Nehezen találsz jó munkaerőt? Itt a megoldásod.

Nehezen találsz jó munkaerőt? Itt a megoldásod.

Jelentkezz online a Csapatbővítő Csütörtök eseményünkre a részletekért!

Bezárás

Billingo One - Egy helyen minden, ami kell

Használd kompromisszumok nélkül a Billingo szolgáltatásait egy csomagban! Kevésbé forgácsolódik szét a vállalkozásod adminisztrációja, ha a folyamatok nagyját egyetlen helyen végezheted el. Hatékonyabb és gyorsabb munkavégzés vár rád a Billingo One világában. A piaci ár töredékéért kaphatsz az online számlázód mellé egy csomó, vállalkozásod digitalizálását segítő megoldást. Egy pakkban van minden, hogy ne vessz el a megoldások közt.

Billingo One - Egy helyen minden, ami kell
Óriási lehetőségek egy kompakt csomagban

Óriási lehetőségek egy kompakt csomagban

Az a vállalkozás marad fenn sokáig a térképen, amelyik könnyen alkalmazkodik a modern idők kihívásaihoz. A digitalizálási és automatizálási folyamatok fenntarthatóak, és lényegesen leegyszerűsítik a céges mindennapokat. A váltás olyan, mintha egy Edison izzót cserélnél LED-világításra. Sokkal nagyobb fényben tündökölhet az egyébként hatékonyabban működő céged.

Kipróbálnád? Válts Billingo One-ra, és tartozz a vállalatok krémjéhez!

A Billingo One előnyei

A Billingo One előnyei

 • Egy helyen a legfontosabb eszközök
 • Automatizált megoldások
 • Megbízható információk
 • Vállalkozássegítő, -támogató ügyfélszolgálat (telefonon is elérhető)
 • Elképesztő áron

Olyan csomagot hoztunk nektek létre, amely leegyszerűsíti a vállalati folyamatokat, hogy maximálisan arra koncentrálhassatok, amire szeretnétek. Havonta alig 5 ezer forintért megfizethetetlen mennyiségű stresszt veszünk le a válladról!

Amiket azonnal használhatsz

 • Online Számlázó Pro

Automatizáltan állítható ki mindenfajta bizonylattípus korlátlanul, akár még ismétlődéssel is. Ráadásul a rendszer automatikusan fizetettre állíthatja a teljesített számlákat, és még az értékesítési folyamat dokumentálásában is segít (szállítólevél, teljesítési igazolás, ajánlat, megrendelőlap stb).

 • Pályázatfigyelő

A Pályázatfigyelőben minden hazai lakossági és céges pályázatot elérsz, egyedi szűréseket állíthatsz be, és a rendszer automatikusan értesít, ha neked való tender indul. A csomag a pályázati előminősítést is tartalmazza, ráadásul havi 1 órában profi pályázatíró válaszol a kérdéseidre, hogy a lehető leghatékonyabban élj a lehetőségeiddel, és dőljenek a pályázati pénzek.

 • Céginfó

A Céginfóban minden hazai cég és egyéni vállalkozás adatait megnézheted. Ez segít az új vagy meglévő partnereid ellenőrzésében, azonnal észreveszed, ha negatív esemény (pl. végelszámolás, adótartozás stb.) történik. Nemcsak hiteles és naprakész adatokat biztosít, de az üzleti kockázatodat is csökkenti, illetve az értékesítési hatékonyságot is növeli, ha előre tájékozódsz.

 • Átalányadó Asszisztens Plusz

A Billingo kifejezetten átalányadózóknak szóló szolgáltatása, amiben naprakészen látod a fizetendő adókat, járulékokat, és még a bevallást is automatikusan előkészíti a beküldéshez vagy a könyvelőnek. Mindezzel időt, energiát, így költségeket takarítasz meg.

 • Billingo Ads

A Billingo egyedülálló marketingeszköze, amivel növelheted a bevételeidet, új rendelésre csábíthatod a vevőidet, és építheted a márkádat. Számlakiállítással önreklám? Újszerű megközelítéssel hatékony és vagány marketinged lehet anélkül, hogy az ügyfeleidnek túl sok lennél.

Fekete öves megoldások még pluszban

 • Partnerfigyelő

Üzleti kockázataid azonnal fel tudod mérni, és sokkal optimálisabb ajánlatokat tudsz tenni partnereidnek (vagy épp fogadni tőlük), ha ismered a hátterüket. Nem csak céginformációt nyújtunk, ez annál sokkal nagyobb támogatás. A számodra fontos cégeket érintő pozitív és negatív eseményekről azonnal értesülsz (pl. csődeljárás, felszámolás stb.).

 • Bankszinkron Plusz

A szolgáltatással egyszerre akár hat bankszámládat kötheted össze a Billingo fiókoddal. Ez azért is jó, mert a rendszer automatikusan fizetettre állítja a teljesített és kifizetett számlákat, és netbanki belépés nélkül is bármikor, bárhol látod a bankszámláidon történő mozgásokat, valamint az egyes és összes bankszámla egyenlegét.

 • Készletkezelő

Webshopos Billingósoknak kötelező elem! A készleteid optimális szinkronizálása és kezelése, az adatok vezetése, nem álom többé, a tökéletes leltár többé nem fikció. A telephelyek és raktárak közti készletmozgás könnyen követhető.

Mennyibe kerül?

Mennyibe kerül?

A Billingo One csomag csak 5 990 Ft +ÁFA/ hó, ha éves előfizetést választasz. Ez azt jelenti, hogy egy év alatt mindössze 71 880 forintba kerül az összeszedett, egy helyről irányítható, számos szoftvert kiváltó Billingo One. Ha mindezt több programból oldanád meg, sokkal magasabb büdzsével kéne kalkulálnod, és az adatok közti átjárhatóság kérdéses. Évi 1-2 tank benzin árát tutira megéri a csomag.

Miért lesz ettől hatékonyabb a vállalkozásod?

Miért lesz ettől hatékonyabb a vállalkozásod?

A Billingo legjavát sűrítettük egybe, nem kell válogatnod a megoldásaink közül, mindennel egy felületen rendelkezhetsz, így időt spórolsz. A folyamataid automatikusak lesznek, végtelen mennyiségű számlát állíthatsz ki. Rendben lesznek a készleteid, és különösebb erőfeszítés nélkül látsz majd rá a partnereid adataira, amellyel stabilabb lehet a vállalkozásod, egyben pedig növelheted a termelékenységed.

Oldal tetejére