A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 4 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban több maradhat a zsebedben. Ehhez adunk most néhány tippet, a cikk végén pedig kiderül, hogy a Yettellel karöltve hogyan segítünk neked is.

Min spórolhatsz vállalkozóként? Kezdjük az alapokkal!

Emberi erőforrás

Az emberi erőforrás a vállalkozások legnagyobb kincse, de az egyik legnagyobb kiadása is. Az adminisztráció tudatos automatizálásával azonban naponta, hetente, havonta akár több tucatnyi munkaórát, így hatalmas extra kapacitást is felszabadíthatsz.

Ha ugyanezt a pénz oldaláról nézed, akkor legalább egy személy fizetésének felét spórolhatod meg. A legjobb munkatársaidtól persze ekkor sem kell megválnod, hiszen átképezheted őket bevételteremtő vagy más, a papírmunkánál izgalmasabb feladatokra.

Szoftverhasználat

Az automatizáláshoz persze szoftverre lesz szükséged. Ezek közül szinte mindegyikre igaz, hogy a hosszú távú elköteleződésedet kedvezménnyel honorálják, vagyis az éves díj legtöbbször kedvezőbb, mint a havonta megújuló előfizetések ára. Ezzel máris könnyedén spórolhatsz évi 10-30%-ot, de az éves előfizetésekkel akár az évközbeni áremeléseket is elkerülheted, szóval duplán jól jársz.

Így van ez nálunk a Billingóban is: 2023-ban is alacsony áron intézheted például a számlázást, és az e-számlákat is korlátlanul, extra díj nélkül küldheted. Válaszd az éves előfizetést, így a havidíjhoz képest máris 2 hónap árát takaríthatod meg!

Partneri kockázatok

A 2008-as válság óta nem volt ennyire fontos, hogy minél gyorsabban értesülj arról, ha partnereid, beszállítóid vagy vevőid fizetési nehézségbe ütköznek. A következő években akár a vállalkozásod jövőjét is veszélyeztetheti, ha nem veszed észre, hogy a vevődnek már adótartozása van, vagy felszámolás alá került az eddig jól menő vállalkozása.

Az persze természetes, ha nincs erőforrásod a fentieket naponta ellenőrizni, ezért a Billingo megteszi helyetted. A Billingo Céginfóban bármikor, bármely hazai vállalkozás céges és pénzügyi adatait eléred, a Partnerfigyelő pedig azonnal értesít, ha negatív esemény történik a számodra fontos cégekkel, így csökkented a kitettséged, növeled a biztonságod és biztosíthatod a bevételeid áramlását. Velünk mindig képben leszel!

Munkafolyamatok optimalizálása

Ha időt nyersz, pénzt spórolsz, hiszen a megmaradt időt és energiát szentelheted az igazán fontos dolgokra, például a bevételszerzésre. Sok kicsi ilyenkor is sokra megy, így akár a különböző digitális eszközök közötti váltás, az azokban gyűjtött adatok riportolása, összevetése is súlyos perceket emészt fel, ami havi szinten órákat jelenthet. A különböző eszközök összeadódó díjainak terhét pedig mondanunk sem kell.

Egyszerűsítsd a munkafolyamatokat és válassz olyan komplex megoldásokat nyújtó szoftvereket, mint a Billingo, így havonta több százezer forintot spórolhatsz. Válaszd a Billingo Business vagy Billingo One csomagunkat és biztosítsd egyetlen előfizetéssel vállalkozásod legfontosabb eszközeit egy helyen, egyetlen közös előfizetésben. Ezt mind megkaphatod:


Eszközök, szolgáltatók, beszállítók okos leváltása

A szokás nagy úr, de a businessben légy TE a főnök! Megszokott dolgokat elhagyni olykor az egyértelmű veszteség ellenére sem akarunk vagy merünk. Gondolj csak bele mennyi mindent intézel pusztán megszokásból ott, ahol, azzal, amivel. Ugye, hogy ugye? A kényelem nagy úr, de ha businessről van szó, biztosan nincs helye a kényelmeskedésnek. Tájékozódj lehetőségeidről és ne légy rest szolgáltatót, beszállítót, kivitelezőt, eszközt, szoftvert váltani, ha ezzel hosszú távon spórolhatsz.

Mi semmiképp sem lustálkodunk, inkább segítünk neked! A Billingo Számlázóköltöztetővel automatikusan átköltöztetheted a számlaadataidat, a számlatömbjeidet és akár a számlaképeket is a Billingóba. Így pontosan úgy folytathatod nálunk a számlázást, ahogy máshol abbahagytad, miközben spórolsz a Billingo ár-érték arányban csúcsszuper eszközeinek használatával!

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Vállalkozói költségeid csökkentése érdekében összefogtunk a Yettellel és elképesztően jó ajánlatot hoztunk neked: Billingósként, ha új Yettel előfizető vagy 20% havidíj kedvezményre lehetsz jogosult a Yettel Business tarifákból.* Válaszd az igényeidnek legjobban megfelelő csomagot!

Mit kell tenned, hogy élhess a kedvezménnyel?

Használd ki te is ezt a vissza nem térő lehetőséget, válts okosan, vállalkozz sikeresen!  


*a kedvezmény 24 hónap hűség esetén, az előfizetői szerződés időtartama alatt érvényes

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top