Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Németh Mónika

Németh Mónika

Openbanking

Óriási megtiszteltetés, hogy Németh Mónika szabályozási stratéga, fintech szakértő, a PSD2 és a nyílt bankolás megszállottja is csatlakozott a Billingo szakértői csapatához. Mónika érdekes, előremutató, a digitális bankolás átalakulásáról és jövőjéről szóló szakmai írásait is olvashatod a Billingo blogon. Ismerd meg Mónikát!

Szakterületei a PSD2, a nyílt bankolás (open banking), valamint a a technológiai fejlődés szabályozói és befogadási kérdései.

Mónika a kezdetek óta a digitális átalakulás része. A távközlési piac megnyitása és a szektor digitális átalakulása óta, közel 20 évig dolgozott a Magyar Telekomnál. A szabályozási stratégiai terület sikerorientált csapatának szakmai vezetője volt. A szabályozásban rejlő üzleti lehetőségek kiaknázása mellett több más projektben is részt vett. Így az Európai Uniós szélessávú hálózatok építésében, az internethasználatot elősegítő és digitális innovációs projektekben.

Az inkumbensnél töltött évek után közigazgatási oldalon a távközlési szektor kormányzati stratégiájának kialakítása és megvalósítása volt a feladata. 

2015-ben közreműködött a FinTech Group megalapításában, azzal a nem titkolt céllal, hogy a csapattal hidat képezhessenek a bankok és a fintech cégek között. Megszállottan keresik a technológia, a szabályozás, a pénzügyi szektor digitális transzformációjában rejlő lehetőségeket.

Mónika a csapattal 2017-ben indította el a Fintechzone.hu szakmai blogot. A pénzügyek, a digitális technológia, az open banking és a fintech izgalmas és érdekes világáról posztolnak. 

Mónika a Billingo szakértői csapatában szabályozási stratégaként, az open banking és a fintech témák szakértőjeként oszt meg értékes információkat a Billingo olvasóival.  Szakmai cikkeit keresd a Billingo blogon!

Tovább
1 általa írt szakértői cikk
Fintech - 2020.02.20. - 8 p. olvasás

Mit hozhat a nyílt bankolás, a PSD2 a könyvelőknek?

Tavaly ősztől elindult a nyílt bankolás az EU-ban, ami egyrészt lehetőséget biztosít a bankszámla történet hasznosítására. Másrészt számos könnyítést ...

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram