A hosszú lejáratú számla többé nem probléma!

Teljesen digitális, automatizált, gyors és kényelmes vállalatfinanszírozási lehetőség profikkal karöltve.

Billingo Faktoring Billingo Faktoring Billingo Faktoring

Csatlakozz te is a 160 000+ szuperhatékony vállalkozóhoz

ALDI
Otthon Centrum
ROKSH
Costes Downtown
OneTicket
TreeHouses
Faktoringgal 24 óra alatt a pénzednél lehetsz!

Faktoringgal 24 óra alatt a pénzednél lehetsz!

A faktoring során a még ki nem fizetett, nem lejárt határidejű számláidat átadod a Billingo közreműködő partnerének, a Péntechnek, a pénzed a lehető legrövidebb időn belül nálad lehet.

 • Teljesen automatizált a rendszer
 • Profik segítenek a finanszírozási folyamataidban
 • Optimalizálódik a cash-flow
 • Szinte azonnal visszaforgathatod a bevételed
 • A bruttó számlaérték 80-90%-át előre megkapod
 • Nő a termelékenységed
 • A költséged mindössze 2-3% jutalék
Regisztrálok

Nem kell várnod az ellenértékre!

Nem kell könyörögnöd az ügyfeleidnek, hogy hamarabb fizessenek. Dőlj hátra és várd kényelmesen, hogy a faktoringgal kompromisszumok nélkül, azonnal megkapod a pénzed túlnyomó részét! A Billingónál nincs előzetes szerződéskötés, a számla kiállítása után is eldöntheted, hogy szeretnéd-e faktoráltatni.

Lépj be a Billingóba, és kérj digitális faktoring ajánlatot!

Regisztrálok
A Faktorálás a sikeres cégek választása

A Faktorálás a sikeres cégek választása

A növekedés mellett döntesz a faktoringgal, ami:

 • Stabilitást ad
 • Pénzügyileg kiegyensúlyozottabb működést eredményez
 • A céged növekedését gyorsítja
Regisztrálok
Hitelfelvétel helyett faktorálj!

Hitelfelvétel helyett faktorálj!

A digitális faktoring annyira gyorsan és egyszerűen működik, hogy nem kell stresszelned a pénz áramlása miatt, és különböző hiteleket felvenned azért, hogy a kiadásaid rendezni tudd.

Regisztrálok
Hitelfelvétel helyett faktorálj!

Számlázz Billingóval és juss hamarabb hosszú lejáratú számláid ellenértékéhez.

Regisztrálok Billy

Felhasználói kérdések

A faktoring során a még ki nem fizetett, nem lejárt határidejű számláidat adod át egy faktoráló cégnek (alacsony költséggel), ők lesznek a közvetítő közeg közted és az ügyfeled közt. Nem kell megvárnod, amíg az ügyfél fizet, mert te a pénzed a faktoráló cégtől kapod meg - több részletben, míg a faktoráló cég rendezi a számlát a partnerrel. Az első részlet a bruttó számlaérték 80-90%-a. A digitális faktoringot pedig a kis cégek is igénybe vehetik, rendkívül gyors, a Billingónál pedig minden lépcsőfok automatizált benne.

Az előző vagy aktuális hónapban legalább 1 millió forint értékű tranzakcióval rendelkező adószámos magyar vevő partnernek kiállított, 10 és 120 nap közti futamidejű, kifizetetlen euró vagy forint alapú számlák faktorálhatóak. Csak jó minősítésű ügyfelek esetén kérhető a szolgáltatás. A minősítést a Péntech faktoring végzi.

Legyen szó nagyvállalatról vagy kis cégről, a digitális faktoring jó megoldás a biztos működés fenntartása érdekében. Különösen érdemes automatikus árajánlatot kérned, ha cash-flow problémákkal küzdesz. A szolgáltatás Basic online számlázó előfizetési szinttől érhető el Billingo profilodban.

A faktorálásban nem kisebb név segíti a Billingót, mint a Péntech. Előzetes digitális árajánlatot kapsz a Billingón, és ha megfelel, leadhatod az igényed. Ettől számított 24 órán belül már akár hozzá is juthatsz a számla ellenértékének első feléhez (a már említett 80-90%-os bruttó számlaérték), a jutalékkal csökkentett további részletet pedig akkor kapod meg, ha a partner kifizette a faktoráló céget. Előzetes szerződéskötésre nincs szükség, ráérsz dönteni a faktorálásról a számla kiállítása után is.

Ha Netlock vagy Microsev aláírásod van, a Péntech számára sem akadály a digitális szignózás.

A vevőid felé profik kommunikálnak, így téged kevesebb stressz ér, és kényelmesen juthatsz a pénzedhez. A rendszert eközben teljesen átláthatod, a használata szuper egyszerű, és minden folyamatodon gyorsít. Ez a vállalati fejlődés egyik kulcsa.

Mielőtt átadod a számláidat, láthatod a szolgáltatás összegét (jellemzően 2-3% jutalékról van szó), hiszen a faktorálás díjáról előzetes kalkulációt kérhetsz a Billingón keresztül. Csak akkor veszed igénybe a szolgáltatást, ha ez az ár neked megfelel.

Ha elfogadod a Péntech ajánlatát, megkötitek a szerződést, és akár 24 órán belül hozzájutsz a bruttó számlaérték 80-90%-ához. Ehhez néhány információt meg kell osztanod a faktoring céggel.

 • Szállítólevél/ teljesítési igazolás kelleni fog, hogy bizonyítsd, elvégezted a munkát, amit a vevő minőségében elfogad
 • 30 napnál nem régebbi adófolyószámla kivonat, amelyet az Ügyfélkapudon keresztül igényelhetsz.
 • 3 hónapnál nem régebbi főkönyvi kivonat a cégedtől, ezt a könyvelődtől tudod elkérni.
 • Vevőanalitika, hogy a faktoring cég ezen folyószámla kivonat alapján rálásson az ügyfeled és a vállalkozásod közti ügyletekre, a faktorálandó számla részleteire, stb.
 • Aláírási címpéldány
 • Az ügylet biztosításához szükséges vállalkozói szerződés vagy megrendelőlap is kell.
Oldal tetejére