Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Németh Mónika

Németh Mónika

Openbanking

Óriási megtiszteltetés, hogy Németh Mónika szabályozási stratéga, fintech szakértő, a PSD2 és a nyílt bankolás megszállottja is csatlakozott a Billingo szakértői csapatához. Mónika érdekes, előremutató, a digitális bankolás átalakulásáról és jövőjéről szóló szakmai írásait is olvashatod a Billingo blogon. Ismerd meg Mónikát!

Szakterületei a PSD2, a nyílt bankolás (open banking), valamint a a technológiai fejlődés szabályozói és befogadási kérdései.

Mónika a kezdetek óta a digitális átalakulás része. A távközlési piac megnyitása és a szektor digitális átalakulása óta, közel 20 évig dolgozott a Magyar Telekomnál a szabályozási stratégiai terület sikerorientált csapatának szakmai vezetőjeként. A szabályozásban rejlő üzleti lehetőségek kiaknázása mellett az Európai Uniós szélessávú hálózatok építésében, az internethasználatot elősegítő és digitális innovációs projektekben is részt vett. 

Az inkumbensnél töltött évek után közigazgatási oldalon a távközlési szektor kormányzati stratégiájának kialakítása és megvalósítása volt a feladata. 

2015-ben közreműködött a FinTech Group megalapításában, azzal a nem titkolt céllal, hogy a csapattal hidat képezhessenek a bankok és a fintech cégek között. Megszállottan keresik a technológia, a szabályozás, a pénzügyi szektor digitális transzformációjában rejlő lehetőségeket.

Mónika a csapattal 2017-ben indította el a Fintechzone.hu szakmai blogot, ahol a pénzügyek, a digitális technológia, az open banking és a fintech izgalmas és érdekes világáról posztolnak. 

Németh Mónika a Billingo szakértői csapatában szabályozási stratégaként, az open banking és a fintech témák szakértőjeként oszt majd meg értékes és figyelemreméltó információkat a Billingo olvasóival. Szakmai cikkeit keresd a Billingo blogon!


Tovább
Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top