FRISS! TOP prioritású új funkciók a Partnerprofilban

Billingo hírek 2023.03.08. - 2 p. olvasás

Tavaly érkezett a legfontosabb partneradatokat összesítő Partnerprofil felület a Billingóba, és máris bővítettük az elérhető adatok körét. Megéri beépíteni őket a cégvezetői rutinba, mert minden korábbinál jobban segíthetik a tervezést, az üzleti kockázat felmérését és a gyors döntéseid előkészítését is.

Fókuszban a TOP 5 leggyakrabban eladott termék 

Ha találkoztál már a Pareto-elvvel, akkor jól tudod, hogy a 80/20-as szabály az élet és a vállalkozói mindennapok számos területén is megállja a helyét. Ha igaz, hogy a bevételek 80%-át az eladott termékek 20%-a adja, akkor ez lehet az egyik legfontosabb információ, amire szükséged lehet a tervezéskor. A Billingo mostantól megmutatja, melyek a húzótermékeid. 

Mostantól nem lesz szükség Excel táblára, és nem rabolja a munkaidőt a bonyolult statisztikák összeállítása sem. A megújult Partnerprofil felületen azonnal, akár napra, hétre, hónapra, évre vagy egyedi időszakokra lebontva is látod, hogy mely termékekért, szolgáltatásokért fizetnek a legtöbbet a vevők. 

A rendszer az eladott mennyiség alapján állítja sorrendbe a legnépszerűbb termékeket, és pontosan kiszámolja az eladásukkal realizált összértéket is. 

Ezek az adatok segíthetnek a partnerhez kapcsolódó éves tervek összeállításakor, a személyre szabott marketingstratégia felállításakor, a prioritások újrarendezésekor és akár a teljes termék- és szolgáltatáskínálat kialakításakor is. 

Azonnal elérhető céges és pénzügyi adatok 

Napjainkban már az első lejárt fizetési határidejű számla is aggodalomra adhat okot, amit könnyedén feloldhatnak vagy éppen megerősíthetnek a partnerre vonatkozó, azonnal elérhető, hiteles információk. 

Elég csak megnyitni a partner profiloldalát, és a naprakész céginformációkból nemcsak a céges adatok, de a pénzügyi és létszámadatok, sőt, a pozitív és negatív események és a tulajdonosokra vonatkozó információk is kiderülnek. 

Megnyugtató látni, ha nincs negatív esemény, ugyanakkor gyors cselekvést igényel, ha a partner kikerült a köztartozásmentes vállalkozások közül, felszámolás vagy éppen csődeljárás indult ellene.

Az adatok között minden, a Céginfóban is elérhető információ előhívható a felső menüben lévő füleket kattintva, pl. 

  • a cégadatok
  • a pénzügyi beszámolók 
  •  kiegészítő mellékletek.

Villámgyorsan kapcsolható partnerfigyelés

Az adatok elemzése közben egyetlen gombnyomással indíthatod a partner megfigyelését is, ha a céges információk alapján indokoltnak érzed. Ehhez mostantól nem kell elhagynod a Partnerprofil felületét sem. 

Meg fog nyugtatni a tudat, hogy a Billingo azonnal figyelmeztet, ha a korábban ellenőrzött partnerrel kapcsolatban negatív változás történik, és ehhez egy munkatársaidnak sem kell folyamatosan ezt figyelnie. 

A Partnerprofil funkciót a számlázó Pro előfizés tartalmazza. A céges és pénzügyi adatok megjelenítéséhez Céginfó előfizetés szükséges. 

8 szolgáltatás 2 áráért 

A Céginfó és Partnerfigyelő funkciók megjelenítéséhez előfizetés szükséges. Ár-érték arányban akkor jársz a legjobban, ha a Billingo One csomagot választod, így a Céginfó és Partnerfigyelő áráért melléjük még 6 további funkciót is kapsz: 

  • az online számlázó PRO verzióját 
  • a pályázatfigyelőt havi 1 óra pályázati tanácsadással
  • a Bankszinkron Pluszt, korlátlan bankszámla összekötési lehetőséggel
  • a Készletkezelőt korlátlan termékkezeléssel
  • a Billingo Ads-et korlátlan megjelenési lehetőséggel
  • és az Átalányadó Asszisztens Pluszt is.

Akkor is megéri Billingo One-ra váltani, ha már van előfizetésed, mert a hátralévő időszakot automatikusan beszámítjuk az új csomag árába.

Csomagváltás »

Új regisztráció »

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top