Így adj egyedi jogosultságokat a Billingóban

Billingo hírek 2016.04.15. - 2 p. olvasás

Előbb vagy utóbb a legtöbb vállalkozás életében elérkezik a pillanat, amikor alkalmazottakat vesz fel. Ettől kezdve pedig fontos szerephez jutnak a különböző jogosultságok.

Billingo egyedi jogosultságok kezelése

A Billingo fejlesztésekor mi is gondoltunk erre, ezért a program Premium verziójában akár minden egyes munkatársadnak más és más jogosultságokat adhatsz.

Így tudsz egyedi jogosultságokat adni a Billingóban

Premium előfizetés esetén a Beállítások menüpontban megjelenik egy Munkatársak almenü. Itt tudsz egyedi hozzáféréseket beállítani az egyetlen Billingo fiókot használó különböző munkatársaidnak. Bárkinek adhatsz jogosultságot, aki számláz vagy dolgozik a programmal.

A funkció nagy előnye, hogy a számla sorszáma alatt megjelenik a számlát kiállító neve, így pontosan nyomon követhető ki állította ki a számlát.

Munkatársak hozzáadása

Új munkatársat az almenüben az Új Munkatárs gombra kattintva tudsz létrehozni. Meg tudod adni az e-mail címét, a nevét és a jelszót, amivel majd be tud lépni a programba.

Ezt követően egyénre szabottan be tudod állítani, hogy milyen adatokhoz férhet hozzá. Mit tud szerkeszteni, mihez van csak olvasási joga és mi maradjon teljesen rejtve előtte.

A beállítási lehetőségekről itt írtunk korábban »

Mire használhatod még a jogosultságkezelést?

Ha van vállalkozásod, akkor biztosan van könyvelőd is, aki folyton a papírokat kéri tőled. Te viszont biztosan folyton rohansz, nincs időd a számlákat pakolgatni és rendezgetni. Jó hír, hogy nem is kell.

Akár a könyvelődnek is külön jogosultságot adhatsz. Így ha dolgozni szeretne, egyszerűen belép a Billingóba, az Export/Nav menüpontban letölti a számlákat és már dolgozhat is.

Sőt, ha a könyvelőd RLB60 könyvelő programot, Novitax kettős könyvelést vagy Kulcs-könyvelést használ, akkor a számlákat pár gombnyomással fel is töltheti a programjába. Így rengeteg időt megspórolhat. Erről itt írtunk korábban »

Fontos, hogy egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni a Billingóba, így ha a könyvelődet pl. egy másik cég már hozzáadta munkatársként, akkor másik e-mail címet kell beállítanod hozzá.

A jogosultság törlése

Ha elmegy egy munkatársad vagy könyvelőt váltasz, akkor a jogosultságokat egyszerűen állítsd Nem látható státuszba, ettől kezdve nem férhet hozzá az adatokhoz.

Maradt még kérdésed a jogosultságkezeléssel kapcsolatban? Írj nekünk a hello@billingo.hu e-mail címre!

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top