Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / 5. éve tarol a Billingo Az Év …
Velünk történt - 2020.12.21. - 2 p. olvasás

5. éve tarol a Billingo Az Év Honlapja versenyen

A 2020-as év volt zsinórban az 5., amikor a Billingo elindult Az Év Honlapja szakmai versenyen. Bár a világjárvány miatt az ünnepélyes díjátadó idén elmaradt, a Billingo büszkeségfalára idén is 2 gyönyörű díjat helyezhettünk. Bizony, a Billingo idén is Az Év Honlapja nyertesei között!

Billingo Az Év Honlapja

19. éve rendezi meg a Magyar Marketing Szövetség Az Év Honlapja versenyt, ahol idén 26 kategóriában, 13 fős szakmai zsűri véleménye alapján és a szigorú szakmai szempontokat figyelembe véve hirdették ki a 2020-as év kiemelkedő, nyertes weboldalait.  

A legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatra idén rekordszámú, 289 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás, valamint digitális marketing kampány nevezés érkezett. Mind a 26 kategóriában kiválasztotta a zsűri azt a 80 díjazottat, amelyek “példaként szolgálhatnak mindenki előtt, hogyan kell komolyan venni az online jelenlétet, kiszolgálva ezzel ügyfeleik minden igényét”.

Az értékelés főbb szakmai szempontjai:

  • Design
  • Felhasználói elégedettség
  • Kategóriának megfelelő tartalom (súlyozott pontszám)
  • Kreativitás
  • Reszponzivitás

 2020-ban újabb 2 szakmai díj a Billingónak

Mint azt Ti is tudjátok, a Billingo weboldala 2020-ban teljesen megújult. Átláthatóbb, szerethetőbb és a különböző vállalkozói szegmensek problémáira és szempontjaira érzékenyen reagáló felületet alkottunk. A fő cél az volt, hogy a vállalkozók a vállalkozásuk igényeit minél inkább kiszolgáló szolgáltatást kapjanak. Az átalakulás értékét Az Év Honlapja zsűrije is elismerte:

ÉLJEN! A Billingóé Az Év Honlapja Különdíj B2B weboldalak kategóriában.

"A Billingo weboldala és szolgáltatása nagyon jó példa arra, hogy egy viszonylag száraz témát miként lehet izgalmas és vonzó módon tálalni a felhasználók számára. A Billingo weboldala a korábbi években is kimagasló színvonalat képviselt, ami szerencsére a megújításkor is megmaradt. Tapasztalatból tudjuk, hogy a weboldalon túl a szolgáltatásuk is minőségi, ami legalább annyira fontos. Ha nem jobban. A weboldal jól átlátható, könnyen értelmezhető és igényes formában adja át a szükséges információkat és tereli az érdeklődőket a megfelelő irányba.
Gratuláció a csapatnak!"

YEEEES! Minőségi díjazott Szolgáltatás kategóriában a Billingo!

A megújult Billingo weboldal tudatos szakmai támogatással, rengeteg háttérméréssel és konverzióoptimalizálási folyamattal készülhetett el. Ez a fajta profizmus a weboldal minőségében is visszaköszön, amit szerencsére Az Év Honlapja zsűrije is észrevett. 

"A Billingo évről évre hozza azt a színvonalat, amitől a legjobb szolgáltató honlapok kategóriájába soroljuk őket. Idén nem csak lekövették a törvényi változások miatti módosításokat, de az oldalt is megújították kívül belül. A zsűri egy része, mint aktív Billingo felhasználó is bátran meri ajánlani a Billingót számláink kiállítására."

 A díjakat Az Év Honlapja Országos Díjátadó Roadshow keretén belül a Billingo irodájában vehettük át.

Nagyon köszönjük a szakmai zsűrinek az elismerésért és hálásak vagyunk a rengeteg motivációért, inspirációért és építő jellegű kritikáért felhasználóinknak. Ígérjük, 2021-ben sem okozunk csalódást!

Hamarosan jönnek a részletek is! 


Nincs még Billingo fiókod? Regisztrálj ingyen!
Én is billingózni akarok

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér