Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Lemák Gábor

Lemák Gábor

Fintech

Lemák Gábor fintech szakértő is csatlakozott a Billingo szakértői csapatához. Gábor a kockázati tőkebefektetések, a kockázatkezelés és a fintech szakértője. Ezekben a témákban olvashatsz tőle izgalmas cikkeket a Billingo blogon.

Lemák Gábor végzettsége szerint közgazdász, a Fintechzone.hu szakértője. Olyan digitális pénzügyi megoldásokkal foglalkozik, amelyek a pénzügyeket egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóbbá teszik. Kisujjában van a fintech világ. Nyomon követi a legújabb technológiákat, hasznos tanácsai vannak a törvényi szabályozói változásokra. Rengeteg izgalmas dolgot tud mesélni a nyílt bankolásról vagy az azonnali fizetési lehetőségekről. 

Szakterületei a fintech megoldások, a digitális pénzügyek, a hazai elektronikus kereskedelem és az informatikai stratégiák készítése.

Gábor 2000-től foglalkozik a kockázati tőkebefektetések, a kockázatkezelés, valamint a fúziók és felvásárlások magyarországi trendjeivel. 2001-ben társalapítóként részt vett a GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. létrehozásában, ahol főként a hazai elektronikus kereskedelem elemzésében és informatikai stratégiák készítésében szerzett tapasztalatot. 

2007-től a GKI Tanácsadó Kft igazgatójaként multinacionális vállalatok számára nyújtott stratégiai tanácsadást. 2008-tól pedig a Magyar Telekom kezdeményezésére létrejött Mobilitás és Multimédia Klaszter igazgatója. 70 infokommunikációs területen működő vállalkozás közös kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységét koordinálja.

2011-től Gábor lett a Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone, az OTP és a MasterCard közös összefogásában létrejött Magyar Mobiltárca Szövetség főtitkára. 2015-ben a TOP 25 ICT menedzser közé is beválasztották, ebben az évben alapította meg a FinTech Group Digitális Pénzügyi Technológiák Központot.

Rendszeresen találkozhatunk pénzügyi konferenciák előadójaként. Többek között színpadra állt a Pénzügyi IT 2017, a Portfolio Banking Technology 2016, a Biztosítás 2016, a CEE Financial Summit 2015 rendezvényen. Valamint a pénzügyi IT 2015, a Portfolio.hu Pénzügyi IT 2013 és 2014 eseményein.

Lemák Gábor a Billingo szakértői csapatában digitális pénzügyi szakemberként és fintech szakértőként rengeteg értékes információt ad majd át a Billingo felhasználóinak. Keressétek cikkeit a Billingo blogon.

Tovább
Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top