Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Egy cipőben járunk, együtt fej…
Velünk történt - 2018.10.31. - 3 p. olvasás

Egy cipőben járunk, együtt fejlődünk - készülj velünk a jövőre!

Ahogy közeleg az év vége, az ember óhatatlanul is nosztalgikus hangulatba kerül. Nincs ez másként a Billingo csapatnál sem, mi pedig úgy döntöttünk, hogy most mindent megosztunk Veled. És egy kicsit a jövőbe is tekintünk, hiszen igen komoly tervekkel készültünk, amelyekből Te sem maradhatsz ki. 2019-ben ugyanis fénysebességre kapcsolunk, hogy együtt megvalósíthassuk összes álmodat. Hogy vállalkozásod minden eddiginél gyorsabban fejlődhessen. Olvass tovább és tudd meg a részleteket most.

Egy cipőben - a Billingo online számlázó kezdeti lépései és nagyszabású tervei

A kezdetek - Billingo, ahogyan még sosem láttad

Tudtad, hogy a Billingo mára Magyarország egyik legnépszerűbb számlázójává nőtte ki magát? Pedig a kezdetekkor még eszünkbe sem jutott, hogy a nagyközönség elé álljunk az akkor még igen alap programmal, amelyet csupán saját munkánk megkönnyítésére alkottuk meg.

És akad itt még jó néhány érdekesség, amelyről talán sosem hallottál. Gondoltad volna például, hogy:

 • Mindig is irtóztunk az unalmas feladatoktól. Hittünk benne, hogy még a legszürkébb adminisztrációs folyamatok is szerethető, izgalmas elfoglaltsággá varázsolhatók egy kis kreativitással?
 • A Billingót is azért alkottuk meg, mert már iszonyatosan untuk a monoton és időrabló számlázást?
 • Semmiféle világmeghódító tervünk nem volt, csak egy rém egyszerű számlázót dobtunk össze mindenféle látványos dizájn vagy extra funkció nélkül?
 • A programot már 2012 óta fejlesztgettük, de csak 2014-ben került forgalomba?

Egy cipőben járunk, együtt fejlődünk

Amint kezdett beindulni vállalkozásunk, úgy kellett egyre többet számláznunk. Csakhogy a Billingóval ez semmiféle plusz terhet nem jelentett, így az állandó túlórázás helyett egy igazi szerelemprojektet kaptunk cégünk növekedésének hála.

Mi is végigküzdöttük magunkat azokon a nehézségeken, amelyekkel egy cég beindítása jár és szembenéztünk a kezdő vállalkozók összes kihívásával. Ezért  egyértelmű volt, hogy a Billingót meg kell osztanunk másokkal is. Ugye Te is érezted már azt, hogy:

 • a macerás, időrabló papírmunka miatt nem marad idő az igazán érdekes projektekre?
 • tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, de a monotonitás kiöli belőled a kreativitást?
 • szíved szerint örökre eltüntetnéd az indokolatlan, teljesen felesleges plusz munkát?
 • hiába kelsz korábban, dolgozol keményen, a nap végén jutalom helyett csak túlóra vár?
 • előbb-utóbb beleőszülsz a rugalmatlan, unalmas adminisztrációs folyamatokba?

Amióta piacra léptünk a Billingóval, nap, mint nap azon dolgozunk, hogy ezeket a nehézségeket Neked ne kelljen átélned. Cserébe viszont megtapasztalhasd a villámgyors és örömteli számlázás élményét, hogy minél több időt spórolhass meg.

Billingo a fejlődés útján - együtt soha nem látott magasságokba értünk

Hogy a vállalkozók számára mekkora ajándék egy kis plusz idő, azt jól mutatja, hogy már az első év végére 2 500 főre bővült a Billingo család. De még ekkor sem sejtettük, hogy az álmaink pár év alatt valósággá válhatnak.

A 2014-es évhez képest például:

 • a felhasználók száma mára a 7-szeresére nőtt (2 598 fő »19 000+ fő),
 • a kiállított számlák mennyisége az indulás óta a 159-szeresére emelkedett (15 757 db »2 504 194 db),
 • a számlák összértéke pedig még nagyobbra, egész pontosan a 179-szeresére ugrott (1 225 094 824 Ft »219 161 629 238 Ft)

De ami a legfontosabb! A rengeteg felhasználói ötletnek és javaslatnak hála olyan profi, ütőképes programmá fejleszthettük számlázónkat, amelyről korábban álmodni sem mertünk volna. Így folyamatosan egyre több cég mindennapjait tehetjük könnyebbé, amely felhasználóink nélkül nem sikerült volna!

Légy a Billingo család tagja és váltsd valóra álmaidat

És az igazán komoly fejlődés, a nagy durranás még hátra van. Mi már valóra váltottuk álmainkat, most pedig rajtad a sor!

 • Égsz a vágytól, hogy végre megvalósíthasd legjobb ötleteidet?
 • Jövőre szeretnéd teljesíteni az összes kitűzött célodat?
 • Jó lenne végre egy hatalmasat ugrani és olyan szintre fejleszteni cégedet, amelyről mindig is álmodtál?

Akkor tarts velünk 2019-ben is, hiszen a Billingónál Te leszel a főszereplő! Az időhiány mostantól nem lehet akadály. Jövőre ugyanis fénysebességre kapcsolunk, hogy minden eddiginél jobban felgyorsítsuk az időrabló és unalmas számlázást.

Neked pedig végre rengeteg időd marad az igazán érdekes és izgalmas projektekre, ahelyett, hogy a számlázással kéne szöszölnöd. Légy a Billingo család tagja és építsd velünk a jövőt! Tudj meg még többet, katt a részletekért »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés