Az év eddigi legjelentősebb fejlesztése rajtolt áprilisban a Billingóban

Billingo hírek 2021.05.11. - 2 p. olvasás

Billingósként minden bizonnyal Te is nyitott vagy a digitális megoldásokra. Szereted, ha a számodra fontos információkat, adatokat néhány kattintással, bármikor, bárhol elérheted. Megértjük, mi is így gondolkodunk és éppen ez a hozzáállás vezetett a Billingo legújabb, idén az eddigi legnagyobb durranásának, a Pályázatfigyelőnek a létrehozásához. És ez még nem minden!

Vége a postai sorban állásnak, itt az új Postai feladás

A nyomtatás, a borítékolás, az utazás és postai sorban állás a számlázás legidőigényesebb feladatai. Mit szólnál, ha mostantól mindezt gombnyomásra, a Billingódból intézhetnéd?

A napokban debütált Postai feladás funkció neked is aranyat ér, ha a partnereid vagy könyvelőd elvárja a papír alapú számlázást, Te viszont már nem akarod a drága idődet a postai sorban állásra pazarolni. 

A Postai feladás funkcióval ugyanolyan egyszerűen kiállíthatod a számláidat, mint korábban, a nyomtatást, borítékolást és postai feladást viszont mostantól a Billingo intézheti helyetted. 

Természetesen a Billingón keresztül is feladhatod elsőbbségivel, ajánlottan vagy akár tértivevénnyel is a számláidat. Mi több, belföldre és külföldre is címezheted a leveleket. A számlád ugyanúgy célba ér, te viszont akár órákat is spórolhatsz.  

Olvass róla többet a Billingo blogban => 


Íme az új büszkeségünk: A Pályázatfigyelő

A Pályázatfigyelő a billingósok egyik leghasznosabb funkciója, hiszen pénzt, értékes pályázati milliókat hozhat a házhoz. A rendszerben Magyarország szinte minden pályázati lehetőségét megtalálod, a találatok között pedig saját preferenciáid szerint is szűrhetsz. 

De ez még nem minden!

A Billingo Pályázatfigyelő nem egy egyszerű információs oldal! Valódi társad és hatékony segítséged lesz a pályázati milliók megszerzésében!

Próbáld ki => 

Előfizetőként 

  • 5 szűrési beállítást elmenthetsz, így a rendszer azonnal értesít, ha a szempontjaidnak megfelelő pályázat jelenik meg, 
  • követést állíthatsz be, így mindig tudni fogod, ha változik egy pályázati kiírás, 
  • ingyenes előminősítést kérhetsz, így 48 órán belül tisztában leszel a pályázati esélyeiddel, 
  • havi 1 órás profi pályázati tanácsadást is igényelhetsz, ahol tapasztalt pályázatíró válaszol a kérdéseidre. 

A Pályázatfigyelő változásairól az előfizetőknek havonta összefoglalást is küldünk, így garantáltan nem maradsz le az aktualitásokról!

Olvass róla többet a blogban => 


Újdonság: NAV Online Számla státusz lekérési lehetőség

Az Adatexportok közé új fejlesztésként került be a NAV Online Számla lekérési lehetőség. Az újítással mostantól XLSX formátumban készíthetsz adatexportot a korábban kiállított számláid Online Számla státuszáról. 

A táblázatod tartalmazza: 

  • a számla sorszámát, 
  • tranzakciós azonosítót, amivel a számla bekerült a NAV Online Számla rendszerébe
  • a státuszt, (Pl. a számla adatszolgáltatás feldolgozása sikeresen befejeződött, Az adott számla tartalma NAV adatszolgáltatásra nem kötelezett stb.)
  • NAV üzenetet (Pl. számlád beküldve, minden rendben!, Nincs számlaadat-szolgáltatási kötelezettség stb.)

Ez azért jó, mert bármikor néhány gombnyomással ellenőrizheted, hogy sikeres volt-e a kötelező NAV online számlaadat-szolgáltatásod!

Az új fejlesztések ismét értékes órákat spórolhatnak neked, és a Pályázatfigyelő esetében akár támogatási milliókhoz is hozzásegíthetnek. Jól hangzik, igaz?

Használd őket minden nap! 

A Billingód megint többet tud, mint gondolnád! És ez még nem minden, hamarosan jön a folytatás!

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top