Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Csak havi 990 Ft + ÁFA / hóért komplett átalányadós megoldás a számlázó előfizetésed mellé.

Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / A Keresztény Vállalkozói Konfe…
Velünk történt - 2022.04.04. - 1 p. olvasás

A Keresztény Vállalkozói Konferencián jártunk

A Billingo csapata is részt vett főtámogatóként és kiállítóként a IV. Országos Keresztény Vállalkozói Konferencián, amelynek március 30-án a RaM Színház adott otthon. Rengetegen kerestek bennünket, nagyon sok izgalmas kérdésre válaszoltunk, örültünk, hogy sok régi Billingóssal is találkozhattunk.

IV. Országos Keresztény Vállalkozói Konferencia

A Keresztény Vállalkozói Konferencia immáron negyedik alkalommal került megrendezésre. A rangos eseményen több, mint 300-an vettek részt, akik olyan neves előadók nagysikerű, gondolatébresztő előadásait hallgathatták, mint Jelasity Radován, Nógrádi György, Pál Feri atya, prof. dr. Sótonyi Péter, Semsei Rudolf, Azbej Tristan és Csepregi Balázs. Az eseményt egy színvonalas kerekasztal beszélgetés zárta.

Idén külön networkingszekcióban szakértők által vezetett üzleti kapcsolatépítésre is lehetőség nyílt, ahol a résztvevők bemutathatták saját tevékenységüket, névjegykártyát cserélhettek.

IV. Országos Keresztény Vállalkozói KonferenciaA rendezvény kiváló közeg volt ahhoz, hogy hasonló értékrendű és gondolkodásmódú emberek lélekben töltődjenek, fejlődjenek az üzleti életben és hasznos kapcsolatokat építsenek.

A Billingo csapatával nemcsak kiállítóként, hanem az esemény kiemelt partnereként vettünk részt. A nap folyamán rengeteg érdeklődő érkezett standunkhoz, ahol technikai kérdésektől kezdve a gratulációkon át számos visszajelzést és kérdést kaptunk szolgálatásainkról. Különösen sokakat hozott lázba a készletkezelő és a pályázatfigyelő.

Köszönjük szépen minden résztvevőnek, hogy eljött és bízunk benne, hogy jövőre ismét találkozhatunk!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top