FRISS! TOP prioritású új funkciók a Partnerprofilban

Billingo hírek 2023.03.08. - 2 p. olvasás

Tavaly érkezett a legfontosabb partneradatokat összesítő Partnerprofil felület a Billingóba, és máris bővítettük az elérhető adatok körét. Megéri beépíteni őket a cégvezetői rutinba, mert minden korábbinál jobban segíthetik a tervezést, az üzleti kockázat felmérését és a gyors döntéseid előkészítését is.

FRISS! TOP prioritású új funkciók a Partnerprofilban

Fókuszban a TOP 5 leggyakrabban eladott termék 

Ha találkoztál már a Pareto-elvvel, akkor jól tudod, hogy a 80/20-as szabály az élet és a vállalkozói mindennapok számos területén is megállja a helyét. Ha igaz, hogy a bevételek 80%-át az eladott termékek 20%-a adja, akkor ez lehet az egyik legfontosabb információ, amire szükséged lehet a tervezéskor. A Billingo mostantól megmutatja, melyek a húzótermékeid. 

Mostantól nem lesz szükség Excel táblára, és nem rabolja a munkaidőt a bonyolult statisztikák összeállítása sem. A megújult Partnerprofil felületen azonnal, akár napra, hétre, hónapra, évre vagy egyedi időszakokra lebontva is látod, hogy mely termékekért, szolgáltatásokért fizetnek a legtöbbet a vevők. 

A rendszer az eladott mennyiség alapján állítja sorrendbe a legnépszerűbb termékeket, és pontosan kiszámolja az eladásukkal realizált összértéket is. 

Ezek az adatok segíthetnek a partnerhez kapcsolódó éves tervek összeállításakor, a személyre szabott marketingstratégia felállításakor, a prioritások újrarendezésekor és akár a teljes termék- és szolgáltatáskínálat kialakításakor is. 

Azonnal elérhető céges és pénzügyi adatok 

Napjainkban már az első lejárt fizetési határidejű számla is aggodalomra adhat okot, amit könnyedén feloldhatnak vagy éppen megerősíthetnek a partnerre vonatkozó, azonnal elérhető, hiteles információk. 

Elég csak megnyitni a partner profiloldalát, és a naprakész céginformációkból nemcsak a céges adatok, de a pénzügyi és létszámadatok, sőt, a pozitív és negatív események és a tulajdonosokra vonatkozó információk is kiderülnek. 

Megnyugtató látni, ha nincs negatív esemény, ugyanakkor gyors cselekvést igényel, ha a partner kikerült a köztartozásmentes vállalkozások közül, felszámolás vagy éppen csődeljárás indult ellene.

Az adatok között minden, a Céginfóban is elérhető információ előhívható a felső menüben lévő füleket kattintva, pl. 

  • a cégadatok
  • a pénzügyi beszámolók 
  •  kiegészítő mellékletek.

Villámgyorsan kapcsolható partnerfigyelés

Az adatok elemzése közben egyetlen gombnyomással indíthatod a partner megfigyelését is, ha a céges információk alapján indokoltnak érzed. Ehhez mostantól nem kell elhagynod a Partnerprofil felületét sem. 

Meg fog nyugtatni a tudat, hogy a Billingo azonnal figyelmeztet, ha a korábban ellenőrzött partnerrel kapcsolatban negatív változás történik, és ehhez egy munkatársaidnak sem kell folyamatosan ezt figyelnie. 

A Partnerprofil funkciót a számlázó Pro előfizés tartalmazza. A céges és pénzügyi adatok megjelenítéséhez Céginfó előfizetés szükséges. 

8 szolgáltatás 2 áráért 

A Céginfó és Partnerfigyelő funkciók megjelenítéséhez előfizetés szükséges. Ár-érték arányban akkor jársz a legjobban, ha a Billingo One csomagot választod, így a Céginfó és Partnerfigyelő áráért melléjük még 6 további funkciót is kapsz: 

  • az online számlázó PRO verzióját 
  • a pályázatfigyelőt havi 1 óra pályázati tanácsadással
  • a Bankszinkron Pluszt, korlátlan bankszámla összekötési lehetőséggel
  • a Készletkezelőt korlátlan termékkezeléssel
  • a Billingo Ads-et korlátlan megjelenési lehetőséggel
  • és az Átalányadó Asszisztens Pluszt is.

Akkor is megéri Billingo One-ra váltani, ha már van előfizetésed, mert a hátralévő időszakot automatikusan beszámítjuk az új csomag árába.

Csomagváltás »

Új regisztráció »

Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

Back to Top