákban. Továbbá az aktuális jogszabályi változások értelmezéséről. Írásait keresd a Billingo blogban, ahol kérdezni is tudsz tőle. Tovább
Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top