Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / FRISS! TOP prioritású új funkc…
Velünk történt - 2023.03.08. - 2 p. olvasás

FRISS! TOP prioritású új funkciók a Partnerprofilban

Tavaly érkezett a legfontosabb partneradatokat összesítő Partnerprofil felület a Billingóba, és máris bővítettük az elérhető adatok körét. Megéri beépíteni őket a cégvezetői rutinba, mert minden korábbinál jobban segíthetik a tervezést, az üzleti kockázat felmérését és a gyors döntéseid előkészítését is.

FRISS! TOP prioritású új funkciók a Partnerprofilban

Fókuszban a TOP 5 leggyakrabban eladott termék 

Ha találkoztál már a Pareto-elvvel, akkor jól tudod, hogy a 80/20-as szabály az élet és a vállalkozói mindennapok számos területén is megállja a helyét. Ha igaz, hogy a bevételek 80%-át az eladott termékek 20%-a adja, akkor ez lehet az egyik legfontosabb információ, amire szükséged lehet a tervezéskor. A Billingo mostantól megmutatja, melyek a húzótermékeid. 

Mostantól nem lesz szükség Excel táblára, és nem rabolja a munkaidőt a bonyolult statisztikák összeállítása sem. A megújult Partnerprofil felületen azonnal, akár napra, hétre, hónapra, évre vagy egyedi időszakokra lebontva is látod, hogy mely termékekért, szolgáltatásokért fizetnek a legtöbbet a vevők. 

A rendszer az eladott mennyiség alapján állítja sorrendbe a legnépszerűbb termékeket, és pontosan kiszámolja az eladásukkal realizált összértéket is. 

Ezek az adatok segíthetnek a partnerhez kapcsolódó éves tervek összeállításakor, a személyre szabott marketingstratégia felállításakor, a prioritások újrarendezésekor és akár a teljes termék- és szolgáltatáskínálat kialakításakor is. 

Azonnal elérhető céges és pénzügyi adatok 

Napjainkban már az első lejárt fizetési határidejű számla is aggodalomra adhat okot, amit könnyedén feloldhatnak vagy éppen megerősíthetnek a partnerre vonatkozó, azonnal elérhető, hiteles információk. 

Elég csak megnyitni a partner profiloldalát, és a naprakész céginformációkból nemcsak a céges adatok, de a pénzügyi és létszámadatok, sőt, a pozitív és negatív események és a tulajdonosokra vonatkozó információk is kiderülnek. 

Megnyugtató látni, ha nincs negatív esemény, ugyanakkor gyors cselekvést igényel, ha a partner kikerült a köztartozásmentes vállalkozások közül, felszámolás vagy éppen csődeljárás indult ellene.

Az adatok között minden, a Céginfóban is elérhető információ előhívható a felső menüben lévő füleket kattintva, pl. 

  • a cégadatok
  • a pénzügyi beszámolók 
  •  kiegészítő mellékletek.

Villámgyorsan kapcsolható partnerfigyelés

Az adatok elemzése közben egyetlen gombnyomással indíthatod a partner megfigyelését is, ha a céges információk alapján indokoltnak érzed. Ehhez mostantól nem kell elhagynod a Partnerprofil felületét sem. 

Meg fog nyugtatni a tudat, hogy a Billingo azonnal figyelmeztet, ha a korábban ellenőrzött partnerrel kapcsolatban negatív változás történik, és ehhez egy munkatársaidnak sem kell folyamatosan ezt figyelnie. 

A Partnerprofil funkciót a számlázó Pro előfizés tartalmazza. A céges és pénzügyi adatok megjelenítéséhez Céginfó előfizetés szükséges. 

8 szolgáltatás 2 áráért 

A Céginfó és Partnerfigyelő funkciók megjelenítéséhez előfizetés szükséges. Ár-érték arányban akkor jársz a legjobban, ha a Billingo One csomagot választod, így a Céginfó és Partnerfigyelő áráért melléjük még 6 további funkciót is kapsz: 

  • az online számlázó PRO verzióját 
  • a pályázatfigyelőt havi 1 óra pályázati tanácsadással
  • a Bankszinkron Pluszt, korlátlan bankszámla összekötési lehetőséggel
  • a Készletkezelőt korlátlan termékkezeléssel
  • a Billingo Ads-et korlátlan megjelenési lehetőséggel
  • és az Átalányadó Asszisztens Pluszt is.

Akkor is megéri Billingo One-ra váltani, ha már van előfizetésed, mert a hátralévő időszakot automatikusan beszámítjuk az új csomag árába.

Csomagváltás »

Új regisztráció »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska