Legforróbb témák a KATA változásokról és a hogyan továbbról a Billingón

Billingo hírek 2022.07.20. - 2 p. olvasás

Több százezer magyar kisadózó ezekben a percekben is kétségbeesetten keresi a megoldást, hogyan és miként vihetné tovább a vállalkozását, ha hatályba lép az elfogadott új KATA törvény. Forrón tartjuk a témát, hozzuk a legújabb híreket, az alternatívákat és sok-sok segítséget a váltáshoz.

A Billingón mától új kommunikációs sorozatot indítunk a legforróbb KATA témákról és a hogyan továbbról. 

A legújabb információkat eléred majd a Billingo blogon, Facebook oldalunkon és minden újdonságot eljuttatunk hozzád hírlevélben is, hogy minél több információ birtokában, nyugodtan, átgondoltan, a számodra legjobb döntést hozhasd meg. 

Mire számíthatsz még? 

  • folyamatosan frissülő hasznos tartalmak, 
  • a továbblépést megkönnyítő információk, 
  • a legforróbb témák elemzése, 
  • szakértői tanácsok,
  • videók,
  • kerekasztal-beszélgetések,
  • oktatóanyagok, 
  • és a váltást megkönnyítő tartalmak. 

Kövesd be most a Billingo Facebook oldalát, regisztrálj ingyenes Billingo fiókot, hogy folyamatosan megkapd a hírleveleket, vagy kövesd az eseményeket a Billingo blogon.  

A felmérésünk szerint a Billingós KATÁsok 91%-a váltásra kényszerülhet


Több, mint 5000 Billingóval számlázó katás vállalkozás körében végzett felmérésünk alapján 91%-uk nem folytathatja tovább KATÁsként. Adónemet vagy akár vállalkozási formát is váltaniuk kell, ha meg szeretnék őrizni a vállalkozói szabadságukat. 

Olvasd el a kérdőív többi eredményét is, amiről többek között a Forbes, a HVG, a Telex és több mint 20 hírportál is írt az elmúlt napokban. 

Elolvasom » 

Az új KATA törvény a legaktuálisabb téma most a hazai vállalkozói színtéren, ami közvetlenül vagy közvetetten, de mindannyiunk életére jelentős hatást gyakorol.
A Billingo család azonban ezúttal is összetart. Most is számíthatsz ránk!

Billingo Átalányadó Kalkulátor

A Billlingo Átalányadó Kalkulátorral pillanatok alatt kiszámolhatod, hogy mennyi lesz a vállalkozás bevételei alapján fizetendő TB, SZJA és SZOCHO. Beállíthatod az adókedvezményeket, így a rendszer éves összesítésben és havi bontásban megadott bevételek esetén is valós adatokat ad és figyelembe veszi az adómentes sávot is. 

Átalányadó Asszisztens Plusz teljeskörűen segít az átalányadózásban

A Billingo Átalányadó Asszisztens Plusz nagy segítség lesz a KATA kényelméhez szokott átalányadós vállalkozásoknak, mert figyelembe veszi az adókedvezményeket és ezzel kiegészítve minden hónapban pontosan kalkulálja a fizetendő adót és járulékot, kiszámolja a helyi iparűzési adót, naprakészen vezeti az átalányadó és alanyi adómentes keretek alakulását, értesítést küld a kamarai hozzájárulás fizetésről és az átalányadós teendőkről és fizetendőkről. Sőt, még az 58-as bevallást is előkészíti, így már csak fel kell tölteni az ÁNYK-ba.

Máshol számlázol? Válts Billingóra, és jóváírjunk a még hátralévő előfizetésedet! 

Más számlázóban lévő előfizetésed hátralévő időszakát a számodra leginkább megfelelő Billingo előfizetésben írjuk jóvá. Kérésedet jelezd ügyfélszolgálatunknak a hello@billingo.hu címen, kollégáink a tökéletes opció kiválasztásában is segítenek.


Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top