Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Lemák Gábor

Lemák Gábor

Fintech

Lemák Gábor fintech szakértő is csatlakozott a Billingo szakértői csapatához. Gábor a kockázati tőkebefektetések, a kockázatkezelés és a fintech szakértője. Ezekben a témákban olvashatsz tőle izgalmas cikkeket a Billingo blogon.

Lemák Gábor végzettsége szerint közgazdász, a Fintechzone.hu szakértője. Olyan digitális pénzügyi megoldásokkal foglalkozik, amelyek a pénzügyeket egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóbbá teszik. Kisujjában van a fintech világ. Nyomon követi a legújabb technológiákat, hasznos tanácsai vannak a törvényi szabályozói változásokra. Rengeteg izgalmas dolgot tud mesélni a nyílt bankolásról vagy az azonnali fizetési lehetőségekről. 

Szakterületei a fintech megoldások, a digitális pénzügyek, a hazai elektronikus kereskedelem és az informatikai stratégiák készítése.

Gábor 2000-től foglalkozik a kockázati tőkebefektetések, a kockázatkezelés, valamint a fúziók és felvásárlások magyarországi trendjeivel. 2001-ben társalapítóként részt vett a GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. létrehozásában, ahol főként a hazai elektronikus kereskedelem elemzésében és informatikai stratégiák készítésében szerzett tapasztalatot. 

2007-től a GKI Tanácsadó Kft igazgatójaként multinacionális vállalatok számára nyújtott stratégiai tanácsadást. 2008-tól pedig a Magyar Telekom kezdeményezésére létrejött Mobilitás és Multimédia Klaszter igazgatója. 70 infokommunikációs területen működő vállalkozás közös kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységét koordinálja.

2011-től Gábor lett a Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone, az OTP és a MasterCard közös összefogásában létrejött Magyar Mobiltárca Szövetség főtitkára. 2015-ben a TOP 25 ICT menedzser közé is beválasztották, ebben az évben alapította meg a FinTech Group Digitális Pénzügyi Technológiák Központot.

Rendszeresen találkozhatunk pénzügyi konferenciák előadójaként. Többek között színpadra állt a Pénzügyi IT 2017, a Portfolio Banking Technology 2016, a Biztosítás 2016, a CEE Financial Summit 2015 rendezvényen. Valamint a pénzügyi IT 2015, a Portfolio.hu Pénzügyi IT 2013 és 2014 eseményein.

Lemák Gábor a Billingo szakértői csapatában digitális pénzügyi szakemberként és fintech szakértőként rengeteg értékes információt ad majd át a Billingo felhasználóinak. Keressétek cikkeit a Billingo blogon.

Tovább
Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram