Legforróbb témák a KATA változásokról és a hogyan továbbról a Billingón

Billingo hírek 2022.07.20. - 2 p. olvasás

Több százezer magyar kisadózó ezekben a percekben is kétségbeesetten keresi a megoldást, hogyan és miként vihetné tovább a vállalkozását, ha hatályba lép az elfogadott új KATA törvény. Forrón tartjuk a témát, hozzuk a legújabb híreket, az alternatívákat és sok-sok segítséget a váltáshoz.

Legforróbb témák a KATA változásokról és a hogyan továbbról a Billingón

A Billingón mától új kommunikációs sorozatot indítunk a legforróbb KATA témákról és a hogyan továbbról. 

A legújabb információkat eléred majd a Billingo blogon, Facebook oldalunkon és minden újdonságot eljuttatunk hozzád hírlevélben is, hogy minél több információ birtokában, nyugodtan, átgondoltan, a számodra legjobb döntést hozhasd meg. 

Mire számíthatsz még? 

  • folyamatosan frissülő hasznos tartalmak, 
  • a továbblépést megkönnyítő információk, 
  • a legforróbb témák elemzése, 
  • szakértői tanácsok,
  • videók,
  • kerekasztal-beszélgetések,
  • oktatóanyagok, 
  • és a váltást megkönnyítő tartalmak. 

Kövesd be most a Billingo Facebook oldalát, regisztrálj ingyenes Billingo fiókot, hogy folyamatosan megkapd a hírleveleket, vagy kövesd az eseményeket a Billingo blogon.  

A felmérésünk szerint a Billingós KATÁsok 91%-a váltásra kényszerülhet


Több, mint 5000 Billingóval számlázó katás vállalkozás körében végzett felmérésünk alapján 91%-uk nem folytathatja tovább KATÁsként. Adónemet vagy akár vállalkozási formát is váltaniuk kell, ha meg szeretnék őrizni a vállalkozói szabadságukat. 

Olvasd el a kérdőív többi eredményét is, amiről többek között a Forbes, a HVG, a Telex és több mint 20 hírportál is írt az elmúlt napokban. 

Elolvasom » 

Az új KATA törvény a legaktuálisabb téma most a hazai vállalkozói színtéren, ami közvetlenül vagy közvetetten, de mindannyiunk életére jelentős hatást gyakorol.
A Billingo család azonban ezúttal is összetart. Most is számíthatsz ránk!

Billingo Átalányadó Kalkulátor

A Billlingo Átalányadó Kalkulátorral pillanatok alatt kiszámolhatod, hogy mennyi lesz a vállalkozás bevételei alapján fizetendő TB, SZJA és SZOCHO. Beállíthatod az adókedvezményeket, így a rendszer éves összesítésben és havi bontásban megadott bevételek esetén is valós adatokat ad és figyelembe veszi az adómentes sávot is. 

Átalányadó Asszisztens Plusz teljeskörűen segít az átalányadózásban

A Billingo Átalányadó Asszisztens Plusz nagy segítség lesz a KATA kényelméhez szokott átalányadós vállalkozásoknak, mert figyelembe veszi az adókedvezményeket és ezzel kiegészítve minden hónapban pontosan kalkulálja a fizetendő adót és járulékot, kiszámolja a helyi iparűzési adót, naprakészen vezeti az átalányadó és alanyi adómentes keretek alakulását, értesítést küld a kamarai hozzájárulás fizetésről és az átalányadós teendőkről és fizetendőkről. Sőt, még az 58-as bevallást is előkészíti, így már csak fel kell tölteni az ÁNYK-ba.

Máshol számlázol? Válts Billingóra, és jóváírjunk a még hátralévő előfizetésedet! 

Más számlázóban lévő előfizetésed hátralévő időszakát a számodra leginkább megfelelő Billingo előfizetésben írjuk jóvá. Kérésedet jelezd ügyfélszolgálatunknak a hello@billingo.hu címen, kollégáink a tökéletes opció kiválasztásában is segítenek.


Hasonló cikkek a kategóriában

Sikerek, kudarcok, vállalkozói szupererők - a Női Váltó Fesztiválon jártunk

Sikerek, kudarcok, vállalkozói szupererők - a Női Váltó Fesztiválon jártunk

Billingo hírek 2023.06.02. - 13 p. olvasás

A döntés szabadsága - ez volt a fő narratívája a június elsejei Női Váltó Fesztiválnak, ahol nem a sopánkodásé, hanem a tettvágyé, a női vállalkozóság...

esélyegyenlőség

“Az, hogy nem vagy egyedül egy ilyen problémával, óriási felszabadító erővel bír”

Billingo hírek 2023.05.30. - 6 p. olvasás

Van egy rendkívüli lelkesedéssel megáldott nő, aki 600 ezer embert képviselve jön-megy, intézkedik azért, hogy a megfelelő segítségben részesülhessene...

vállalkozás anyaként

A vállalkozásra is igent mondhatsz anyaként

Billingo hírek 2023.05.26. - 7 p. olvasás

Ha az ember tudatos, és jól keveri a kártyáit, egy vállalkozás fenntartása kivitelezhető az anyaság mellett is. A piac feltérképezése után meg kell ha...

esélyegyenlőség

Különbözőek ÉS egyenlőek vagyunk

Billingo hírek 2023.05.25. - 5 p. olvasás

A Billingónál nem különböztetünk meg senkit a bőrszíne, a nemzetisége, a neme, a kora, a hajszíne, a nemi irányultsága, az egészségügyi állapota, a va...

környezetvédelmi termékdíj

Ha érintett vagy, május 31-ig ne feledd nyilvántartásba vetetni magad!

Billingo hírek 2023.05.24. - 7 p. olvasás

A hamarosan bevezetendő kiterjesztett gyártói felelősség egyrészről kissé nehezíti az érintett vállalkozók életét, másrészről azonban óriási, a körfor...

esélyegyenlőség

"Folyton van bennem egy belső drukk" - interjú Csorba Dáviddal

Billingo hírek 2023.05.12. - 3 p. olvasás

Van egy vállalkozó srác, aki egy ujjal gépelt be egy könyvet. Nem is akármilyet, ez a Duchenne-szindrómás ember a saját történetét, a betegségét és a ...

Back to Top