Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / A Billingo tovább folytatja a …
Velünk történt - 2023.01.02. - 2 p. olvasás

A Billingo tovább folytatja a gyarapodást 2023-ban!

Épphogy véget ért az ünneplés, mi már belevetettük magunkat 2023 kihívásaiba, és gőzerővel dolgozunk a Billingo legújabb fejlesztésein, optimalizáljuk a folyamatokat, kalapálunk a megjelenésünkön. Eddig sem volt semmi a Billingo, de idén olyan bomba formába hozzuk magunkat, mint még soha! Tarts velünk!

Billingo 2023

Ahogy 2022-ben folyamatosan fejlesztettünk, úgy 2023-ban is lehet számítani arra, hogy a Billingo mindig tesz majd a jobb, kényelmesebb és gyorsabb felhasználói élményért. A visszajelzéseitek alapján csiszoltuk a felületeinket, rendszeresen bővítettük az applikációt, legutóbb pedig a számlázóköltöztetővel tettük a lehető legkomfortosabbá a Billingóra váltást. De nincs okunk megpihenni, és szerencsére imádjuk ezt!

2022-ben megtanultuk, hogy a változások szelében a rugalmasság óv meg minket - bármi lesz is, a tőlünk megszokott gyorsasággal reagálunk majd ugyanúgy. Emlékeztek például a kata-törvény módosítása alatt produkált villámgyors és komplex segítségünkre? Amellett, hogy megcsináltuk az Átalányadó Asszisztenst és Átalányadó Asszisztens Pluszt az átalányadózók kibővült körének, videós anyagokkal segítettük az edukációt, szakértőkkel egyeztettünk - és ezt meg is osztottuk veletek. A social media felületeinken is őrült iramot diktáltunk az információk megosztásával, és folyamatosan kommunikálunk veletek megerősített ügyfélszolgálatunkon és specifikus kutatásainkon keresztül. 

Az idei év is fejleszteni fogja rugalmasságunkat, a Billingo pedig áll a kihívások elébe!

A Billingónál mindenki megtalálja a számítását!

Továbbra is figyelembe vesszük az igényeiteket, ezek alapján fejlesztünk majd.

Csak számlázni jössz hozzánk? Semmi probléma, a Billingo Free csomagjával ezt is megteheted teljesen ingyen. Megnézted már, mi minden jár hozzá? A korlátlan számlázáson és a NAV-szinkronon túl könyvelőd is kaphat hozzáférést a fiókodhoz, nyomtathatsz a Billingón keresztül blokkot, és vásárlóid fizethetnek rajtunk keresztül Simple Pay-jel; és persze jár a MobilAPP is!

Ha pedig céges adminisztrációdat helyeznéd magasabb szintre, havi pár ezer forintért a lehetőségek tárházából válogathatsz. 2022 elhozta nektek a várva várt megacsomagjainkat, a Billingo One-t és Billingo Business-t, amelyekkel egy felületen éritek el a leghasznosabb üzleti szolgáltatásokat a piaci ár töredékéért.

Könyvelő vagy? Használod már könyvelést támogató fiókunkat? Ugye, hogy egyszerűbb, gyorsabb vele a munkavégzés? Pláne, hogy a Standard funkciókat ingyen használhatod.

Üdv, 2023!

Ha még nem vagy Billingós, várunk szeretettel, hiszen a váltás sosem volt még olyan egyszerű, mint most, és idén rengeteg újdonsággal készülünk neked is!

Billingózol már? Köszönjük, hogy 2022-ben is minket választottál vállalkozásod adminisztrációjához! Tarts velünk idén, ha kíváncsi vagy, milyen fejlesztésekkel könnyítjük meg a vállalkozói életed. Van pár ötlet a tarsolyunkban, amelyeket, bevalljuk, a ti javaslataitok inspiráltak! :)

Hamarosan jövünk a részletekkel!


Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat számlázó program váltás digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API átalányadó ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás webshop létrehozás övtj 2023 adózás tao napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy digitalizáció weboldal költségcsökkentés számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház digitalizálás adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó bevételi összeghatár mobilapp