Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Csak havi 990 Ft + ÁFA / hóért komplett átalányadós megoldás a számlázó előfizetésed mellé.

Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Így adj egyedi jogosultságokat…
Tippek - 2016.04.15. - 2 p. olvasás

Így adj egyedi jogosultságokat a Billingóban

Előbb vagy utóbb a legtöbb vállalkozás életében elérkezik a pillanat, amikor alkalmazottakat vesz fel. Ettől kezdve pedig fontos szerephez jutnak a különböző jogosultságok.

Billingo egyedi jogosultságok kezelése

A Billingo fejlesztésekor mi is gondoltunk erre, ezért a program Premium verziójában akár minden egyes munkatársadnak más és más jogosultságokat adhatsz.

Így tudsz egyedi jogosultságokat adni a Billingóban

Premium előfizetés esetén a Beállítások menüpontban megjelenik egy Munkatársak almenü. Itt tudsz egyedi hozzáféréseket beállítani az egyetlen Billingo fiókot használó különböző munkatársaidnak. Bárkinek adhatsz jogosultságot, aki számláz vagy dolgozik a programmal.

A funkció nagy előnye, hogy a számla sorszáma alatt megjelenik a számlát kiállító neve, így pontosan nyomon követhető ki állította ki a számlát.

Munkatársak hozzáadása

Új munkatársat az almenüben az Új Munkatárs gombra kattintva tudsz létrehozni. Meg tudod adni az e-mail címét, a nevét és a jelszót, amivel majd be tud lépni a programba.

Ezt követően egyénre szabottan be tudod állítani, hogy milyen adatokhoz férhet hozzá. Mit tud szerkeszteni, mihez van csak olvasási joga és mi maradjon teljesen rejtve előtte.

A beállítási lehetőségekről itt írtunk korábban »

Mire használhatod még a jogosultságkezelést?

Ha van vállalkozásod, akkor biztosan van könyvelőd is, aki folyton a papírokat kéri tőled. Te viszont biztosan folyton rohansz, nincs időd a számlákat pakolgatni és rendezgetni. Jó hír, hogy nem is kell.

Akár a könyvelődnek is külön jogosultságot adhatsz. Így ha dolgozni szeretne, egyszerűen belép a Billingóba, az Export/Nav menüpontban letölti a számlákat és már dolgozhat is.

Sőt, ha a könyvelőd RLB60 könyvelő programot, Novitax kettős könyvelést vagy Kulcs-könyvelést használ, akkor a számlákat pár gombnyomással fel is töltheti a programjába. Így rengeteg időt megspórolhat. Erről itt írtunk korábban »

Fontos, hogy egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni a Billingóba, így ha a könyvelődet pl. egy másik cég már hozzáadta munkatársként, akkor másik e-mail címet kell beállítanod hozzá.

A jogosultság törlése

Ha elmegy egy munkatársad vagy könyvelőt váltasz, akkor a jogosultságokat egyszerűen állítsd Nem látható státuszba, ettől kezdve nem férhet hozzá az adatokhoz.

Maradt még kérdésed a jogosultságkezeléssel kapcsolatban? Írj nekünk a hello@billingo.hu e-mail címre!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top