A Billingo jelen volt 2022-ben is - veled találkoztunk?

Billingo hírek 2022.12.29. - 6 p. olvasás

Hatalmas iramot diktált 2022, a Billingo pedig haladt az áramlatokkal, hogy segíteni tudjunk nektek. Igyekeztünk a lehető legtöbb felületen jelen lenni, újítani és változni, támogatni a vállalkozókat, vagy épp mosolyt csaltunk azok arcára, akik igazán megérdemlik a mindennapi varázslatokat. Fáradozásainkat több oldalról is elismerte a szakma, és a visszajelzéseitek alapján bizony ti is, miközben fáradhatatlanul bővítettünk és dolgoztunk. Nézzük végig együtt, mi történt idén!

Fejlesztéseink soha nem látott tempóban jöttek ki, a tökéletes ügyfélélményért, hónapról hónapra egyre több és jobb Billingo funkció látott napvilágot. Emellett pedig más irányban is ütnünk kellett a vasat.

Az Év Honlapja díjeső

A Magyar Marketing Szövetség “Az Év Honlapja” versenyén négy díjjal is gazdagabbak lettünk rögtön az év elején. Miénk lett Az Év technológiai megoldása minőségi díj, Minőségi díjat kaptunk Az Év Kreatív megoldása kategóriában, 'Az Év Honlapja' díjat is hazahozhattuk a Szolgáltatás kategóriában, és a a B2B weboldalak kategóriában is taroltunk.

Billingo az E-commerce Expo-n!

72 remek szakmai kiállító közt mi is részt vettünk a 2022-es E-commerce Expo-n februárban, hasznos infókkal, kiadványokkal vártunk benneteket a standunknál, vezérigazgatónk, Sárospataki Albert pedig a ‘Hogyan teremthető plusz bevétel és magas ügyfélélmény a számlázással’ című előadásával hengerelte le a közönséget. Ti ott voltatok velünk?

A marketing nagyágyúival együtt

Egy eszméletlenül jó hangulatú fesztiválon is jártunk, hogy a 2022-es marketing trendeket elsajátítsuk - vagy épp mi diktáljuk a trendet. Ebből a videóból kiderül, hogy a dinamikus esemény mekkora sikert aratott a résztvevők és előadók, kiállítók körében. A Magyar Marketing Fesztivál előadói közt volt Sárospataki Albert vezérigazgatónk, és annyit elárulhatunk: 2023-ban sem marad otthon! A megújuló előfizetéses üzleti modell jelenéről és jövőjéről beszél majd, érdemes lesz eljönnötök január 19-én.

Más eseményeken is találkozhattunk idén. Főtámogatóként és kiállítóként is ott voltunk például a IV. Országos Keresztény Vállalkozói Konferencián, standunknál 300 embernek biztosítottunk lehetőséget az információcserére.

A mi gyémántjaink

A Magyar Marketing Szövetség rangos eseményén, a Marketing Diamond Awards-on kapott díjainkat, összesen 11 Marketing Gyémánttal lehettünk gazdagabbak 2022-ben. Az Év Markeingaktív Vállalkozása lettünk a szakmai zsűri véleménye alapján - érdekel, milyen területen arattunk még? Olvasd el összegzésünket!

Az Év Példaképe Díj már az asztalunkon!

Sárospataki Albert vezérigazgatónkat “Cégvezetés” kategóriában az Év Példaképe Díjra jelölte a Digital Hungary, amit bizony haza is hozhatott. Azért különösen fontos ez az értékelés az egész csapat számára, mert ezt a díjat annak ítélik oda, aki szakmai teljesítménye alapján példaértékűt alkot. Büszkék vagyunk rá, hogy ennek részesei lehetünk.

Ha átalányadó, akkor Billingo

Elképesztő ütemet diktált a nyár, a kata-változás minden vállalkozónak, könyvelőnek fejtörést okozott, és online számlázóként mi sem dőlhettünk hátra. Hihetetlenül gyorsan lefejlesztettük nektek az Átalányadó Kalkulátort, az Asszisztenst és az Asszisztens Pluszt, létrehoztunk egy Facebook csoportot, ahol szakmai segítséget nyújtottunk nektek könyvelőkkel karöltve, és létrehoztuk Tudástárunkat.

