Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Így adj egyedi jogosultságokat…
Tippek - 2016.04.15. - 2 p. olvasás

Így adj egyedi jogosultságokat a Billingóban

Előbb vagy utóbb a legtöbb vállalkozás életében elérkezik a pillanat, amikor alkalmazottakat vesz fel. Ettől kezdve pedig fontos szerephez jutnak a különböző jogosultságok.

Billingo egyedi jogosultságok kezelése

A Billingo fejlesztésekor mi is gondoltunk erre, ezért a program Premium verziójában akár minden egyes munkatársadnak más és más jogosultságokat adhatsz.

Így tudsz egyedi jogosultságokat adni a Billingóban

Premium előfizetés esetén a Beállítások menüpontban megjelenik egy Munkatársak almenü. Itt tudsz egyedi hozzáféréseket beállítani az egyetlen Billingo fiókot használó különböző munkatársaidnak. Bárkinek adhatsz jogosultságot, aki számláz vagy dolgozik a programmal.

A funkció nagy előnye, hogy a számla sorszáma alatt megjelenik a számlát kiállító neve, így pontosan nyomon követhető ki állította ki a számlát.

Munkatársak hozzáadása

Új munkatársat az almenüben az Új Munkatárs gombra kattintva tudsz létrehozni. Meg tudod adni az e-mail címét, a nevét és a jelszót, amivel majd be tud lépni a programba.

Ezt követően egyénre szabottan be tudod állítani, hogy milyen adatokhoz férhet hozzá. Mit tud szerkeszteni, mihez van csak olvasási joga és mi maradjon teljesen rejtve előtte.

A beállítási lehetőségekről itt írtunk korábban »

Mire használhatod még a jogosultságkezelést?

Ha van vállalkozásod, akkor biztosan van könyvelőd is, aki folyton a papírokat kéri tőled. Te viszont biztosan folyton rohansz, nincs időd a számlákat pakolgatni és rendezgetni. Jó hír, hogy nem is kell.

Akár a könyvelődnek is külön jogosultságot adhatsz. Így ha dolgozni szeretne, egyszerűen belép a Billingóba, az Export/Nav menüpontban letölti a számlákat és már dolgozhat is.

Sőt, ha a könyvelőd RLB60 könyvelő programot, Novitax kettős könyvelést vagy Kulcs-könyvelést használ, akkor a számlákat pár gombnyomással fel is töltheti a programjába. Így rengeteg időt megspórolhat. Erről itt írtunk korábban »

Fontos, hogy egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni a Billingóba, így ha a könyvelődet pl. egy másik cég már hozzáadta munkatársként, akkor másik e-mail címet kell beállítanod hozzá.

A jogosultság törlése

Ha elmegy egy munkatársad vagy könyvelőt váltasz, akkor a jogosultságokat egyszerűen állítsd Nem látható státuszba, ettől kezdve nem férhet hozzá az adatokhoz.

Maradt még kérdésed a jogosultságkezeléssel kapcsolatban? Írj nekünk a hello@billingo.hu e-mail címre!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023