Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / A tökéletes időzítés? 7 érv, a…
Egyéb - 2018.12.13. - 3 p. olvasás

A tökéletes időzítés? 7 érv, amiért megéri az év végén Billingóra váltani!

Persze csak akkor, ha komoly célokat tűztél ki a 2019-es esztendőre és ezeket szeretnéd is valóra váltani. A Billingóval ugyanis nemcsak a számlázáson spórolhatsz meg rengeteg időt. Számos egyéb stresszes, időrabló adminisztrációs kötelezettséget tehetsz minden eddiginél hatékonyabbá és kényelmesebbé. Hogy erre miért éppen az év vége a legjobb alkalom, annak 7 igen nyomós oka is van. Nézd csak!

Megéri év végén Billingóra váltani!

1. Néhány kattintással, plusz munka és fáradalmak nélkül regisztrálhatsz

Szeretnél minél több időt megspórolni az unalmas és időrabló számlázáson, de az év végi hajtásban egyszerűen nincs időd még egy plusz feladatot bezsúfolni? Nem is kell, hiszen a Billingónál villámgyorsan, néhány perc alatt letudhatod a regisztrációt.

Ahogyan új számlázód kötelező bejelentését is a NAV irányába, amelyhez minden fontos tudnivalót és lépést összegyűjtöttünk már korábban számodra. Hogy gördülékenyen intézhesd ügyeidet.

2. Már év végén beépítheted a Billingót 2019-es terveidbe

Ugye Te is megfogalmaztad már nagyjából, hogy milyen célokat szeretnél elérni 2019-ben? Esetleg már konkrét stratégiát is nekiálltál kidolgozni? Akkor mindenképpen érdemes még ebben a fázisban beszerezni új számlázódat, és a tervezés során az általa megspórolt idővel is számolni.

Valamint átgondolni, hogyan illeszkedik majd bele az új rendszerbe és milyen folyamatokat egyszerűsíthetsz vele jövőre. A Billingóval ugyanis nemcsak a számlák kiállítását és küldését teheted sokkal gyorsabbá, hanem automatizálhatod:

Ezen kívül pedig a könyvelés előkészítését is forradalmasíthatod és egyszerűsítheted, de a számlák tárolásával sem kell többé bajlódnod.

3. A Billingóval az újév első napjától nyomon követheted pénzügyeidet

A Billingo grafikonjával könnyedén nyomon követheted vállalkozásod pénzügyeit, ezért megéri már decemberben beüzemelni új számlázódat. Így 2019 legelső számlájától kezdve pontos, átlátható képet kapsz majd bevételeidről és kintlévőségeidről.

4. Új számlázóddal nem kell a jövőbeni jogszabály változásoktól tartanod

Az online számlaadatszolgáltatási-kötelezettség a tökéletes példa arra, hogy a számlázással kapcsolatos törvények is változnak olykor.

A Billingo viszont a rendszeres frissítéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően tökéletesen megfelel az aktuális jogszabályoknak. Így nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz egy-egy változtatásról jövőre.

5. A kollégáknak, a könyvelőnek és az ügyfeleknek is lesz ideje megszokni a változásokat

Egy új számlázó bevezetése jelentős könnyebbséget, de ezzel együtt komoly változást is jelent egy cég életében. Éppen ezért megéri még év vége előtt Billingóra váltani. Hogy legyen ideje megszokni kollégáidnak, könyvelődnek és e-számlák esetén akár ügyfeleidnek is az új rendszert, és 2019-ben már minden gördülékenyen működjön.

6. Nem kell csillagászati összegeket fizetned új számlázódért

A Billingónál többféle kedvezménnyel várunk, amelyek közt Te is könnyedén megtalálod a vállalkozásodhoz legjobban passzoló opciót. Így nemcsak időben, hanem olcsóbban válthatsz számlázót.

FONTOS! A kedvezmények a cikk megjelenésének időpontjában (2018.12.13.) aktuálisak, és a visszavonásig érvényesek.

7. Ha év végén váltasz, nem maradsz le a Billingo 2019-es újdonságairól sem

A Billingónál mi is komoly tervekkel készülünk a 2019-es esztendőre, hogy minden eddiginél hatékonyabban, kényelmesebben és élvezetesebben számlázhass. Hamarosan fénysebességre kapcsolunk, ha pedig még az év végén váltasz, akkor biztosan az elsők közt értesülsz majd az újdonságokról és változásokról.

Fedezd fel a szuperkényelmes és villámgyors számlázás élményét, Billingózz egy hónapig ingyen bármiféle kötelezettség nélkül »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top