Az online térben hasítottunk, hogy minél gyorsabban juttassuk el hozzátok az információkat, és rengeteg videóval, írott tartalommal és egy azóta százezres nézettséget elérő szakmai kerekasztal beszélgetéssel készültünk nektek. Böröczky Zsuzsival élőben válaszoltunk átalányadózást és új-katát érintő kérdéseitekre, a Facebookon pedig termékfejlesztési managerünk, Dér Brúnó és Fülöp Olga számpatikus mutatta be élőben, hogyan kelezhetitek az Átalányadó Asszisztens Pluszt.

Kata változások 2022. konferencia

Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója augusztusban ismét előadást tartott, ezúttal arról beszélt, hogyan lehet egyszerűsíteni és gyorsítani szoftverekkel az átalányadózással kapcsolatos adminisztrációt, a könyvelők munkáját ez hogyan egyszerűsíti, és milyen általános dolgokra kellett figyelni a váltás során.

Azóta is folyamatosan fejlesztjük funkcióinkat, hogy kényelmesen tudjatok billingózni bármilyen adózási forma választása esetén, és felkészülünk veletek a 2023-as adótörvény változásra is.

A Vállalkozó Nők Világnapja

Csatlakoztunk a nemzetközi Vállalkozó Nők Világnapjához, ami méltatlanul kevés hangsúlyt kap a hazai vállalkozások körében. Úgy gondoljuk, a nemek közti egyenlőség és harmónia a vállalkozásokban is jelen kell legyen, ezért sikeres és feltörekvő vállalkozó nőket interjúvoltunk meg novemberben. Különböző területeket képviselnek, ám mindannyiukról elmondható, hogy ragyognak a szakmájukban, és jól csinálják azt, amit ráadásul szeretnek. Számunkra óriási motiváló erő volt velük találkozni, és ezúton is bíztatunk minden vállalkozó nőt! Hajrá, #billingirls!

Billingo kérdőívek

2022-ben küldtünk nektek pár kérdőívet, innen is nagyon-nagyon köszönjük a kitöltéseket! Ezek nélkül nem jöhettek volna létre jelenlegi formájukban fejlesztéseink, kevésbé láttunk volna rá a vállalkozók helyzetére, amivel nem tudnánk professzionális segítséget nyújtani.

Megtudtuk például, hogy a katás szigorítás bizony az adóügyi tanácsadás felé tereli a vállalkozókat, nagyfokú volt ugyanis a bizonytalanság. Az átalányadózással kapcsolatban nagyot ment a könyvelői kutatásunk, amely során feltártuk a könyvelők kata-váltós terveit, és így még időben tudtatok jó szakembert találni - hiszen könyvelőre minden esetben szükségetek lehet.

Az év utolsó kérdőívében arra voltunk kíváncsiak, a vállalkozók hogyan készülnek 2023 kihívásaira. Az eredményből kiderült, hogy a kitöltők jó része fejleszteni fog, és igen nagy hányadban lesznek azok, akik a költségcsökkentést próbálják majd megfogni. Emiatt számos tippet szedtünk nektek össze az energiahatékonyságtól kezdve a vállalati költségoptimalizálásig. Készültünk nektek neves szakemberekkel folytatott videóinterjúkkal, szakmai tippekkel és egy újabb kerekasztal-beszélgetéssel is. Annyit elárulhatunk, hogy jó szokásunkat 2023-ban is megtartjuk. 

Billingo ajándékozás

A Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájára a Csodalámpa Alapítvány segítségével juttattunk el bűvészdobozokat év végén, hogy a gyerkőcök arcára mosolyt csalhassunk. Az ajándékozás hatalmas sikert aratott, a játékok használatát bűvészek tanították meg a gyerekeknek és az egészségügyi dolgozóknak egyaránt, hogy később bárki használni tudja őket. Biztatunk rá, hogy te is voksolj az adakozás mellett, hiszen annyi szépet kapunk az élettől és másoktól, próbáljunk meg mi is visszatölteni a közösbe - ez a mi hitvallásunk.

Hálásak vagyunk visszajelzéseitekért, az ötleteitekért hasznos kérdőíveink folyamatos kitöltéseiért, a remek kérdéseitekért, a bíztatásokért. Büszkék vagyunk összetartó közösségünkre, hiszen ez a Billingo-varázslat mozgatórugója, és ahogy korábban már elmondtuk: a mi elismerésünk a Ti érdemetek! Köszönjük, folytatjuk tovább 2023-ban!


Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top