MOST 20% kedvezmény

MOST 20% kedvezmény

Billingo Business csomagokra, benne az Átalányadó Asszisztens Plusszal.

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / 5. éve tarol a Billingo Az Év …
Velünk történt - 2020.12.21. - 2 p. olvasás

5. éve tarol a Billingo Az Év Honlapja versenyen

A 2020-as év volt zsinórban az 5., amikor a Billingo elindult Az Év Honlapja szakmai versenyen. Bár a világjárvány miatt az ünnepélyes díjátadó idén elmaradt, a Billingo büszkeségfalára idén is 2 gyönyörű díjat helyezhettünk. Bizony, a Billingo idén is Az Év Honlapja nyertesei között!

Billingo Az Év Honlapja

19. éve rendezi meg a Magyar Marketing Szövetség Az Év Honlapja versenyt, ahol idén 26 kategóriában, 13 fős szakmai zsűri véleménye alapján és a szigorú szakmai szempontokat figyelembe véve hirdették ki a 2020-as év kiemelkedő, nyertes weboldalait.  

A legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatra idén rekordszámú, 289 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás, valamint digitális marketing kampány nevezés érkezett. Mind a 26 kategóriában kiválasztotta a zsűri azt a 80 díjazottat, amelyek “példaként szolgálhatnak mindenki előtt, hogyan kell komolyan venni az online jelenlétet, kiszolgálva ezzel ügyfeleik minden igényét”.

Az értékelés főbb szakmai szempontjai:

  • Design
  • Felhasználói elégedettség
  • Kategóriának megfelelő tartalom (súlyozott pontszám)
  • Kreativitás
  • Reszponzivitás

 2020-ban újabb 2 szakmai díj a Billingónak

Mint azt Ti is tudjátok, a Billingo weboldala 2020-ban teljesen megújult. Átláthatóbb, szerethetőbb és a különböző vállalkozói szegmensek problémáira és szempontjaira érzékenyen reagáló felületet alkottunk. A fő cél az volt, hogy a vállalkozók a vállalkozásuk igényeit minél inkább kiszolgáló szolgáltatást kapjanak. Az átalakulás értékét Az Év Honlapja zsűrije is elismerte:

ÉLJEN! A Billingóé Az Év Honlapja Különdíj B2B weboldalak kategóriában.

"A Billingo weboldala és szolgáltatása nagyon jó példa arra, hogy egy viszonylag száraz témát miként lehet izgalmas és vonzó módon tálalni a felhasználók számára. A Billingo weboldala a korábbi években is kimagasló színvonalat képviselt, ami szerencsére a megújításkor is megmaradt. Tapasztalatból tudjuk, hogy a weboldalon túl a szolgáltatásuk is minőségi, ami legalább annyira fontos. Ha nem jobban. A weboldal jól átlátható, könnyen értelmezhető és igényes formában adja át a szükséges információkat és tereli az érdeklődőket a megfelelő irányba.
Gratuláció a csapatnak!"

YEEEES! Minőségi díjazott Szolgáltatás kategóriában a Billingo!

A megújult Billingo weboldal tudatos szakmai támogatással, rengeteg háttérméréssel és konverzióoptimalizálási folyamattal készülhetett el. Ez a fajta profizmus a weboldal minőségében is visszaköszön, amit szerencsére Az Év Honlapja zsűrije is észrevett. 

"A Billingo évről évre hozza azt a színvonalat, amitől a legjobb szolgáltató honlapok kategóriájába soroljuk őket. Idén nem csak lekövették a törvényi változások miatti módosításokat, de az oldalt is megújították kívül belül. A zsűri egy része, mint aktív Billingo felhasználó is bátran meri ajánlani a Billingót számláink kiállítására."

 A díjakat Az Év Honlapja Országos Díjátadó Roadshow keretén belül a Billingo irodájában vehettük át.

Nagyon köszönjük a szakmai zsűrinek az elismerésért és hálásak vagyunk a rengeteg motivációért, inspirációért és építő jellegű kritikáért felhasználóinknak. Ígérjük, 2021-ben sem okozunk csalódást!

Hamarosan jönnek a részletek is! 


Nincs még Billingo fiókod? Regisztrálj ingyen!
Én is billingózni akarok

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top