Sikersztorik

A Billingo hasznosulása egy családi vállalkozásként működő irodánál

Nézd meg a történetet (01:20)

Kápli-Rózsa Ildikó a lányával, Pfárer Klementinával közösen működtet könyvelői, adótanácsadó, illetve gazdasági szakmunkát szolgáltató irodát. Sikeres praxist tudhatnak magukénak, amelyhez közvetetten a Billingo használata is hozzájárult.

Mesélsz kicsit a működésetekről?

Családi vállalkozásként, a lányommal dolgozunk egy irodában. Ő többségében az irodában végez adatrögzítési, számviteli és egyéb ügyintézési munkákat. 2019-ben szerezte meg a mérlegképes könyvelői képesítését, de már több éve ügyintézőként dolgozik ezen területen.

Ami engem illet, 18 éve végeztem mérlegképes könyvelőként, két éve pedig adótanácsadóként is dolgozom. Az esetek döntő többségében a nagyobb partnereim irodáiban és telephelyein tartózkodom, ezért nem mindig vagyok az irodában.

Ezek a nagyobb cégek ugyanis megfelelő ügyintézői és kiszolgálói csapattal rendelkeznek, így a gazdasági munkánk számukra is könnyítést jelent. A könyvelésen kívül egyébként gazdasági szakmunkával is segítem őket.

A saját vállalkozásomat, illetve irodámat, immáron 12 éve működtetem, továbbá folyamatosan bővítem.

Jellemzően kikkel dolgoztok együtt?

Teljeskörű számviteli, adótanácsadói, bér- és munkaügyi feladatokat látunk el, többek között a kereskedelmi, vendéglátói, szolgáltatói szektorban tevékenykedő vállalkozások számára.

Dolgozunk együtt például a kisebb kis fodrászatként, kőművesként, ácsként működő egyéni vállalkozóktól kezdve, az építőiparban dolgozó vállalkozásokkal is. Az ügyfélkörünkbe tartoznak még éttermek, pékségek, háziorvosok, webkereskedelmi cégek, vastelepek.

Mindezek mellett a hulladékgazdálkodás, szállítmányozás, illetve a környezettudatos energiaszolgáltatás piaci szereplőivel is van együttműködésünk. Látható tehát, hogy szélesebb vállalkozói kört próbálunk kiszolgálni. Így azt szeretnénk elérni, hogy a tudásunk ne váljon monotonná, egyirányúvá.

Miként működik nálatok a számlázás, és miért a Billingo-t használjátok hozzá?

Ügyfeleinkkel hosszú távú együttműködésben, több éves partneri viszonyban dolgozunk együtt. Ennek megfelelően a számlázási szokásunk is állandónak tekinthetők. A partnerrel aláírt szerződés szerint, az általunk elvégzett munka alapján, utólagosan számlázunk az ügyfeleinknek.

A Billingo használata mellett az szólt, hogy könnyen kezelhető, átlátható, és felhasználóbarát programról beszélünk. Külön előnynek számítanak a mi esetünkben a szép számlaformátumok.

A Billingo ráadásul a könyvelőprogramokba is integrálható, emellett pedig a nagy tételszámú vállalkozások számlái importerrel szintén könnyen kezelhetővé válnak.


Felkészültél a számlázásod modernizálására?

Már vár a Billingo fiókod!

Billy
Oldal tetejére