Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Németh Mónika

Németh Mónika

Openbanking

Óriási megtiszteltetés, hogy Németh Mónika szabályozási stratéga, fintech szakértő, a PSD2 és a nyílt bankolás megszállottja is csatlakozott a Billingo szakértői csapatához. Mónika érdekes, előremutató, a digitális bankolás átalakulásáról és jövőjéről szóló szakmai írásait is olvashatod a Billingo blogon. Ismerd meg Mónikát!

Szakterületei a PSD2, a nyílt bankolás (open banking), valamint a a technológiai fejlődés szabályozói és befogadási kérdései.

Mónika a kezdetek óta a digitális átalakulás része. A távközlési piac megnyitása és a szektor digitális átalakulása óta, közel 20 évig dolgozott a Magyar Telekomnál. A szabályozási stratégiai terület sikerorientált csapatának szakmai vezetője volt. A szabályozásban rejlő üzleti lehetőségek kiaknázása mellett több más projektben is részt vett. Így az Európai Uniós szélessávú hálózatok építésében, az internethasználatot elősegítő és digitális innovációs projektekben.

Az inkumbensnél töltött évek után közigazgatási oldalon a távközlési szektor kormányzati stratégiájának kialakítása és megvalósítása volt a feladata. 

2015-ben közreműködött a FinTech Group megalapításában, azzal a nem titkolt céllal, hogy a csapattal hidat képezhessenek a bankok és a fintech cégek között. Megszállottan keresik a technológia, a szabályozás, a pénzügyi szektor digitális transzformációjában rejlő lehetőségeket.

Mónika a csapattal 2017-ben indította el a Fintechzone.hu szakmai blogot. A pénzügyek, a digitális technológia, az open banking és a fintech izgalmas és érdekes világáról posztolnak. 

Mónika a Billingo szakértői csapatában szabályozási stratégaként, az open banking és a fintech témák szakértőjeként oszt meg értékes információkat a Billingo olvasóival.  Szakmai cikkeit keresd a Billingo blogon!

Tovább
2 általa írt szakértői cikk
Fintech - 2020.05.11. - 6 p. olvasás

Az OTP SmartBank is olvassa az azonnali fizetési QR-kódot. Megmozdult a piac, jönnek a részletek.

A myRaiffeisen mobilbanki alkalmazás után az OTP SmartBank is felkészült az azonnali fizetési QR-kód olvasására. Hamarosan a QR-kód lefotózásával is f...

Fintech - 2020.02.20. - 8 p. olvasás

Mit hozhat a nyílt bankolás, a PSD2 a könyvelőknek?

Tavaly ősztől elindult a nyílt bankolás az EU-ban, ami egyrészt lehetőséget biztosít a bankszámla történet hasznosítására. Másrészt számos könnyítést ...

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés